Banner

PINKK-Pécsi 424 - Aluinvent DVTK 59-62

Szerző: objektív | 2018-03-24 06:50:00

Péntektől vasárnapig rendezik meg a női kosárlabda Magyar Kupa idei nyolcas döntőjét Sopronban. Az Aluinvent DVTK a pénteki nap utolsó mérkőzésén a PINKK együttesével csapott össze és kiélezett küzdelemben végül három ponttal legyőzte ellenfelét.

Killik László női Magyar Kupa döntő, negyeddöntő

PINKK-Pécsi 424 - Aluinvent DVTK 59-62 (18-14, 11-18, 18-18, 12-12)

Sopron, Novomatic Aréna 200 néző. Játékvezetők: Minár László, Csabai-Kaskötő Brigitta, Szabadvári János.
PINKK: Gémes-Sarok 15/9, Cukic 6, Slaughter 8, Ruják 13/9, Cheslek 11. Csere: Kovalcsik, Sánta 4, Jakovina 2, Sánta, Zsilinszki. Vezetőedző: Laczka Miklós.
DVTK: Fontenette 6, Bach, Raksányi 12/6, Peckova 13/9, Melnika 7. Cere: Brewer 7, Zele 9, Szabó 3/3, Nagy 5/3. Vezetőedző: Štefan Svitek.

Edzői értékelés

Laczka Miklós: - Kőkemény ellenfél volt a DVTK. Büszke vagyok csapatomra, mert óriási fejlődést mutatott játékunk. Ha kicsit rutinosabbak vagyunk, akkor a hajrát megnyerve a mérkőzést is a magunk javára fordíthattuk volna.

Štefan Svitek: - Helyzeteinket nem tudtuk eredményesen befejezni. Sok hibával játszottunk, főleg a védőmunkánk volt gyenge, de a támadásokban sem jeleskedtünk. A szerencse is besegített a győzelmünkbe.

Olvasd el a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. benji
2018-03-24 08:26:09 Lila öves, Őstag
A ZTE sokáig szoros meccset játszott a Györrel, úgy, hogy az egyik amerikai, Jeffery egy percet sem játszott. Az utolsó negyedben nött meg a különbség közöttük. A Cegléd annak ellenére majdnem megverte a Szekszárdot, hogy a rotációból hamar kiesett a válogatott Katona Szidónia, akit a mentösök toltak ki a csarnokból. Már 11 pont is volt a Cegléd elönye, de az utolsó negyedben forditott a Szekszárd, és amikor már ök tüntek gyöztesnek, hosszabbitásra mentette a meccset a Cegléd, de a végén a Szekszárd örülhetett. Ennek szerintem az is az oka volt, hogy a Ceglédböl ketten kipontozódtak, ketten megsérültek, a végén emiatt a fiatal Révész Boróka is játszott náluk. Számomra a nap legjobb meccse volt. A PEAC úgy kapott ki simán a Soprontól, hogy a centerük, Imovbioh át sem öltözött, de ha játszik, sem lett volna kérdéses a gyöztes kiléte. Mi pedig nagy nehezen kiszenvedtük a továbbjutást, sokkal könnyebb gyözelemre számitottam. Miután forditottunk, sokáig 3-5 ponttal vezettünk, s amikor egy triplával 9 pontra nött, kezdtem megnyugodni. De azután ismét visszajöttek 3 pontra, majd a vezetést is visszavették, szerencsére a végén Raksányi pontjaival sikerült nyerni. A mai meccsel kapcsolatosan nincsenek nagy reményeim, a Sopron sokkal jobb csapat, Euroligában edzödtek, és ott is kiemelkedöen szerepeltek, nem véletlenül jutottak a Final4-ba. Készülök a bronzmeccsre. :)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...