Banner

Kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk

Szerző: Jáborcsik András | 2016-11-02 16:45:00


Csütörtökön az Olimpiakosz ellen lép pályára a Generali Arénában az Aluinvent DVTK női kosárlabda csapata. Ez lesz a lányok első hazai meccse az idei sorozatban. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Maikel López és Czank Tímea várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.


Maikel López: - "Az Olimpiakosz nagyon bő kerettel és rendkívül sok neves játékossal rendelkezik. Több Euroliga győztes és női NBA játékos játszik náluk. Ennek ellenére, mi hazai pályán szeretnénk bebizonyítani, hogy jól dolgozunk. A közönséget szeretnénk ezúttal is kiszolgálni, igyekszünk majd a hazai pályát megvédeni, ezért mindent meg fogunk tenni, de az ellenfelünk lehetőségei sokkal jobbak. A kiegyensúlyozottság és a stabilitás az, amit tovább kell erősítenünk. Ez nem csak a csütörtöki mérkőzésre, hanem az egész szezonra vonatkozik. Fontos, hogy ne legyenek nagy hullámvölgyeink és hullámhegyeink, hogy stabilak legyünk és a teljesítményünk ne ingadozzon. Európában minden egyes pontnak értéke van, minden apró koncentráció-kihagyást megbüntet az ellenfél, ahogy azt legutóbb Kassán is láthattuk."


Európa Kupa D-csoport

2016. november 3., csütörtök (tv: DIGI Sport 2)
17:00 Aluinvent DVTK - Olimpiakosz Pireusz

A mérkőzést a DIGI Sport Televízió élőben közvetíti.

A belépőjegyek 1000 forintba kerülnek, 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés. A Generali Arána kapui 15 óra 30 perckor nyílnak.

A sportcsarnok környékén korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre, távolabb pedig 18 óráig fizetni kell a parkolásért, ezért kérjük szurkolóinkat, használják a tömegközlekedési eszközöket.


forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.