Banner

Jovát vagy Busait adják Bognárért?

Szerző: Jáborcsik András | 2016-12-25 16:28:00

A Ferencváros mindenható ura, Kubatov Gábor intézkedései ellen immár évek óta kitartóan harcoló Ferenczvárosi C-Közép értesülései szerint folynak az egyezkedések a háttérben azért, hogy a Fradi megszerezze a DVTK középpályását, Bognár Istvánt a Diósgyőrből.

Amint az a ckozep.hu oldalon olvasható, "Fizetni – természetesen – nem fogunk érte, hiszen eleve nyáron lejár a szerződése. Mi viszont már télen szeretnénk elhozni, cserébe Busai Attila játékjogát ajánlottuk, de szóba került Jova Levente is, mint cserealap."

Az írás szerzője szerint: "Bognárral kétségtelenül egy technikás játékoshoz jutna csapatunk. Probléma vele, hogy tavaly egyetlen meccset sem játszott végig, bár idén ebben javul semmiképpen sem az a nagyon komolyan terhelhető játékos – mondjuk ilyenből van bőven a csapatunkban most is. Ha Doll valóban gyorsítani akar a csapaton, nem Bognár lesz a megoldás, azonban az biztos, hogy bőven beférne ebbe az igencsak hitehagyott és megroggyant Fradi keretbe."


Egyébként az Újpest is vissza akarta vinni régi játékosát a nyáron, ahol három évet töltött el. Természetesen így, hogy Kubatov Fradija is vinni akarja, esélyük sincs megszerezni. Alapból Bognár Vasas nevelésnek számít.


