Banner

Misi ötödik lett a VB-n!

Szerző: | 2013-09-22 20:46:21

Deák-Bárdos Misi ötödik helyet szerzett a budapesti birkózó világbajnokságon!

Deák-Bárdos Misi ötödik helyet szerzett a budapesti birkózó világbajnokságon!
Az nso.hu beszámolója szerint:

"A bronzmeccsen Deák-Bárdos Mihály ellenfele a legutóbbi két vb-n bronzérmes Tyinalijev.
A kazah húsz másodperc után ki is tolta Deák-Bárdost, így 1:0-ra vezet. Először viszont Tyinalijevet figyelmeztették, ami jó jel. 1:15-nél a kazah újra kiterelte Deák-Bárdost, így már 2:0-ra vezet.
1:53-nál Deák-Bárdos indított akciót, azonban ellenfele jött ki jobban belőle, így Tyinalijev 4:0-ra vezet. Aztán 2:06-nál még egy kitolással már 5:0.
Egyelőre a vártaknak megfelelően sokkal erősebbnek tűnik a kazah, de Deák-Bárdost sosem szabad temetni. 2:33-nál ő kapta az első intést viszont.
A szünetre 5:0-s kazah előnnyel vonulnak a felek.

Deák-Bárdoson látszik az egész napos fáradtság. Struhács György nem véletlenül szögezte le a Heiki Nabi ellen elveszített elődöntőt követően, hogy 38 évesen már nehéz regenerálódni. De a csodában még lehet bízni.
A negyedik perc végéig nem változott semmi, a kazahot szinte lehetetlen megmozdítani. Tyinalijev továbbra is 5:0-ra vezet.
Most Tyinalijevet intették meg, így ő megy a földre, és Deák-Bárdos próbálja megpörgetni. Nem sikerült, így egy perccel a vége előtt továbbra is a kazah vezet 5:0-ra.
Deák-Bárdos teljesen elkészült az erejével, fél perccel a vége előtt még próbál menni, de nem talál fogást a kazahon.
Az óra lepereg, ami azt jelenti, hogy Deák-Bárdos 2011-hez hasonlóan vb-ötödik."

Misi a világbajnokság facebook oldalán így értékelte szereplését:

"Csodálatos volt a közönség, ezért érdemes birkózni. Tudtam 2005 után, hogy mire számíthatok, de frissen átélni fantasztikus volt. A sorsolást látva a döntőbe szerettem volna kerülni. A kazah ellenfelemet jól ismertem, voltunk közös edzőtáborban is. A mai napon komoly mérkőzéseim voltak erős ellenfelek ellen, úgy érzem, hogy kihoztam magamból a maximumot. A jövőmmel kapcsolatban még nem tudok konkrétumokat mondani. Nem szeretnék elhamarkodott döntést hozni, lesz időm még ezen gondolkodni."

Szép volt Misi!
Gratulálunk és büszkék vagyunk Rád!

forrás: nso.hu

Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.