Banner

"Már annak is örültem, hogy egyáltalán pályára léphettem"

Szerző: objektív | 2017-10-05 10:49:00

A hétfő esti Sopron elleni összecsapáson közel negyedórányi játéklehetőséget kapott Štefan Svitek vezetőedzőtől a mindössze tizenhat esztendős, saját nevelésű játékosunk, Kiss Angelika. A fiatal tehetség egyáltalán nem illetődött meg, őt kérdeztük friss élményeiről.

- Mennyire vagy pimasz a mindennapok során?

- Húha, szerintem egyáltalán nem jellemző rám a magánéletben, hogy az lennék. Miért kérdezed?

- Azért, mert a hétfői mérkőzés hajrájában szemtelenül blokkot adtál a rutinos Tina Jovanović-nak. Hogy emlékszel vissza erre?

- Lehet, hogy a kosárlabdapályán ez előjön, ott szükség is van erre. Ettől függetlenül Tina remek játékos, figyeltem a játékát, amikor nálunk játszott.

- Az erős Sopron ellen tizenhárom percet kaptál az edződtől. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

- Nagyon jól éreztem magam végig, már annak is örültem, hogy egyáltalán pályára léphettem, ráadásul még pontot is szereztem. Szerintem kiváló hangulatot teremtettek a szurkolóink, ami nekem egy plusz löketet adott, és így még jobban tudtam koncentrálni mind védekezésben, mind pedig támadásban.

- Ha már a szurkolókat említed. Az ember akkor is tudja, hogy pályára lépsz, ha esetleg nem figyel oda, jelzi ezt a saját kis rajongótáborod.

- Igen, a családtagjaim, barátaim, illetve a csapattársaim a másik korosztályból. Örülök, hogy el tudtak jönni, megnézni, és drukkoltak nekem. Erőt adott a biztatásuk, jólesett, ezúton is köszönöm nekik.

- Hogyan reagáltál, amikor megtudtad, hogy fiatal korod ellenére a felnőtt csapatnál kapsz lehetőséget ebben a szezonban?

- Ez nyáron került szóba, amikor az U20-as válogatott tagjaival edzettem. Akkor jelezte Štefan Svitek, hogy a felkészülés során edzhetek majd velük néhányszor, és meglátjuk, hogy fogom bírni. Az augusztust végig dolgoztam a felnőttekkel, és egyelőre úgy tűnik, hogy sikerült bennragadnom a nagycsapat keretében. Egy kicsit tartottam attól, hogy milyen lesz idősebb lányokkal együtt edzeni, hiszen azért fizikálisan még van különbség, de úgy érzem, sikerült beilleszkednem.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. korxi
2017-10-05 14:19:08 Piros öves, Veterán
Látod Tina, ha nem mentél volna el Sopronba, most nem sapkázott volna le a Kiss Angelika!
3. korxi
2017-10-05 13:52:54 Piros öves, Veterán
Ő lesz az új kedvencünk!
2017-10-05 11:59:04 Citromsárga öves, Tag
Ebből a lányból még lehet valami! 5-6 év múlva 2 jó Miskolci köré épülhetne 1 erős dobogós csapat amire még nem volt példa a Diósgyőr történetében
1. vebgy*
2017-10-05 11:53:50 Fekete öves, Veterán
Te voltál az egyik reményteljes játékosunk ! A kevesek között...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...