Banner

Kabaréba illő öngól okozta a dánok kiesését az Európa Ligából

Szerző: amigeleken.hu | 2020-10-02 11:38:00

Csütörtökön este kialakult a labdarúgó Európa-liga csoportkörének mezőnye. A playoffkörben a horvát HNK Rijeka idegenben 1–0-ra legyőzte a dán FC Köbenhavnt – egy nem mindennapi öngóllal…

Ilyen öngólt nagyon-nagyon ritkán látni a futballpályákon, hiszen öt dán játékos szerencsétlenkedése is kellett ahhoz, hogy végül a kapuba kerüljön a labda.

A 20. percben, már a félpályánál egymást zavarta a két dán, majd a horvát csapat kontrája végén az egyik dán hátvéd elécsúszott csapattársának, így Domagoj Pavicic került helyzetbe. A horvát támadó ziccerben átemelte a kapust, a labda azonban a keresztlécről kifelé pattant – éppen a visszafutó Peter Ankersenre, akiről pedig már a gólvonal mögé vágódott a labda…



Hihetetlen balszerencse a dánok részéről. Ráadásul pont egy ilyen gólnak köszönhetően maradt le az FC Köbenhavn az Európa Liga főtáblájáról. Nem lehet ezt könnyű megemészteni. Ezt a néhány játékost egészen biztosan kísérteni fogja ez a meccs egy ideig. De nem is lehet rajta csodálkozni.


forrás: nemzetisport.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. KáGábor*
2020-10-02 16:58:34 Fekete öves, Veterán
Ez de kellemetlen.
1. tamaskpt
2020-10-02 12:46:03 Piros öves, Őstag
Az öngólra még ráfogható hogy szerencsétlenül esett, de ahogy a két védő összecsúszik egymásba, azt maláj fogadóirodákban tanítják.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...