Banner

Neked is ott kell lenned!

Szerző: dfcwolf | 2020-03-27 16:00:00

Olyan mérkőzést rendeznek szombaton, amin mindenkinek ott kell lennie, még azoknak is, akiket ez a nagyszerű sport nem is érdekel annyira. Az összecsapás két főszereplője az a két magyar csapat, amelyeknek a szurkolótábora a két legmeghatározóbb tábor a magyar első osztályban. De nem csak a szurkolók miatt érdekes ez a mérkőzés, hanem azért is, mert a teljes jegybevétel jótékony célra lesz fordítva.

Volt már olyan, hogy olcsóbb volt a belépő, vagy akár ingyenes is, de olyanra nem emlékszem, hogy az egész bevétel jótékonysági célokat szolgáljon. Éppen ezért nincs helye most a tiszteletjegyeseknek, az oldalkapun besurranóknak, mert a cél nagyszerű, segíteni a munkáját azoknak, akik a legnagyobb harcot vívják nap, mint nap a kórházakban ezzel a láthatatlan ellenséggel szemben.

Ez egy igazi DVTK-Ferencváros rangadó és nem számít az, hol állnak a tabellán a csapatok, mert jó formában vagyunk. Senki nem állíthat meg minket, most úgy érezzük!

Igazi fieszta lesz a holnapi nap. Van lehetőség megvásárolni a kezdőrúgásokat azoknak, akik szeretnének az óriási tömeg előtt egy kicsit szerepelni, de lehet jelentkezni a tizenegyesrúgó versenyre is, ami a szünetben lesz lebonyolítva. Ne feledd! Minden filléred, amit erre a mérkőzésre szánsz, jó helyre fog menni! Mutassuk meg, hogy áldozatvállalásban sincs ellenfelünk!



Szükség van ránk, mert a vírus nem válogat és biztosan egyre több lesz a beteg a városunkban is. Ha csak egy szájmaszk árával segítettél, többet tettél, mint sokan mások. Tenni, segíteni pedig nagyon jó érzés! A szervezett csoportok mutatnak egy irányt és nekünk semmi más dolgunk nincs, mint szépen felsorakozni mögéjük. Sokszor elmondtuk már, de mi együtt vagyunk legyőzhetetlenek.

Szóval vegyél jegyet az év mérkőzésére! Ha esetleg egy mezt akarnál nyerni, akkor pedig fizess be a tizenegyesrúgó versenyre.

Legyél velünk, mert ezt a meccset nem hagyhatod ki, de ne feledd! MARADJ OTTHON!




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. KáGábor*
2020-03-28 06:36:27 Fekete öves, Veterán
Azt esetleg lehet tudni, hogyan áll a gyűjtés?
1. nokedli
2020-03-27 18:55:05 Fehér öves, Lelkes újonc
Ott leszünk a feleségemmel.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...