Banner

Nagyszerű torna

Szerző: dfcwolf | 2018-07-11 08:13:00

Szombaton egy nagyon profin szervezett, jó hangulatú focitornán vehettünk részt a DVTK edzőközpontban. Az összejövetelt a Diósgyőr Szurkolók Közössége (DSZK) egyesület szervezte. A cél az volt, hogy még szorosabb legyen az egység a szurkolók között.

Aki kilátogatott erre a tornára, meggyőződhetett róla, hogy az egységgel és a jókedvvel nincs probléma, hiszen mindenki ismerte a másikat a lelátóról és ez megadta az alaphangulatot. A résztvevő 12 csapat mindent megtett azért, hogy színvonalas mérkőzéseket láthassanak a kilátogatók. A szervezők nem titkolt célja, hogy a következő tornán már több csapatot tudjanak fogadni, hiszen sokan lemaradtak most a kései nevezéssel.

Csapatunk, a Fórumfoci Team elsőként jutott tovább a csoportjából, magabiztos győzelmeket arattunk, de a sérülések megtizedeltek minket. Mire az egyenes kieséses szakaszhoz értünk, különböző sérülések miatt a legjobbjainktól el kellett köszönnünk. Az elődöntőbe jutásért vívott mérkőzésen még sikerült megszereznünk a vezetést, de a fiatal, sokat futó telkibányai csapat legyőzött minket egy góllal. Ők végül a harmadik helyet szerezték meg a tornán.

A tornagyőzelmet végül a Miskolc – Városháza és Önkormányzat csapata hódította el, második helyen a Sturm Und Drang végzett, a dobogó legalsó fokára pedig a Telkibánya csapata állhatott fel.

Köszönjük a DSZK szervezését és munkáját, amivel egy nagyszerű lehetőséget biztosított a szurkolóknak a találkozásra és a sportolásra!

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. kisbe
2018-07-11 11:03:21 Piros öves, Őstag
...ááá de jó nézni azt a csoport képet...két volt játékosomat is kiszúrtam...Ropit nálam "Potya Pityunak" hívták a csapattársai...D)) bocs Pista..de az első bajnokcsapatomnak Ő volt a kapusa...."Jimike" meg ha nem az éjszakából jött meccsre mezőny legjobbja is tudott lenni Megye I-ben is...még az ujságcikkem is megvan erről..))...rég volt lehet igaz sem volt...)
2. tvk-003
2018-07-11 09:18:16 Barna öves, Fanatikus tag
Mi is mentünk volna t.újvárosból de túl későn tudtuk meg az időpontot.nekem pl.június 20.-ig meg kell csinálni a júliusi beosztást,utána már nehéz szabadnapot intézni.
1. walaki
2018-07-11 08:39:34 Piros öves, Őstag
Ahogy Superkozso meggyógyította Ropit, az példa értékű volt. :)
Ha valakinek van videója a közös neymarozásról... az kuldjd már át ide: info@amigeleken.hu.
Koszi
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...