Banner

Meccs utáni sajtótájékoztató vágatlanul

Szerző: Jáborcsik András | 2017-05-21 13:53:00


Bódog: Úgy gondolom, hogy a mérkőzés abszolut rendben volt, jól mentünk bele a mérkőzésbe, irányítottuk a mérkőzést és a játékosok előtt le a kalappal, mert abszolut megpróbáltak mindent. Természetesen, az MTK-nak is voltak fázisai, amikor jók voltak, erősek voltak. De úgy gondolom, hogy nekünk jobb helyzeteink voltak, több lehetőségünk volt, annak ellenére, hogy természetesen voltak hibák, amiket kint mondtam. Ez egy ilyen sport, a labdarúgásban benne van. Olyan csapat nincs, aki nem hibázik, de azon leszünk, hogy ezt kiküszöböljük, leredukáljuk a következő hétre, és ugyanúgy, mint az elmúlt két hónapban, élet-halál meccset játszunk mindig, úgy hogy semmi extra, megnyerjük a következő mérkőzést és minden rendben van.

A Loki ellen tényleg sorsdöntő meccs lesz …

Bódog: Inkább erről a meccsről kérdezz, ha lehet.

Ahogy telt az idő, láttam, hogy egyre feszültebb vagy …

Bódog: Két hónapja feszült vagyok.

Tudtad a többi eredményt, figyelted?

Bódog: Szerinted? Volt rajtam valami fülhallgató?

Nem úgy értettem. Nem mondták?

Bódog: Abszolút nem. Csak a saját játékunkkal foglalkozunk két hónapja. Az, hogy a többiek mit játszanak, persze, az ember tudja. Bosszant, ha az ellenfél, tizenkét csapatból, amelyik nyer, az mindig bosszantó. De tojok rá, hogy az ellenfelek mit játszanak, a mi kezünkben van minden. Az elmúlt két hónapban mindent meg tudtunk tenni azért, hogy eljussunk odáig, hogy az utolsó pár mérkőzésen el tudjuk dönteni, azt hogy bennmaradunk és jövőre is NB I-esek vagyunk.

amigeleken.hu: Milyen hiányérzeted van a mai meccs után? Miben szenvedett hiányt a csapat?

Bódog: Nem az, hogy miben szenvedett hiányt, mert úgy gondolom, parádésan játszottak, amit beletettek, az szenzációs volt. Úgy jöttek ki, ahogy ki kellett jönni, ahogy azt kértük, ahogy terveztük. Abszolut nem érheti kritika a játékosokat, de hiányérzetem mindig van, ha nem nyersz meg egy mérkőzést, mert a három pontért jöttünk. Az elmúlt huszonöt évben mindig volt hiányérzetem, amikor nem nyertünk meg egy meccset.

amigeleken.hu: Talán a vállalkozó kedvet, a lövőkedvet hiányoltuk. Nem is tudom, hogy volt-e kaput eltaláló lövésünk (Az InStat alapján kettő volt – jav.)

Bódog: Hát ezt nem tudom, a statisztikát ti jobban tudjátok, de az tény, hogy voltak olyan lehetőségeink, amikor el lehetett volna lőni, amikor többet húztunk, szórakoztunk, esetleg meg lehetett volna csinálni. De most ez olyan dolog, hogyha én tudom, hogy ha besül az a csel, amit akarok csinálni, akkor nem cselezek. Persze, vannak hibák, hogy nem lépünk be középpályán a területre, nem kérjük el, vannak olyan berögződések a játékosokban, amikor hibásan fölrúgjuk a labdát a magas csatárokra, ahelyett, hogy próbálnánk megjátszani laposan. Olyan területek voltak az MTK-nak a védelme és a középpályás sora között, hogy azokat ki lehetett volna használni. Persze, ezek azok a hibák, amik hozzátartoznak a labdarúgáshoz. Hogyha a játékosok ezt megcsinálnák állandóan, és mindig tökéletesen, akkor nem itt játszanának. Úgy hogy semmi gond.


