Banner

Kétszeresen is hazai pályán játszik Zele Dorina

Szerző: objektív | 2017-11-15 08:51:00

Szerdán Miskolcon játszik a magyar női kosárlabda válogatott Albánia ellen. Szabó Fanni és Zele Dorina számára biztosan ismerős lesz a környezet, utóbbival beszélgettünk az Eb-selejtezőkről, de szóba került az Aluinvent DVTK szereplése is.

- A képek alapján jókedv és derű jellemezte a magyar válogatottat a szombati Európa-bajnoki selejtező előtt, amelyet végül három ponttal megnyertetek. Valóban ilyen könnyedén, lazán mentetek fel a parkettre, vagy azért izgultatok a több mint kétezer hazai drukker előtt?
- Szerintem nagyon jó hangulatban telt a mérkőzést megelőző néhány együtt töltött nap, de én úgy érzékeltem, a mérkőzés közeledtével mindenkiben volt némi izgalom, hisz tudtuk, hogy egy esetleges idegenbeli győzelemmel nagy lépést tehetünk az Európa-bajnokságra való kijutás útján.

- Új stáb dolgozik a válogatottal, élén Székely Norberttel. Ha jól tudom, nem voltál még a játékosa. Mennyiben volt más az elmúlt napok munkája, mint volt korábban Štefan Svitekkel? Mit kért tőletek a szombati mérkőzés előtt?
- Így igaz, még nem dolgoztam együtt a Norbival, nyilván más, de nagyon rövid idő állt a rendelkezésünkre ahhoz, hogy túl nagy változtatások legyenek. Próbált igazodni a korábbi koncepcióhoz apró változtatásokkal. Azt kérte tőlünk, hogy csináljuk azt, amit tudunk, ami bennünk van, és lehetőség szerint próbáljuk meg élvezni a játékot!

- A csoport másik mérkőzésén az oroszok elgázolták Albániát. Ismerve annak a mérkőzésnek az eredményét, mire számíthatnak a szerdai mérkőzésre kilátogató drukkerek? Edzőmeccsre vagy gálára?
- Valóban nagyarányú orosz győzelem született azon a találkozón, de mi ennek ellenére nem hátra dőlve várjuk azt a mérkőzést, meg akarjuk mutatni itthon is, hogy mire vagyunk képesek csapatként! Bízom benne, hogy a szombati litvánok elleni győzelem felkeltette a kosárlabda rajongók érdeklődését és kíváncsiak a magyar válogatottra élőben is. Remélem, sokan kilátogatnak a Generali Arénába és drukkolni fognak nekünk.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. portugal
2017-11-15 22:57:56 Barna öves, Őstag
A kosárlabdában gyanúsan sokat futnak. Nem káros ez már?
3. vebgy*
2017-11-15 21:49:56 Fekete öves, Veterán
Meglátjuk...eddig várakozáson felül teljesítünk.
2. Karpfen
2017-11-15 19:20:40 Barna öves, Veterán
Az oroszok egylabdás meccsen verték csak meg a litvánokat, de könnyen fordítva is alakulhatott volna. Ebből két dolog következik: a litvánok elleni hazai meccs nagyon kemény lesz és az oroszok sem verhetetlenek.
1. vebgy*
2017-11-15 14:02:59 Fekete öves, Veterán
Mágikus edzői útmutatások...:D
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...