Banner

Prosser: Nagyon örültem a székesfehérvári gólomnak, de a vereség elszomorított

Szerző: Jáborcsik András | 2019-08-21 21:53:00

Prosser Dániel idei első, diósgyőri mezben összességében negyedik gólját szerezte a Fehérvár - DVTK mérkőzésen.

A dvtk.eu-n megjelent interjúból idézünk:


Már két forduló után is úgy tűnt elsősorban az edzéseken, hogy egyre jobban szeretnéd megszerezni az első idei gólodat...

Nagyon örültem a székesfehérvári gólomnak, de a vereség elszomorított, mert mindig a csapat az első. Edzéseken is igyekeztem gólra törően játszani, mert tudtam, ha ott jól megy, akkor a bajnokin is megtörik a csönd. Sokat gyakoroltuk a támadásbefejezést az edzések után is, ennek lett meg az eredménye, szerencsére nem kellett sokat várni rá. Bízom benne, hamarosan jön a többi gól is.



Kiválóan indult a mérkőzés, talán még magad sem számítottál erre, ugye?

Jól kezdtük a meccset, egyből megszereztük a vezetés, és több helyzetet is kialakítottunk. A kiállításig egy jó iramú mérkőzés alakult ki, utána viszont jelentősen megnehezedett a dolgunk. Legközelebb közvetlenül a második félidő kezdete után álltunk az újabb vezetéshez, amikor már eggyel kevesebben játszottunk, de Matyi (Tajti Mátyás - a szerk.) kiugratott a bal szélen, én visszatettem középre a labdát, sajnos egy lépéssel lemaradt középen. Ezt követően leginkább a védekezésre kellett figyelnünk, de azért vártuk az alkalmat, hogy esetleg mikor tudunk megugrani egy kontrával. Azonban ebből igazi veszélyt már nem tudtunk kialakítani.

Székesfehérvárott szót váltottál Marco Rossi szövetségi kapitánnyal is, mit mondott?

A játékoskijáróban, a tévés interjúra várva futottam össze a korábbi edzőmmel a meccs után. Gratulált a gólomhoz, és elmondta, hogy a korábbi fordulókban is látott, és tetszik neki a formám. Majd sok sikert kívánt.


Tovább a teljes cikkre a dvtk.eu-ra >>>>>>>


forrás: dvtk.eu

fotó: Max




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2019-08-22 22:31:54 Lila öves, Tag
Olvasva az Instat statisztikát mindig elcsodálkozom
Prosser gólt lőtt
Volt egy lapos lövése ami a hosszúra ment, volt egy távoli félmagas lövése szintén kapura ment.
Ehhez képest az Instat semmilyen szinten nem említi...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...