Banner

Ma ping-pong nagyüzem a Jókai suliban

Szerző: Jáborcsik András | 2017-10-14 08:35:00

Ma két, izgalmasnak igérkező mérkőzést is megtekinthetnek az asztalitenisz szerelmesei a Jókai Mór Általános Iskola Pallos utcai tornatermében..


Az extraligában szereplő csapatunk 11 órakor lép asztalhoz a SZERVA-ASE I. csapata ellen. A vendég szécsényiek csapatát a Podpinka Gábor, Horváth Miklós és Sziklai Attila dr. trió alkotja, Nem kezdték különösen jól a bajnokságot, hiszen két mérkőzést követően egy döntetlennel és egy vereséggel állnak a tabellán.

A mieink szintén 2 mérkőzésen vannak túl, mérlegünk 1 győzelem és 1 vereség. A nyitó fordulóban 6-3-ra nyertünk Sopronban. A találkozón Széll Zsolt és Molnár István Patrik (jobb oldali képen párosban) egyaránt 3 győzelmet aratott. A második fordulóban már egy sokkal nehezebb ellenfél ellen kellett helytállni, hiszen a jóval esélyesebb Celldömölk ellen csakis a tisztes helytállás lehetett a cél. Ezen a meccsen 6-1 arányban győzedelmeskedtek a vendégek, becsületpontunkat Széll Zsolt szerezte Fazekas ellen.


Az extraliga állása:


Újonc NB I-es csapatunk rajtja minden várakozást felülmúlóan sikerült, hiszen a csapat három fordulót követően az élen tanyázik.

A nyitó fordulóban Kiskunfélegyházán játszott a csapat 9-9 arányú döntetlent a bajnokság előtt az első háromba várt félegyházi gárda ellen. A következő mérkőzésen a nyírbátori csapat kényszerült fejet hajtani a diósgyőri ping-pongosok előtt, a találkozó 13-5-ös miskolci sikerrel zárult. Egy héttel ezelőtt pedig az Eötvös Diák-Pedagógus SE I. együttesét fektették két vállra idegenben izgalmas mérkőzésen. A végeredmény 10-8 lett.

A mezőny teljesítmény listáját böngészve azt láthatjuk, hogy a diósgyőri csapat három alapembere, Tóth Zsolt, Doros Szilárd és Bari Csaba remek mutatókkal áll a lista élmezőnyében.

Doros Szilárd és Bari Csaba 10/2-es mutatóval (12 mérkőzésen 10 győzelem és 2 vereség) a teljes mezőny 6. legjobb eredményével rendelkezik, míg Tóth Zsolt 8/4-es mutatója a 10. helyet eredményezi számára.



Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Jókai suli tornatermében!



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...