Banner

Nem játszik a DVTK a Kubikban

Szerző: amigeleken.hu | 2017-04-25 10:51:00

Az Észak-Magyarország információi szerint kedden délelőtt tartja első ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága, amelyen döntés születik a beadott licenckérelmek megadásáról vagy elutasításáról (ebben az esetben hiánypótlásra szólítják fel a licenckérelmezőt). A labdarúgó szervezeteknek már márciusban be kellett nyújtaniuk a licenckérelmüket arra az osztályra, amelybe nevezni fognak a 2017/2018-as szezonra, vagy ahová vélhetően bejutnak, de az NB I-es kluboknak azt is meg kellett jelölniük, hogy kérnek-e nemzetközi licencet. Az elmúlt hetekben már volt két hiánypótlási határidő, ám annak, akinek még most sem lesz rendben az anyaga, annak sem kell izgulnia, hiszen lesz még egy harmadik hiánypótlási határidő, mielőtt a most eljáró testület második alkalommal is összeül – mindez május 8-án, vagy 9-én várható. Amelyik szervezet ekkor sem kap licencet, az még fellebbezhet, a Fellebbviteli Licencadó Bizottság ezekben az ügyekben május 22. és 30. között hoz majd határozatot.


Debrecen a hazai

A Diósgyőri VTK ezúttal is UEFA és NB I-es licencet kért. A DVTK beadott anyagában Debrecent jelölte meg hazai pályának a következő szezonra azok után, hogy a mezőkövesdi stadion használatáról egyelőre nem sikerült megegyezniük a dél-borsodiakkal. Persze, lehetőség van módosításra menet közben, amit az arra illetékes helyre kell bejelenteni. Egyébként az új, 14 798 fő befogadására alkalmas DVTK stadion átadását 2018 februárra-márciusra tervezik, azonban 2014 ősze óta az volt az ígéret, elképzelés, hogy az MVSC-pálya lehet a piros-fehérek ideiglenes otthona.

A Csokonai úti sporttelep felújításával kapcsolatos terveket viszont időközben, idén januárban „átszabták”, így biztossá vált, hogy a Diósgyőr nem fog a Kubikban élvonalbeli meccseket vívni. A projektre rendelkezésre álló 900 millió forintból az ottani épületegyüttesen végeznek el komolyabb munkálatokat, az előzetesen tervezett elemeket is átviszik az Andrássy útról az vasutas létesítménybe, csak éppen a zöld-fehérek otthona nem az NB I-es kritériumoknak fog megfelelni (többek között 4500–5000 fő befogadóképességgel), hanem csupán az NB III-asoknak (a lelátók nagyjából 2500–2600 nézőt fogadnak majd be).


