Banner

Jegyek a Haladás - DVTK meccsre

Szerző: objektív | 2017-07-24 20:36:00

Szombaton a Haladás vendégeként Sopronba látogat a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 3. fordulójában. A belépőjegyek elővételben az interneten és Miskolcon is megvásárolhatók.

OTP Bank Liga 3. forduló

2017. július 29., szombat

18:00 Swietelsky Haladás - Diósgyőri VTK

Helyszín: Sopron, Városi Stadion, Káposztás utca 2-4.

Jegyinfó

A belépőjegyek 1500 forintba kerülnek, a mérkőzés megtekintése 18 év alatt ingyenes (tízéves kortól diákigazolvány, vagy arcképes igazolvány szükséges a belépéshez).

500 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyek a helyszínen, Szombathelyen, Sopronban, Miskolcon és az interneten kerülnek értékesítésre.

A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Haladás címerére kattintva), valamint személyesen kedden 12 órától Miskolcon, a DVTK Shop Szinvaparkban található üzletében lehet megvásárolni.

Azokat a vendégszurkolókat, akik Sopronban szeretnének jegyet vásárolni, a stadion 5-ös és 6-os ablakánál várják.

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, azonban a jegyvásárláshoz arcképes igazolvány szükséges, illetve a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával szurkolói kártyáját a gyorsabb kiszolgálás érdekében.


A kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

Beléptetés:

A beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványát mindenki vigye magával.

A stadion vendégjegypénztára 16 órakor nyit a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül érkező szurkolók legkésőbb 17 óráig érkezzenek meg a pénztárhoz.

A szervezők jelezték, hogy ha a mérkőzés kezdete előtt 15-20 perccel érkezik meg a szurkolók 50-100 fős csoportja, és nincs elővételben megvásárolt jegyük, és nem rendelkeznek klubkártyával sem, akkor - számítva, hogy egy főnek a jegy kiadása perceket vehet igénybe - lemaradhatnak a mérkőzés kezdetéről.

Parkolás:

A vendégszurkolók a Fűzfa soron kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely a stadion közvetlen közelében van, és külön bejáraton keresztül lépnek be a stadionba.

A stadion vendégparkolója az Ikva patak partján található, amely a Sopron Pláza felől a gépkocsimosó mellett közelíthető meg.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Sopronba utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás:

DVTK Shop, Szinvapark
Hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

forrás:dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...