Banner

Objektív tippek - Mindkét csapat gólt lő

Szerző: objektív | 2017-10-12 14:39:00

Újabb bajnoki forduló következik a hétvégén, és feledni tudjuk - már amennyire felejthető - a válogatott körül kialakult véleménykülönbségeket, a játékra, a magyar focira vonatkozó gondolatainkat, legyen az pozitív vagy negatív. Egy újabb lehetőség - már a sokadik - úszott el ezen a selejtező sorozaton is, és most sem képviseljük majd a világ elitjét - amit valljuk be férfiasan, nem is érdemeltünk ki.

Maradt nekünk a mennyei, szoríthatunk a csapatunkért, akik most már megmutathatják végre, hogy az a munka, amit végeznek hétről-hétre, valóban gyümölcsöt terem majd. Itt egy remek alkalom a Vasas ellen bizonyítani.

Múlt heti cikkemben írtam arról a fogadási lehetőségről, mely jelentősen megnöveli az oddsát egy közepes szorzójú mérkőzésnek. Ez a lehetőség a "mindkét csapat gólt lő" opcióval egészíti ki a mérkőzés kimenetelére vonatkozó tippeket, és tesz egy kettes szorzót nagyságrendileg négyessé. Itt olvashatjátok>>>

Ezen a héten sem maradtunk nyertes szelvény nélkül, bár az igazi fogás elmaradt, és ami bosszantó, egy gólon múlt.

Az első szelvényen a 12 és a 15 órás mérkőzés már jött, így a spanyolokért izgulhattam délután. A 62. percben a Cordoba már 3-0-ra vezetett, így 30 perc alatt egyetlen gól kellett csak ahhoz a vendégeknek, hogy szép nyeremény gazdája lehessek. Sajnos, ezt a vendégek nem tudták, és nem küzdöttek eléggé a "kedvemért", így a szépítő találat elmaradt, ami a 43-szoros szorzómat 3-szorosra csökkentette.

Hétvégén a magyar bajnokságot célzom meg, egyelőre még ezzel a fogadási módozattal, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább. Mivel a magyar meccsekre 3-as kötés a minimum, így választani kell egy fixet, ha 3 meccset akarok kombinálni 3-as, illetve kettes kötésbe megjátszva - ugyanis a kettes kötést már nem engedi a tippmix szabályzata.

A három mérkőzés a következő:

01669 05 Mezőkövesd - Debrecen - Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) 4,00
01507 01 Diósgyőr - Vasas - Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) 4,1
01562 01 Újpest - Paks - Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) 3,8

Sok szerencsét mindenkinek!

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...