Tovább a ckozep.hu-ra >>>>>


forrás: ckozep.hu

fotó: Max

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

126. sapisanyi |Válasz erre: 122. gubós
2016-12-30 16:25:23 Lila öves, Fanatikus tag
ha BOGESZ maradni akart volna már hosszabbít ugyan az a szitu mint Barczi és Egerszegi nem akar maradni elómegy több pénzért padozni vagy még keretben sem lévőnek
125. sapisanyi |Válasz erre: 123. pirosfehér 1910
2016-12-30 16:20:58 Lila öves, Fanatikus tag
te aranyapa mennyivel vagy jobb nálam mert én szidom a csürhét amit te ugyanez oldalon ajnározol? neked van itt velem szemben valami jogalapod barátom?
124. sapisanyi |Válasz erre: 123. pirosfehér 1910
2016-12-30 16:18:55 Lila öves, Fanatikus tag
ó az a fránya stílus a tiéd mindig kifogástalan, mit szólsz hozzá most széleskörű egyeztetést követően a kormány nem csak stadiont csinál Miskolcon hanem a megyei kórházba viszi a központi rabkórházat tökölről /BOON/ mert a városodnak semmi nem jár ingyen csak felcsútnak. jártál te már a maglódi utcán Pesten a venyige BV előtt ahol már állandó rendőri jelenlét kel a kisebbség miatt akik így tartják a kapcsolatot a rokonokkal, hogy az utcáról ordibál befelé? A városod vezetése megkérdezett téged erről is igaz, nem csak a kapcsolókról a stadionban? gratulálok nektek.
123. pirosfehér 1910 |Válasz erre: 121. tabak
2016-12-29 18:53:18 Barna öves, Fanatikus tag
Rá kell hagyni. Tudod, bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá...
122. gubós |Válasz erre: 120. sapisanyi
2016-12-29 18:17:11 Lila öves, Tag
ja ,hogy ez a két ember mentene meg a kieséstől ? pengés pintér ,meg a nagyképű busai ?? pintér kezdő volt és egyik napról a másikra kikerült , busait még Détári vitte oda ,ha azt írom nem lett stabil kezdő nem túlzok , bár Koroncó ellen nagyon jó volt . Tudom most azt írod majd ,hogy Messi nem jön ide ,de ezek nem csapatemberek ,ezeknek derogál a DIÓSGYŐR ,hát ezért ne jöjjenek ,meg én nem tudnék szívből örülni annak ha Busai bent maradást érő gólt rúgna ,de annak igen ha még (Isten őrizz) ki is esnénk ,hogy BACSA vagy BOGESZ vagy ELEK DIÓSGYÖRIKÉNT veszít.
121. tabak |Válasz erre: 119. sapisanyi
2016-12-29 12:44:41 Piros öves, Őstag
Félreértés ne essék, nem akarlak az ellenkezőjéről meggyőzni, de Neked se kellene azt a sok, érzelmi alapon benned levő sületlenséget, abban a nem túl moderált, ámde rólad annál árulkodóbb stílusban itt előadni. Kétségtelen, hogy mindennapjainkat átszövi a politika, a sportot is, ezért itt sem kerülhetjük el azt, lásd mostani eset. De azt nem értem, hogy akár te, akár más, mert volt már ra példa, hogy veszed a bátorságot, hogy ilyen hangnemben nyilatkozz meg? Vannak erre politikai oldalak, ahol ez elfogadott. Úgy látom már Bandiék sem veszik a fáradságot, hogy figyelmeztessenek, hogy ez a hangnem itt nem megengedett, próbálkoztak pedig ezt megértetni veled. Van itt nagyon sok baloldali, liberális szurkoló, akik kulturált módon adnak hangot elégedetlenségüknek, de ti csak a DVTK szurkolókat járatjátok le. Mert ha szóba kerülünk, nem tb, korxi, Kornél hozzászólásai alapján ítélnek meg bennünket, hanem a te általad helyesnek tartott, véleményem szerint nem helyénvaló hangnem alapján ítélkeznek rólunk.
Lathattad ez az ügylet nekem sem szimpatikus és le is írom, mert tudok különbséget tenni, és nem érzelmek, elfogultság alapján kommentelek. Te a stadionra is kopkodsz, azert szurkoltál, hogy ne sikerüljön. Szerinted ez rendben van?
De parttalan az a vita, mert "ismerlek" téged!
Vedd ahogy akarod,
Üdvözlettel
tabak
120. sapisanyi |Válasz erre: 114. gubós
2016-12-29 11:45:13 Lila öves, Fanatikus tag
Jó ne jöjjenek inkább essünk ki és várjuk a feljutást
119. sapisanyi |Válasz erre: 115. tabak
2016-12-29 11:35:42 Lila öves, Fanatikus tag
Tisztelt tabak ! azok a számok mutatják az ország működését amelyről nem csak itthon hanem Európában is tudják erősen kozmetikázott és az általuk felvásárolt és irányított médiában jelenik meg ?Néha tényleg nem értem neked és a hozzád hasonlóknak miért nem volt jó a kommunizmus mert a Kádári rendszerben nagyobb volt a demokrácia mint most.ha mészárost egyszer elszámoltatják mert nyilván valóan korrupcióval és adó megkerüléssel szerezte vagyonát mi lesz szeretett kluboddal?És hidd el elfogják? semmi nem tart örökké ha egy 8.-dik osztályos fogja ellene összeállítani a vádat akkor is meg fog állni.BUÉK minden DVTK szurkolónak.
118. tabak |Válasz erre: 117. tabak
2016-12-29 09:00:55 Piros öves, Őstag
Persze minden elismerésem a jelenlegi "majmunknak", aki életben tartotta, kupagyőzelemre(én annak tudom be) vezette csapatunkat! Kérem ez ügyben is körültekintően, megfontoltan járjon el, ha megfordult egyébként ez a dolog a fejében! A DVTK nem egy szálloda! A másiknak meg üzenem, felejtse el...
117. tabak |Válasz erre: 113. pirosfehér 1910
2016-12-29 08:56:14 Piros öves, Őstag
En ezen azert nem mosolygok, inkább szomorú vagyok miatta. En se leszek sose elégedett a regnáló kormányzattal, de ilyen stílusban soha sehol nem beszéltem a másikról sem, akkor is inkább csak szomorú voltam. Engem nem érdekel, hogy melyik majom gazdagszik, LT, vagy ML majom, nekem egyiktől sem lesz jobb! Mégha elfogult egyének azt is gondoljak, hogy elobbi majom tisztességesen gazdagodott meg, "mi az hogy, nagyon is", az hazugság! Engem csak az érdekel, hogy működjön a dolog, pl., hogy épüljön nekünk stadion.
Máshol leírtam viszont, nem lenne szerencsés, ha az aktuális majom kezébe kerülnénk, mert az már tenyleg a sportszerűség karikatúrája lenne, ez ellen tiltakoztunk kell! Kinek milyen indíttatásból, nekem itt csak a sport számít ez esetben.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...