Banner

Pavuk Attila hosszabbított

Szerző: objektív | 2017-06-01 18:47:00

Egy évvel meghosszabbította lejáró szerződését Pavuk Attila, a DVTK Jegesmedvék kiváló szélsője. Az előző MOL Liga döntőjének győztes gólját jegyző játékos izgatottan várja az újabb kihívásokat.

- Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk, és újabb egy évre aláírhattam a DVTK-hoz - nyilatkozta Pavuk Attila. - Alapvetően nem gondolkodtam a váltáson, bár volt több ajánlatom is - szinte az összes magyarországi top csapat megkeresett -, de úgy gondolom, a legjobb körülmények a DVTK-nál vannak, így nagy örömmel tölt el, hogy ismét itt fogok játszani. A szurkolótábor fantasztikus, itt veszi körül a legnagyobb szeretet a játékosokat. A sorozatos bajnoki címek ellenére továbbra is motiváltnak érzem magam és a csapattársaimat, mert mindig vannak új célok, amiért küzdeni lehet. Már én is megkezdtem a nyári felkészülésem, minden reggel edzek és készülök a következő idényre.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. abori
2017-06-01 20:30:24 Lila öves, Fanatikus tag
Nagyon örülök! Kell is Attila a V2-re. ;)))
2017-06-01 18:55:50 Fekete öves, Veterán
Fasza. További MOL liga döntőt eldöntő gólt nálunk.
Amikor 1:1-es állásnál Pavukhoz került a korong, rásuhintott, góóóól. Az az extázis, és mind ez kb 1.5 perccel a rendes játékidő vége elött. Az valódi dráma volt, számunkra pozitív végkifejlettel.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...