Négy saját nevelésű fiatal az edzőtáborban

Szerző: dfcwolf | 2019-01-18 12:53:00

Csütörtökön, az AFC Dunărea Călărași elleni mérkőzés másnapján két edzést vezényelt Fernando Fernández a csapatnak. Délelőtt - szűk két órán keresztül - a konditeremben, délután pedig a füves edzőpályán volt jelenésük a fiúknak. A második tréing után a játékosok a Földközi-tenger melegnek aligha nevezhető vizében regenerálódtak, a napot pedig Dr. Szabó Zsolt és Erdélyi Péter előadása zárta, mely ezúttal (stílszerű módon) a regenerációról szólt.

A kérdéseket úgy tettük fel mind a négy játékosnak, hogy a többiek ne hallják, mit válaszolnak, így semmi sem befolyásolta őket a válaszadásban.

- Ez az első edzőtáborod a felnőtt csapat tagjaként. Hogy érzed magad?

Bárdos Bence: - A tavalyi évben sérült voltam, így sem Szlovákiába, sem Törökországba nem tudtam a csapattal utazni, ezért most nagyon örülök, hogy ez úttal semmi nem jött közbe. Minden tökéletes, a körülmények és az edzőpályák is. Nyílván nem vagyunk ahhoz hozzászokva, hogy kimegyünk az erkélyre és elénk tárul a tenger, ez egy kicsit furcsa volt eleinte. (nevet - a szerk.)
Farkas Marcell: - Először nem számítottam rá, hogy én is elutazom, de Csongi bá’ (Vég Csongor, a DVTK tartalék csapatának vezetőedzője - a szerk.) szólt, hogy a felnőtt csapattal kell kezdenem a felkészülést, így titkon bíztam benne. Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Minden feltétel adott ahhoz, hogy jól készüljünk fel.
Géringer Tamás: - Nagyon jól érzem magam, nagyon tetszenek az edzések és az ellátás is. Természetesen nem ehetünk meg bármit bármikor, hiszen nagyon szigorú ajánlásokat kaptunk arra vonatkozóan, hogy hogyan szabad étkeznünk, de minden nagyon finom és a szobák is csodálatosak.
Tóth Borisz: - Eddig minden úgy alakul, amire számítottam, egyet kivéve, hogy vasárnap többet játszottam (Borisz 90 percet volt a pályán - a szerk.), mint amire előzetesen számítottam. Csak pozitív dolgokról tudok beszámolni.

Kivel vagy egy szobában? Milyen szobatárs?

Bárdos Bence: - Géringer Tamással vagyok egy szobában. Lassan öt éve vagyunk barátok, egy kollégiumban laktunk két évig (Géringer Tamás Balassagyarmaton, Bárdos Bence Ózdon ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, ezért Miskolcon kollégiumban laktak - a szerk.), a szabadidőnk egy részét is együtt szoktuk tölteni. Amikor kiderült, hogy ő is utazik, mindenképpen vele szerettem volna egy szobába kerülni.
Farkas Marcell: - Bukrán Erikkel vagyok egy szobában. Így osztottak be minket, de nagyon nem bánom, jól megvagyunk. Sokat beszélgetünk, együtt jövünk, együtt megyünk szinte mindenhová.
Géringer Tamás: - Bárdos Bence a szobatársam, nagyon jóban vagyunk, a kollégiumban is sokat voltunk együtt. Jó szobatárs. Jobbat nem is kívánhatnék.
Tóth Borisz: - Antal Botonddal kerültem egy szobába. Kicsit meglepődtem rajta, de utólag nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy így alakult. Sokat segít mindenben, sok tanáccsal ellát.

ELOLVASOM AZ EGÉSZET>>>

forrás, fotó:dvtk.eu
Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
2. filmcom
2019-01-19 16:24:12
A Farkas Marcell - gondolom - a Farkas Jani fia lehet. (mert igen-igen hasonlít rá..:) )
Sok sikert, és jó egészséget nekik!
1. borsodi73
2019-01-18 21:04:45
Gyerekek! Ti vagytok a Diósgyőr jövője! Legyetek ezzel tisztában minden pillanatban! Mindent bele,hajtani orrvérzésig! Mert aki diósgyőri!!!! Sok szép sikert a Szentélyünkben piros-fehér szerelésben!!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...