fotó: Max

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. Olvasó
2017-05-23 23:27:01 Fehér öves, Lelkes újonc
Bármi megtörténhet ; sőt annak az ellenkezője is!
7. toki* |Válasz erre: 6. mr-d
2017-05-22 09:43:19 Fekete öves, Veterán
Persze, tiszta sor, hogy mindenki ideges! Még én is az örök optimista, azért csak-csak aggódva figyelem a dolgokat. Viszont ne felejtsük el azokat a tényeket, hogy Gyirmót ellen nem volt Lipi és Nono, Kövesden Lipi, Nono, és Karan, mégsem kaptunk ki. Mondjuk a Gyirmót meccs más volt szerintem, mert ott a fiúk lenézték az ellenfelet, mondhatnám azt is, hogy szembe hugyozták saját magukat, ezért volt a pontvesztés. Én még most is úgy gondolom, hogy a játékosokban a nagy görcsösség, a nagyon akarás miatt, felgyülemlett a feszültség, és mivel sokkal idegesebbek emiatt bizonyos szituációkban nem a kellően megfelelő döntést hozzák meg, nem "higgadt gyilkosok". De...... Szerintem Bódog le fogja őket nyugtatni, és amennyiben az visszatér, akkor ünnep lesz a vége!!! Nem létezhet olyan forgatókönyv, hogy jövőre ne az első osztályban játszunk!!!
6. mr-d |Válasz erre: 5. toki
2017-05-22 09:04:33 Fekete öves, Őstag
nem kell szemüveg, nem is írtam olyat, hogy nem akarnak a fiúk, de akármi is okozta, játékban visszaestünk, a Kövesd ellen óriási kockázatot vállalva a védelemben, mintegy 25-30 percig tudtuk még a korábban látott nyomást kifejteni rájuk, azon kívül az utóbbi meccseken nincs komolyan vehető nyomásgyakorlás. ezt nem kritikaként fogalmazom meg, én ezt látom. a stáb biztos tudja az okokat, én most nem is találgatok egy ilyen fontos meccs előtt, annál is inkább, mert továbbra sem könnyű legyőzni minket, tehát rosszabbak sem vagyunk az ellenfeleknél. viszont hiába akarnak a fiúk, az MTK elleni párharc-mutatóval nehéz meccset nyerni ilyen stílus mellett, viszont túlpörögni sem szabad. aggódom na, de talán érthető, ha már visszahoztuk az esélyt.
5. toki*
2017-05-22 08:45:58 Fekete öves, Veterán
Nem tudom, lehet akkor nekem kell szemüveg, mert én látom a srácokon az akarást, a tüzet, viszont, hogy nagy nyomás van rajtuk, ezért iszonyatosan görcsösek. Ezt kell levetkőzni, és akkor megütjük a Lokit. Most is azt érzetem, ha Szarka fejese bemegy, akkor megnyugszik a csapat.
4. mr-d
2017-05-22 07:56:39 Fekete öves, Őstag
nehéz leírni a jelenlegi várakozásaimat. az eddigi két Debrecen elleni meccs után azt gondoltam, hogy csont nélkül esünk ki, semmi sem ment meg minket. aztán jött a Bódog-éra és csoda történt. elkezdtem én is hinni a bennmaradásban, sokad magammal éreztem a szenvedélyt, a tüzet a csapaton, ami rám is rám ragadt. a Gyirmót elleni pontvesztés után írtam, hogy nem is a két pont hiánya fáj igazán, hanem az ott látott játék kevés lesz a bennmaradáshoz. kétségek közt írom ezeket a sorokat, hogy sikerül-e még egy meccsre a korábban látott tüzet visszahozni a csapatba. egy biztos, a lefújásig biztatom a csapatot majd, tőlem ennyire futja majd. utána ráérünk sírni vagy nevetni.
3. vebgy*
2017-05-22 07:55:02 Fekete öves, Veterán
Nyilvánvaló görcsösség volt azért a pályára lépőkben, küzdöttek, de nem lehet elfeledkezni arról, hogy maximum a legjobb kezdő 11-ünk nb 1-es középmezőnyt jogosan megcélzó gárda, a keret már lyukas itt-ott. Ja és egy, a szezon két-harmadánál biztos kieső csapat jött vissza BT-ek köszönhetően a sírból...
2017-05-22 07:44:29 Piros öves, Őstag
Valahogy most én nem éreztem azt az ellenállhatatlan játékot, amit Bódog látott. Tiszteletre méltó a magabiztossága. Nagyon remélem, ez nem csak egy álarc, mert ezt akarjuk látni, hanem így is érzi és úgy tudja majd a pályára küldeni a csapatot, hogy szétszedi az ellenfelét. Ja és persze nyer. Csontzenét nem akarok...
1. kohasz
2017-05-21 14:50:14 Barna öves, Fanatikus tag
Ez egy nagyon jó dolog, hogy nem a játékosokra hárít még akkor sem, ha bevallja, hogy a három pontért mentek és ezért csalódott. Lényegében ha visszagondolunk arra a helyzetre amikor átvette a csapatot, tegyük össze a kezünket azért, hogy még az utolsó meccsen is van remény a bennmaradásra. Mert akkor egy lyukas kétfillérest sem adtam volna érte!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...