Banner

Párjának üzent gólörömével a DVTK-védő

Szerző: amigeleken.hu | 2017-07-31 12:02:00


A különleges gólörömével a rengeteg támogatást köszönte meg gyönyörű menyasszonyának a Diósgyőr védője, Tamás Márk. A 23 éves focista egyedi sípcsontvédőjét párja, Barbara díszíti, ezt csókolgatta a Haladásnak fejelt gólját követően.

"Két éve hordok egyedi sípcsontvédőket, a legújabbon a kis családom van, a menyasszonyom, Barbi illetve a két kutyusunk, Billy és Szotyi" - mesélte a Borsnak Márk, aki nagyon örül, hogy már a harmadik fordulóban sikerült megszereznie idei első gólját.


"Barbit másfél éve ismerem és az első perctől nagy volt köztünk az összhang. Tavaly decemberben Rómában jegyeztem el, és jövőre összeházasodunk. A gólörömöm spontán jött, ez egyfajta gesztus a szerelmem felé, aki jóban-rosszban velem van és nagyon sokat köszönhetek neki. Ő is profi sportoló, röplabdázik. Néha nehéz is összeegyeztetni a szabadidőnket, előfordul, hogy csak esténként tudunk találkozni," beszélt a védő menyasszonyáról, aki - amikor ideje engedi - hobbiból modellkedik is.

Billy kutya volt egyébként az, aki hozzásegítette Márkot a gyorsabb gyógyuláshoz első komolyabb sérülésénél, Szotyit pedig pár hónappal ezelőtt, az utcáról fogadta be a szerelmespár.


Tovább a borsonline.hu-ra <<<<<<


forrás: bors.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. dissus
2017-07-31 17:39:04 Citromsárga öves, Tag
Márk ! Csak igy tovább ! Légy kemény a sportszerűség határán belül !
Legyetek boldogok kedveseddel Barbival és a két kutyussal !
A MIG ÉLEK ÉN..........CSAK A DIÓSGYŐR !!!
Ui : Balmazba várjuk a következőt !!!
2. KáGábor*
2017-07-31 12:57:58 Fekete öves, Veterán
Ez nagyon szép dolog. Sok ilyen gólörömöt kívánok még. A kutya befogadásért pedig jár a külön gratuláció. :)

Milyen érdekes, egy éve ilyenkor ekéztük szegényt bőven, hogy milyen gyenge képességű, nem mb1-be való stb... Mostanra pedig bebizonyosodott, hogy igenis van helye a csapatban és az élvonalban!
1. poci
2017-07-31 12:28:15 Citromsárga öves, Tag
Sok ilyen gól örömöt kívánok neked Diósgyőri színekben !!!!!!!!!!!!!!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...