Banner

Jegy és bérletinformáció a DVTK Jegesmedvék 2019/2020-as szezonjára

Szerző: objektív | 2019-07-16 17:04:00

A DVTK Jegesmedvék meghatározta a 2019/2020-as idényre vonatkozó hazai jegy-, és bérletárakat. A csapat szimpatizánsai július 22-től számos újdonság és kedvezmény közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbb bérlettípust.


Bérletek

A bérletek az eddigi szezonokhoz hasonlóan érvényesek az összes hazai pályán játszott tétmérkőzésre, így valamennyi Tipsport Liga, illetve Magyar Kupa találkozóra. Nagy változás azonban, hogy idén háromfajta bérlettípusból, és a hozzájuk tartozó rengeteg kedvezményből lehet választani.

Classic

A Classic bérletet választók a DVTK Jegesmedvék minden hazai mérkőzését megtekinthetik a Miskolci Jégcsarnokban, valamint 20%-os jegyár kedvezményre jogosultak a DVTK férfi labdarúgóinak és női kosárlabdázóinak hazai mérkőzésein (a bérlet tulajdonosa 1 db jegyet vásárolhat mérkőzésenként, ez a kedvezmény kölcsönösen igénybe vehető majd a DVTK labdarúgó és kosárlabda bérletesei számára is).

Silver

A Silver bérlettel szintén 20%-os kedvezménnyel lehet mérkőzésenként 1 db jegyet vásárolni a futball és kosárlabda találkozókon, továbbá számos egyéb akció is tartozik hozzá. A bérlet mellé jár egy díszdoboz, amiben ajándéktárgyak és a 2019/2020-as szezonról szóló információk találhatók. Továbbá az idény során a bérlet tulajdonosa 10%-os árengedménnyel vásárolhat a jégcsarnokban található Jegesmedve Shopban, illetve a DVTK Jegesmedvék partnercégeinél (éttermek, szállodák, egyéb szolgáltatók) is igénybe vehetők kedvezmények (erről részletes tájékoztató szintén a díszdobozban található).

Gold

A limitált kiadású Gold bérlettípus minden olyan kedvezményt magába foglal, amit a Silver (20%-os kedvezménnyel lehet mérkőzésenként 1 db jegyet vásárolni a futball és kosárlabda találkozókon, díszdobozos ajándéktárgyak, 10%-os árengedmény a Jegesmedve Shopban, kedvezmények a partnercégeknél) ezeken felül pedig az alábbiakat tartalmazza:

- 1 db, a 2019/2020-as bajnoki szezonra készülő, névre szóló mez, választhatóan dedikálva
- a bérlettulajdonos az általa választott 1 db mérkőzésen bepillanthat a színfalak mögé és beléphet az öltözőfolyosóra
- a Gold bérlettel rendelkezők részt vehetnek a szezon elején esedékes csapatfotózáson és szerepelhetnek egy csapatfotón
- amennyiben valaki 3 db Gold bérletet vásárol, akkor a bérleteket a DVTK Jegesmedvék játékosai személyesen házhoz viszik és átadják

Bérletértékesítés időszaka

Early Bird

Az Early Bird értékesítés időszaka 2019. július 22 – 2019.augustus 12. A tavalyi szezonban is bérlettel rendelkező szurkolóink ebben az időszakban hosszabbíthatják meg bérleteiket, ráadásul a tavalyi árakon. (Silver vagy Gold bérlet váltásra is van lehetőség.) Továbbá ebben az időszakban bárki válthat tavalyi áron bérletet, de csak azokra a helyekre, amelyek az előző évadban nem voltak lefoglalva.

A bérleteket a Miskolci Jégcsarnok pénztárában (123-as iroda) munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8:00-15:30, pénteken 8:00-13:00 óra között lehet megváltani, az előző évekhez hasonlóan részletfizetésre ezúttal is van lehetőség, valamint kártyás fizetésre is van mód. A bérletek és a hozzá tartozó kedvezmények elkészítése hosszabb folyamat, ezért az Early Bird időszak alatt bérletet vásárlók a bérletértékesítés normál időszakában vehetik át bérletüket.

Normál időszak

A bérletértékesítés 2019. augusztus 12. és szeptember 15. között a normál időszakkal folytatódik, amikor minden szabad hely megnyílik a bérletek megvásárlására.

Olvasd el a teljes cikket>>>

forás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. ropek |Válasz erre: 4. perecesi-diosgyor-szurkolo
2019-07-18 11:25:21 Barna öves, Fanatikus tag
Az a baj, hogy ha jegesítenék a Generalit, akkor nem maradna rendezvénycsarnok Miskolcon.
Kell egy hely, ahol télen is lehet rendezvényeket szervezni.
Emiatt sírtak a kosarasok is, egy rendezvény volt az oka, hogy Tiszaújban játszották az egyik bajnokijukat.

Egyébként a tetőszerkezet még amiatt is gatya, hogy fa.
Szép, de szar. Nem képes hőszigetelésre, illetve egy normális klasszik "belógatott" kijelzőt sem bír el.
Egy olyan ember tervezte, aki életében nem járt sporteseményen. Meg is látszik.
6. Geotic
2019-07-17 23:34:25 Piros öves, Őstag
A jelenlegi csarnok legnagyobb hibája, az a tetőszerkezetet tartó oszlopok.
Ha azok nem lennének, hanem olyan ívelt megoldás lenne, mint a legtöbb modern csarnokban, valamint a kozvetítőállást is átalakítanák, akkor lenne egy közel 3 ezres csarnokunk, ami bőven megfelel.
5. vebgy* |Válasz erre: 4. perecesi-diosgyor-szurkolo
2019-07-17 22:17:38 Fekete öves, Veterán
A kettőből lehet, hogy egy pöpec jeges arénát ki lehetne hozni...
4. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 3. vebgy
2019-07-17 17:18:34 Fekete öves, Veterán
Sztem a mostanit elég lenne átépíteni. Vagy ha kemények akarunk lenni, akkor Generali+Jégcsarnok egybe, és jöjjön abból ki egy aréna.
A kosarasok úgyis költözni fognak. És menne oda a röpi is. Meg a jövőbeni kézi Egerből
3. vebgy* |Válasz erre: 2. ropek
2019-07-17 17:07:59 Fekete öves, Veterán
Hát a csarnok nagyon elcseszett , ez tény...meg is érdemelne a medvekolónia egy újat, az utóbbi évek elképesztő sikersorozatáért.
2. ropek |Válasz erre: 1. perecesi-diosgyor-szurkolo
2019-07-17 07:35:05 Barna öves, Fanatikus tag
Kéne egy új csarnok. Ez egyszerűen kuka. A leghidegebb a ligában, az egyharmadáról nem látható a pálya, stb.
A kedvezményekkel kapcsolatban közös bérlet lenne jó ötlet, csak mivel mindhárom sportág külön gazdasági társaság, így ez nem kivitelezhető.
2019-07-16 18:34:02 Fekete öves, Veterán
Ezek nagyon jók.
Már csak a hivatalos versenynaptárat kéne megtudnunk, hogy pontosan hány mérkőzésünk lesz itthon, de ha egy meccsre vetítjük le az árakat akkor is igen érdemes bérletet váltani.
Az meg külön jó, hogy a három látvány sportág között van átjárás, amik a nézőszámokra is pozitív hatásokkal lehetnek.
Jó lenne minél több táblás medve mérkőzés, (és persze hozzá nagyobb vizesblokkok) hogy az átlag nézőszámunk növelődjön.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...