Banner

Kedvezmény a tavalyi kosárbérleteseknek

Szerző: Jáborcsik András | 2020-10-09 15:13:00

Mint ismert, az Aluinvent DVTK női kosárlabda csapatának első hazai mérkőzésén nem volt szervezett szurkolás az ultrák részéről. Az Ultras DKSK facebook oldalán közzétett posztban az ellen tiltakoztak, hogy véleményük szerint a klubnál semmibe sem nézik a tavalyi szezonban bérletet váltó szurkolókat. Azt hiányolták, hogy nem kompenzálták azokat, akik tavaly bérletet vásároltak és a csonka szezon miatt kevesebb mérkőzést tekinthettek meg.

A dvtk.eu mai közleménye szerint a klubvezetés az észrevételeket megfontolva kedvezményekben részesíti a tavalyi bérleteseket.


Tavalyi kosárlabda bérlettel rendelkezők számára kedvezményeket biztosít a klub.

A klub a szurkolói észrevételeket és kéréseket megfontolva módosítja a 2020/21-es szezonban a hazai kosárlabda mérkőzések látogatásának rendszerét.

Az előző idény végén az egészségügyi helyzet miatt elmaradt rájátszás mérkőzések kárpótlásaként a tavaly bérletet vásárlók az idei NBI/A csoportos bajnokság hazai alapszakasz mérkőzéseire 500,- Ft-os egységáron válthatnak belépőt, a bajnoki rájátszás mérkőzéseket-, valamint a hazai rendezésű nemzetközi találkozókat térítésmentesen látogathatják.


A tavalyi bérletesek a kedvezményt igénybe vehetik a Tippmix Női NBI. A-csoport bajnokságának 3. fordulójában is, október 10-én szombaton, amikor az Aluinvent DVTK 18:30-kor fogadja a Ludovika Csata együttesét.

A piros fehérek az első két fordulóban egyaránt győztesen hagyták el a pályát. A nyitófordulóban a BEAC vendégeként diadalmaskodtak, majd szerdán hazai pályán fektették két vállra a ceglédieket.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2020-10-09 19:01:38 Fehér öves, Lelkes újonc
Sokan félreértették ezt, a klubnál is, de talán most már mindenki számára világos. Ők így döntöttek, hogy a rájátszásban kompenzálnak meg a nemzetközi meccseken(ha lesz hazai egyáltalán) ez már teljesen mindegy.
4. grosser
2020-10-09 17:13:57 Piros öves, Veterán
De hogy az alapszakaszban féláron mehetünk be régi bérletesek, a nemzetközi meccseken meg a rájátszásban ingyen...............
3. Csabi K
2020-10-09 16:30:17 Kék öves, Tag
Az hogy újra átgondolta és megváltoztatta a klub a döntését úgy gondolom egy nagy lépés vagy mondhatnám inkább gesztus a szurkolók felé.. mert ez a történet erről szólt, nem az ötszáz forintról.
Köszönöm mindkét félnek az erőfeszítéseket.
2. grosser
2020-10-09 15:49:06 Piros öves, Veterán
"A tavalyi bérletesek a kedvezményt már igénybe vehetik a Tippmix Női NBI. A-csoport bajnokságának 3. fordulójában, október 10-én szombaton, amikor az Aluinvent DVTK 18:30-kor fogadja a Ludovika Csata együttesét."
Ez így nem igazán igaz, mert a Cegléd ellen is érvényes lett volna, ha tudtam volna erről, csak nem volt nálam a tavalyi bérletem....
Egyébként a Csata elleni meccs még nagyobb vízválasztó lesz, mint a Cegléd elleni, de azt mondom, itthon hoznunk kell(ene) a kötelezőt, ez a győzelem is sokat dobna a latba, a végelszámolásnál, úgyhogy hajrá csajok.
1. grosser
2020-10-09 15:46:20 Piros öves, Veterán
Ez is valami, de azért köszönjük a többi tavalyi bérletes nevében.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...