Elolvasom a teljes cikket a boon.hu-n >>>>>>


forrás: boon.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

86. fules1 |Válasz erre: 85. funkdvoid
2017-04-27 20:01:28 Piros öves, Őstag
Két hétre biztosan :)
85. funkdvoid
2017-04-27 19:52:20 Piros öves, Őstag
De akkor most hogy lesz?Két sárga után mehetünk zuhanyozni? :)
84. fules1
2017-04-27 18:03:03 Piros öves, Őstag
Fel kellene már nőnünk végre és nem hagyni,hogy egymásra uszítsanak bennünket különbőző (párt)érdekek végett. Ma láttam egy stadont amit az mszp állított fel botka arcképe mellett valami olyasmi volt kiírva,hogy fizessenek a gazdagok,vagy valami ehhez hasonló a (tanácsköztársaság népbiztosai ha élnének csettintenének erre a kiírásra), ugyanott tartunk mint cka 100 éve újra a legalantasabb emberi ösztönökre apellálnak,hogy politikai előnyhöz jussanak. De ugyanez jellemző a narancsos oldalra is a habony művek is okádja magából az undorítóbbnál undorítóbb förmedvényeket,a dk egész kommunikációja mindíg is erre épült és a jobbik is beállt már ebbe a sorba. Megtévesztik az embereket,hogy megszerezzék a voksukat azután meg nagy ívben leszarják őket,csak arra kellenek a szavazatok,hogy megszerezzék az éleskamra kulcsát és lehessen osztogatni a klientúrának. Én ma is azt vallom,ha az elmúlt 30 évben ezt az országot nem tolvajok,hazaárulók kisstílű gazemberek vezették volna ma egészen más lehetne az élet ebben az országban,erkölcsi téren is és életszínvonal terén is. Persze ebben mi "plebejusok" is hibásak vagyunk,mert előbb haggyjuk magunkat uszítani és csak utólag gondolkozunk. Na most kérem én is a sárga lapot :)
83. sapisanyi
2017-04-27 16:18:10 Lila öves, Fanatikus tag
Merengek, némelyek azért kurva feledékenyek mikor újították fel a csarnokot a népkertbe, ki épített jégcsarnokot amilyen még a Fehérvárnak sincs jelenleg, a tribün a napos átépítése, az első világítás , a sportuszoda /de igaz anno nem csináltak stadiont/ anno ezeknek is örültünk mert azért mégse az a beton vellodrom de most az isten mást vár el most valahogy valamiért nagyon egymásnak feszülnek az emberek nem úgy mint rég talán odafenn valamit valakik nagyon el q.......k
82. szombatondelelott* |Válasz erre: 77. KáGábor
2017-04-27 14:42:41 Fekete öves, Veterán
Őszinte leszek, és ezzel be is fejezem a témát: az lehet, hogy a "szülőknek" köszönhető, de nép választatta ezeket a "szülőket". Nézzen mindenki magába (én is).
81. Szabó József* |Válasz erre: 80. tb
2017-04-27 14:17:15 Fekete öves, Veterán
Személyem csak társadalmi vetületet vázolta.
A politikai vetület más, a minősített hazaárulás okán had ne soroljam a TELJES klientúra elméleti jussát...
Be is fejeztem, nekem ennyi politika is bőven sok ide.
80. tb |Válasz erre: 79. Szabó József
2017-04-27 14:05:46 Piros öves, Őstag
Így van. Semmi másról nem szól, mint a pénzszerzésről, amiből ez-az néha-néha visszacsorog, de ennek az országnak szerintem még vagy 40 évre annyi... (Ja, és nem csak a mostaniak baszták el. És nem csak kormányról.)
2017-04-27 14:03:19 Fekete öves, Veterán
Sajnos a politika a magyar társadalomban még olyan mint a puskaporos hordó.
Azonnal ugrik rá mindenki és közben elveszik benne a lényeg.
78. dömötör megmondja |Válasz erre: 76. toki
2017-04-27 13:41:10 Lila öves, Tag
én a fideszre szavazok, a többi impotens gyülevész
77. KáGábor*
2017-04-27 13:37:30 Fekete öves, Veterán
Nincs a néppel alapvetően semmi baj. Talán annyi, hogy birkatürelműek vagyunk. Sok dolgot eltűrünk. De ha egyszer valami kicsapja a biztosítékot, akkor az nagyon kicsapja.
Olyan egyébként a társadalom, mint egy család, csak nagyban, ahol a szülők a honatyák, a nép pedig a gyerekek. A gyerekek a szülőktől tanulnak, őket utánozzák. Az, hogy adott esetben, ha itt a fórumon előjön egy politikai aspektusú kérdés és abban csak egymást pocskondiázva, marva tudnak a felek veszekedni (mert értelmes vitát itt én még nem nagyon olvastam), az a "szülőknek" köszönhető. Mert ugyanezt csinálják. Szóval nem a népet kell leváltani, mert nincs vele baj. A szemléletet, a hozzáállást kellene megváltoztatni. Ebben kellene, hogy példát mutassanak a "szülők", és akkor itt a fórumon is átváltanának veszekedések konstruktív vítába.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...