Banner

Lejárt a tavalyi Jegesmedve bérletek meghosszabbításának határideje

Szerző: Jáborcsik András | 2019-08-13 21:16:00

Augusztus 12.-én lejárt a tavalyi bérletek meghosszabbítására adott határidő. A bérletértékesítés a DVTK Jegesmedvék mérkőzéseire 2019. augusztus 12. és szeptember 15. között a normál időszakkal folytatódik, amikor minden szabad hely megnyílik a bérletek megvásárlására.


A bérletek az eddigi szezonokhoz hasonlóan érvényesek az összes hazai pályán játszott tétmérkőzésre, így valamennyi Tipsport Liga, illetve Magyar Kupa találkozóra. Nagy változás azonban, hogy idén háromfajta bérlettípusból, és a hozzájuk tartozó rengeteg kedvezményből lehet választani.

Bérlettípusok:


Classic

A Classic bérletet választók a DVTK Jegesmedvék minden hazai mérkőzését megtekinthetik a Miskolci Jégcsarnokban, valamint 20%-os jegyár kedvezményre jogosultak a DVTK férfi labdarúgóinak és női kosárlabdázóinak hazai mérkőzésein (a bérlet tulajdonosa 1 db jegyet vásárolhat mérkőzésenként, ez a kedvezmény kölcsönösen igénybe vehető majd a DVTK labdarúgó és kosárlabda bérletesei számára is).


Silver

A Silver bérlettel szintén 20%-os kedvezménnyel lehet mérkőzésenként 1 db jegyet vásárolni a futball és kosárlabda találkozókon, továbbá számos egyéb akció is tartozik hozzá. A bérlet mellé jár egy díszdoboz, amiben ajándéktárgyak és a 2019/2020-as szezonról szóló információk találhatók. Továbbá az idény során a bérlet tulajdonosa 10%-os árengedménnyel vásárolhat a jégcsarnokban található Jegesmedve Shopban, illetve a DVTK Jegesmedvék partnercégeinél (éttermek, szállodák, egyéb szolgáltatók) is igénybe vehetők kedvezmények (erről részletes tájékoztató szintén a díszdobozban található).



Gold

A limitált kiadású Gold bérlettípus minden olyan kedvezményt magába foglal, amit a Silver (20%-os kedvezménnyel lehet mérkőzésenként 1 db jegyet vásárolni a futball és kosárlabda találkozókon, díszdobozos ajándéktárgyak, 10%-os árengedmény a Jegesmedve Shopban, kedvezmények a partnercégeknél) ezeken felül pedig az alábbiakat tartalmazza:


- 1 db, a 2019/2020-as bajnoki szezonra készülő, névre szóló mez, választhatóan dedikálva
- a bérlettulajdonos az általa választott 1 db mérkőzésen bepillanthat a színfalak mögé és beléphet az öltözőfolyosóra
- a Gold bérlettel rendelkezők részt vehetnek a szezon elején esedékes csapatfotózáson és szerepelhetnek egy csapatfotón
- amennyiben valaki 3 db Gold bérletet vásárol, akkor a bérleteket a DVTK Jegesmedvék játékosai személyesen házhoz viszik és átadják


A bérlet- és jegyárakat ide kattintva tekintheted meg >>>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...