NB III.: DVTK tartalék - Nyírbátor 3-2

Szerző: Jáborcsik András | 2016-10-02 19:24:00

Vasárnap hazai pályán fogadta a DVTK tartalék a Nyírbátor FC csapatát. Fordulatos mérkőzésen, többek között Boros Gábor duplájának köszönhetően 3-2 arányban győzött, és ezzel itthon tartotta a három pontot Sütő Szilárd együttese.

Az NB3-as csapatot erősítette a felnőtt csapat keretének több játékosa is, úgy, mint Nemes Milán, Mahalek Marcell, Eperjesi Gábor, Kitl Miklós, Oláh Bálint és Szabó I. Balázs is. Az együttes kapuját továbbra is a kapusedző Szalma Pál védi, annak ellenére, hogy a klub szeptember 13-án leigazolta az Angliából hazatérő 19 éves Bukrán Eriket.


NB III. Keleti-csoport 9. forduló

DVTK tartalék - Nyírbátori FC 3-2 (1-0)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 100 néző. Játékvezető: Györki Bence József (Szarvas László, Farkas Dávid)
DVTK tartalék: Szalma - Bodnár, Ivánka, Mahalek, Nemes - Eperjesi, Kitl M., Oláh, Kádas - Szabó I B., Boros G.. Vezetőedző: Sütő Szilárd
Nyírbátor: Vasas - Reznek, Ambrusz, Kornutyak, Boros D., Müller, Benkő, Szabó, Bagi, Lakatos, Hornyák.

Csere: Ivánka helyett Fazekas a 38., Reznek helyett Terdik a 46., Hornyák helyett Nagy a 63., Kitl M. helyett Tóvizi a 69., Bodnár helyett Szabó II B. a 73., Benkő helyett Török a 89. percben
Sárga lap: Vasas a 68. percben.
Gólszerző: Szabó I B. (1-0) a 26., Terdik (1-1) a 60., Lakatos (1-2) a 61., Boros G. (11-esből, 2-2) a 69., Boros G. (3-2) a 78. percben.

Kulcspilllanatok

26. perc: Kádas indította a leshatáron kiugró Eperjesit, aki a labda átvétele után Szabó I Balázst játszotta meg, aki 18 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 1-0.
60. perc: 14 méterről Terdik talált Szalma kapujába, 1-1.
61. perc: Távoli lövés pattant le Szalma előtt és vágódott a bal felsőbe, 1-2.
69. perc: Eperjesit buktatta a vendégek kapusa az ötösön belül, a megítélt büntetőt pedig Boros Gábor magabiztosan értékesítette, 2-2.
78. perc: Nemes adott középre a bal oldalról, a labdát a kapus középre ütötte ki, Boros pedig szemfüles volt és a vetődő védők között a kapuba lőtte a játékszert, 3-2.

Sütő Szilárd: - A kidolgozott helyzetek alapján teljesen megérdemelt a győzelmünk. Külön szeretném kiemelni, hogy amikor az ellenfél megtudta fordítani az eredményt, mi akkor is végig hittünk a győzelemben, és rengeteget tettünk ezért a sikerért. A hazai pályán mutatott eredményes játékunkat, most már idegenben is meg kell, hogy mutassuk. Gratulálok a csapatomnak, és Ivánka Patriknak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Ambrusz Árpád: - Az első félidei hátrányunk után a kezünkben volt a mérkőzés, de a saját hibáinknak köszönhetően mégis vesztettünk.


A dvtk.eu képgalériája a mérkőzésről ide kattintva tekinthető meg >>>>


Az NB3 Keleti csoport 9. fordulójának eredményei és a tabella állása:


A Nyírbátor elleni meccs jegyzőkönyve:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank

SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.