Banner

Napi videó

Szerző: dfcwolf | 2017-11-15 09:24:00


Ugrai Roland gólpasszal járult hozzá, hogy a magyar válogatott idei utolsó tétmérkőzésén legyőzze Costa Ricát, ezzel valamennyire javítson a 2017-es év összképén. A támadó elsőként a magyar helyzetekről és a gólról beszélt.

– Kicsit szerencsés volt a találat, mert a szabadrúgást kapura akartam rúgni, de Niko remekül beletette a lábát, nagyon érzi, hova kell helyezkedni. Az első félidőben volt egy látványos kontránk, de sajnos rosszul találtam el a labdát, a hosszúba akartam eltenni. A második játékrészben is volt hasonló akciónk, de ott a lábamat kicsit megakasztották, úgy érzem, az 11-es volt. A lényeg mindenesetre, hogy nyertünk. Nagyon nehéz év volt, testközelből éreztem, hogy nem úgy sikerülnek az eredmények, ahogy akartuk. Emiatt fontos győzelem volt, örülök, hogy sikerült kicsit visszaadni az önbecsülésünket magunknak és a szurkolóknak is.

Ugrai arra a kérdésre is válaszolt, hogy a Luxemburg elleni találkozóhoz képest érzett-e másfajta mentalitást.

ELOLVASOM AZ EGÉSZET>>>

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

34. vebgy* |Válasz erre: 32. pinta
2017-11-17 22:17:20 Fekete öves, Veterán
Van ebben is valami, bár én elhiszem neki, hogy nem éppen önzésből csavarodik rá a labdára, hanem (ő maga is hibaként említi az interjúban...) rosszul méri fel a helyzetet párszor, nem veszi észre a jobb helyzetet, jobb helyzetben lévő társat. Nekem egyébként nem abszolút kedvencem a csapatból, de nyilván rettenetesen szurkolok, hogy még itt nálunk is érjen el valami kiemelkedő sikert !
33. usep |Válasz erre: 31. martin-riggs
2017-11-16 18:35:56 Barna öves, Fanatikus tag
THX, Riggs..:)
32. pinta
2017-11-16 13:40:50 Lila öves, Tag
Én is örülök a "sikereinek" meg a góljainak! Viszont az is hozzátartozik, hogy még mindig túl önző sokszor - legalábbis az én ízlésemnek. Szerintem hasznosabb lenne, ha nem akarna minden cselsorozatot saját maga befejezni, hanem passzolna a - mondjuk 11-es pontnál álló - társnak.
31. martin-riggs |Válasz erre: 26. usep
2017-11-16 12:09:43 Kék öves, Tag
Ez egy nagyon korrekt hozzászólás volt usep.
30. zorba*
2017-11-16 11:49:11 Fekete öves, Veterán
2017-11-16 11:44:44 Fehér öves, Lelkes újonc
Valóban a válogatott legjobbika volt, de azért kezeljük helyén a dolgot. Nyilván örülünk a részsikereknek, főként hogy a mi kutyánk kölyke, de hosszú az út, amely remélhetőleg nem lesz olyan rossz, mint ez az év volt. Azért a Tamásunk véleményére kíváncsi lennék a válogatott játékát illetően, amit tudom soha sem fogunk hallani. Labdaszerzésünk szinte egyenlő volt a nullával, ütközés is alig volt, főleg szabályos. Nagyon nehéz lesz a jövő, sajnos ! :-(
28. birodalmi-lepegeto* |Válasz erre: 27. mr-d
2017-11-16 09:01:57 Fekete öves, Veterán
Na meg 5 hónap múlva is hasonló formában lesz-e....magyar játékosok egyik sajátossága, hogy produkálnak 2-3 jó hónapot (esetleg egy szezont) majd "jól lakottan" totál visszaszürkülnek a semmibe.
27. mr-d
2017-11-16 08:56:03 Fekete öves, Őstag
Most van egy hype Ugrai körül, Ő az ügyeletes "megváltó". Ha lecseng ez a hullám, akkor tudjuk meg milyen focista is igazán, hogyan kezelte ezt a helyzetet. Külföldi lehetősége egész biztosan lesz.
26. usep
2017-11-16 08:37:14 Barna öves, Fanatikus tag
Szerintem itt nem az fő gond, hogy esetleg eladjuk majd. Mert az természetes, ha jobban belegondolunk....sajnos. Itt az a gond, hogy Eladtuk Eleket, nem vettünk belőle minőségi játékost. Eladtuk Mevout, lett belőle egy ritkán játszó Óvári és egy Makrai, akinek a hozzáállása egy rakás fos (nyilván Bódog ezért nem játszatja, legnagyobb sajnálatomra) és valami lóvé. De nem lett a Mevou ügyletből erős, meghatározó játékos idehozva, olyan aki jelenleg is hasznára van a csapatnak annyira mint Mevou. Na mármost tény hogy, ritkán adunk el pénzért játékost, és sajna tény az is, hogy nem jó játékosra költjük el, a kapott pénzt. Na most itt van Ugrai esete. Szerintem az egyik legjobb magyar játékos. Nem csak azért mert a legutóbbi meccsen jól játszott, hanem pl. azért mert az ÖSSZES válogatott meccsén, a csapat legjobbja volt. Ez a csapat pedig elvileg a legjobb magyar játékosokat tömöríti. Ezen felül láthattuk itt nálunk mit művel. Lehet hogy a fotelből nem is jön le annyira, de pl. a Balmaz meccsen IS a csapat legjobbja volt. (más kérdés hogy ott mindenki szar volt, de ne menjünk bele viszonyítási kérdésekbe.) Szóval szerintem az Ugrai jelenségben a legfontosabb, hogy a csapattársak, főleg a fiatalok, azt látják, hogy itt van egy csávó, egy hosszú sérüléssel, idejön sötét borsodba, és ha odateszi magát, és úgy viselkedik ahogy kell, akkor nyitva van neki a kapu a válogatottsághoz, külföldhöz, karrierhez stb. Szerintem ez sokkal többet ér, mint az effektív haszna, főleg most amikor tele vagyunk fiatalokkal. Szóval szerintem örüljünk neki hogy most itt van, a története motiválja a srácokat, sokat tesz a csapatért, de ne várjuk már tőle, hogy minden egyes meccsen megváltsa a világot. Ez nem így működne még egy leómesszi esetében sem..:)
25. portugal
2017-11-16 08:27:29 Barna öves, Őstag
Egy szempontból húzóember.Behúzza a nézőket a stadionba.Pl én is emiatt fogok legközelebb biztos hogy kimenni

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...