Banner

"Örülök, hogy mi is a DVTK családhoz tartozunk"

Szerző: objektív | 2017-08-18 11:16:00

A héten elkezdte a munkát a DVTK női röplabda-csapata is. A társaság családias hangulatban vágott neki a felkészülésnek Toma Sándor szakmai igazgató irányításával. A kezdéssel kivétel nélkül minden játékos életében új fejezet nyílt, így van ezzel Szajkó Tímea is, aki a keret egyik legrutinosabb játékosa, korábbi együttesének pedig csapatkapitánya is volt. Vele beszélgettünk az új kezdetről.

- Egy új szakosztályba kerültetek, és a DVTK címerével ellátott felszerelésben kezdtétek meg a nyári alapozást. Talán korai megkérdezni, de milyen érzés a DVTK sportolójának lenni?
- Személy szerint nagyon örülök, hogy a DVTK újraindította a röplabda szakosztályát, és örülök annak, hogy ennek az újonnan alakult csapatnak én, illetve mi vagyunk az első játékosai, és mi képviselhetjük újra a DVTK-t a röplabdapályán. Örülök, hogy mi is a DVTK családjához tartozunk!

- A hét elején elkezdtétek a közös felkészülést, milyen jellegű munkát végeztek előreláthatólag az elkövetkezendő hetekben?
- Az alapozási időszak mindig a futással és a kondicionális edzésekkel kezdődik, úgyhogy a héten – amint azt vezetőedzőnk is vázolta - ennek a programnak a különbözői formái várnak ránk. Azaz rójuk a kilométereket és a konditeremben dolgozunk. Majd ahogy leraktuk az alapokat és visszarázódunk a munkába, előkerülhet a labda, és következhetnek a labdás, taktikai jellegű tréningek.

- Új csapatban a régi társakkal. Így nyilvánvalóan könnyebben is megy a munka.
- Igen, valóban jól ismerjük már egymást a lányokkal. A hangulattal sosem volt probléma, a pályán és pályán kívül is nagyszerűen megértjük egymást. Az edzésmunkával ilyen szempontból biztos, hogy nem lesz probléma, hiszen tudjuk, hogy mire számítsunk egymástól. Hogy mi a másik erőssége, vagy épp mire figyeljünk oda. Sanyi (Toma Sándor, szakmai igazgató - a szerk.) személyében pedig egy felkészült, rendkívül jó szakemberrel dolgozhatunk, akinek tudásában sosem kételkedtünk egy percig sem. Ráadásul már őt is régóta ismerjük, így könnyen egy hullámhosszra fog kerülni mindenki.

forrás, fotó:dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

11. portugal
2017-08-19 00:36:58 Barna öves, Őstag
Elég nyílvánvaló mi a cél. Nem is baj az, ha lesz hozzá pénz is. Azért az MVSC se ma kezdte, nem biztos hogy ki kellene végezni.De úgy látszik ez a terv.
10. aciduzzu
2017-08-19 00:01:28 Citromsárga öves, Lelkes újonc
már régebben akarta a DVTK a röplabdát, de az MVSC mindig mereven elzárkózott, pedig évek óta komoly gondjaik vannak
ezt a lányok is megmondták, hogy sokhavi tartozása van a klubnak

Illyés komolytalan ember, ahol van, csak kárt csinál

miért lenne szégyen alapítani egy szakosztályt, és a nem elkötelezett játékosokat szerződéssel kínálni? csak azért, mert új a szakosztály? általános dolog
2-3 éven belül ott lesznek az NB I elején, mint a többi sportágunk :D
9. grosser |Válasz erre: 8. korxi
2017-08-18 16:15:02 Piros öves, Veterán
OK, akkor egy az egyben átmentek a lányok az ÚJ egyesületbe és innentől a Vasútnak kapufa!
Bár nem tudom, hogy az elnök "úr" fő sportágával, a cselgánccsal mi a helyzet, de innentől nem is érdekel!
Olimpiai ezüstérmes 1996 - Atlanta, ha jól tudom!
8. korxi |Válasz erre: 7. grosser
2017-08-18 14:56:05 Piros öves, Veterán
Az MVSC röplabadaszakosztálya nem csatlakozott a DVTK-hoz. Ne viccelj már, ez teljesen más történet.

Ugyanakkor abszolút nem vagyok MVSC párti a kérdésben, olvastam a cikkeket a boon-on.
Az elnökük pl ezt nyilatkozta:
"A tartozásunk tény. Elmaradásaikat az érintettek meg fogják kapni, mert eddig is mindig megkapták. Az egyesület, ha olykor késve is, de rendre teljesítette a vállalását, szemben a csapat tagjaival. A lányok ugyanis feljutást, a legmagasabb osztályba való visszakerülést ígérték meg, de ebből semmi nem lett."

Na, ebből elég egyértelmű hogy ez az Illyés Miklós nem egy komolyanvehető ember. Ha játékos lennék, biztosan nem szeretnék olyan klubban játszani, ahol az elnök ilyeneket mond, úgy hogy tök komolyan beszél.
7. grosser |Válasz erre: 6. korxi
2017-08-18 14:38:51 Piros öves, Veterán
A maciknál is, mikor csatlakoztak a DVTK-hoz, csak a név változott, a keret nem.
6. korxi
2017-08-18 14:14:16 Piros öves, Veterán
Tehát, gyakorlatilag az MVSC röplabacsapatának játékosai lettek leigazolva. Ezt amúgy szégyellik a klubnál, afféle lerablásnak tekintik ők maguk is?
Csak mert ezt láthatóen tabutémaként kezelik a hivatalos megnyilatkozásokban/cikkekben. Tiltott szónak számít az MVSC, valamint hogy az egyes játékosok hol játszottak mondjuk tavaly.
5. grosser |Válasz erre: 4. samanhegy
2017-08-18 14:10:24 Piros öves, Veterán
ott a pont :)))))
4. samanhegy |Válasz erre: 3. grosser
2017-08-18 14:09:39 Piros öves, Őstag
Főleg a strandröpi!
3. grosser
2017-08-18 14:07:20 Piros öves, Veterán
A női röplabda az igazi LÁTVÁNYsport! :))))


de hol fognak játszani? Tudtommal a kubikban nemcsak a focipálya, de a klubház is el van hanyagolva, vagy társbérletben a kosarasokkal a csarnokban?
hol az a 900 millió, amit a kubikra szántak, nagy a csend, fél méteres a fű ott
2017-08-18 11:33:10 Piros öves, Őstag
Ez meg mi? Hogy lehet ilyen testmagassággal röpizni?

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...