Banner

Jubileumi mezben játszanak a MAC ellen a Jegesmedvék

Szerző: Jáborcsik András | 2019-02-25 17:15:00

Január végén a DVTK Jegesmedvék vezetése a szurkolókat is bevonta a klub negyvenedik évfordulója alkalmából készülő mez tervezésébe. A több mint harminc beérkezett mezterv közül kiválasztották azt az egyet, amiben a csapat a keddi, MAC Újbuda elleni mérkőzésen fog játszani.


Az idei szezon nem csak attól különleges a DVTK Jegesmedvék életében, hogy a Tipsport Liga küzdelmeiben vesz részt, ugyanis jeles évfordulóhoz érkezett a miskolci jégkorong. A sportág negyven évvel ezelőtt indult útjára szervezett formában a Népkertben.



A jeles évforuló alkalmából meztervezési pályázatot hirdettek, amire szép számmal érkeztek a tervek a szurkolóktól. Végül Éles Melinda koncepciója került kiválasztásra, így a DVTK Jegesmedvék az ő általa tervezett mezben fog jégre lépni az alapszakasz utolsó mérkőzésén. A terv mindenben megfelelt a pályázatban kiírt követelményeknek, továbbá a mezben kronológikusan megjelenik a Miskolci Kinizsi zöld, a Miskolci Jegesmedvék sárga-fekete és a DVTK Jegesmedvék piros-fehér színösszetétele is. A győztes tervezőnek járó aláírt mezt a keddi mérkőzés korongbedobása előtt adjuk át.

A jubileumi mezeket a későbbiekben árverésre bocsátják, a befolyó összeg pedig a DVTK Jegesmedvék utánpótlását fogja támogatni. Az árverésről hamarosan bővebb tájékoztatást adnak.

A klubvezetés köszönetet mond minden pályázónak a beküldött tervekért!


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. tarhinho
2019-02-25 23:20:00 Barna öves, Tag
Gratula a győztesnek!

Egy minta az utókornak:
2019-02-25 18:28:45 Piros öves, Őstag
Nem rossz a jubileumi mez, de mivel én egy kiváncsi emberke vagyok szivesen megnézném a többi pályázó munkaját is! Szerintem meg is érdemelnék a nyilvánosságot hamár idöt áldoztak szeretett klubbunk jubileumi meztervezesi pályázatára.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...