Banner

Jegy- és bérletinformáció a 2018/2019-es szezonra

Szerző: objektív | 2018-08-13 19:18:00

A DVTK Jegesmedvék meghatározta a 2018/2019-es idényre vonatkozó hazai jegy-, és bérletárakat. A bérletek árusítása augusztus 13-án kezdődik.

Bérletek

A bérletek az eddigi szezonokhoz hasonlóan érvényesek az összes hazai pályán játszott mérkőzésre, így valamennyi Tipsport Liga illetve Magyar Kupa meccsre, ami a szezon során minimum 30, maximum 50 összecsapást jelent. A szezonbérletek árai emelkednek, ám a minimális 30 mérkőzés esetén is a legdrágább bérletopcióval 1130 forintba kerül egy mérkőzés.

A bérletértékesítés augusztus 13-án kezdődik, első körben leghűségesebb szurkolóinknak lesz lehetősége meglévő bérleteiket megújítani, egészen augusztus 19-ig. Ezután mindenki számára elérhetővé válik a bérletvásárlás, ami előreláthatólag az első bajnoki mérkőzésig, szeptember 14-ig tart.

Jegyek

A 2018/2019-es szezontól diák- és nyugdíjas jegyek nem kerülnek értékesítésre. Az egy mérkőzésre szóló jegyek árai kis mértékben emelkedtek, a rájátszás mérkőzéseire külön jegyárak kerültek megállapításra, ezekről a későbbiek folyamán adunk bővebb tájékoztatást.

A felkészülési időszak alatti hazai mérkőzésekre minden jegy egységesen 500 forintba kerül, ezeket a helyszínen lehet megváltani.

Vigadó lelátó

Az idei fejlesztések egyike a Vigadó felőli oldalon épült új lelátó, ami rendkívül jó rálátást biztosít a pályára, itt 56 ülőhely és 100 állóhely került kialakításra. A szurkolóinkkal történt egyeztetés után ennek az új lelátónak keleti oldala lesz fanatikusaink új helye (1-től 23-as székig, és a mögötte lévő álló terület), így az ide jegyet váltók kemény szurkolásra számíthatnak.

Online jegyértékesítés

Az idei szezonban is él online jegyvásárlási rendszerünk, így minden itthon játszott mérkőzésre lehetőség van internetes jegyvásárlásra is, a dvtk.eu oldalon található mérkőzéslista jobb oldalán lévő jegyvásárlás gombbal. Az így megvásárolt jegyeket nyomtatott formában, valamint telefonos QR kóddal is felismeri a rendszer, ez utóbbi esetben a jegyet nem szükséges kinyomtatni.

Természetesen továbbra is van lehetőség a mérkőzések előtt a jegypénztárban történő jegyvásárlásra is, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes és az online történő jegyvásárlást.

A bérletértékesítés az alábbi helyszíneken és időpontokban történik:

Augusztus 13-től 16-ig reggel 8 órától 16 óráig, 17-én, pénteken reggel 8 órától délután 1 óráig a Jégcsarnok 123-as irodájában, hétfő és szerda délután 16 órától 19 óráig a Jégcsarnok jegypénztárában lesz lehetőség a tavalyi bérletek megújítására. Fontos, hogy aki igényt tart a tavalyi helyére, hozza magával régi bérletét.

Augusztus 21-től hétfőtől csütörtökig reggel 8 órától 16 óráig, pénteken reggel 8 órától 13 óráig a Jégcsarnok 123-as irodájában, kedden és szerdán délután 16 órától 19 óráig a Jégcsarnok jegyirodájában lesz lehetőség új bérletek vásárlására, elővételes jegyvásárlásra a felkészülési mérkőzésekre, illetve egyesületi tagdíj befizetésére is.

Amennyiben szurkolóink a gazdasági irodában vásárolják meg bérleteiket (hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken 8 és 13 óra között), úgy lehetőségük lesz egy összegben fizetni, ebben az esetben a bérlet a helyszínen át is vehető, de a tavalyihoz hasonló módon idén is lesz lehetőség 5 ezer forint foglaló ellenében lefoglalni a bérleteket, amelyeket elkészültük után ugyanitt lehet majd személyesen átvenni. Lehetőség van részletfizetésre is, kettő, illetve három részletben, ebben az esetben szeptember 14-ig kell beérkeznie az utolsó részletnek, a bérlet ezután vehető át.

Olvasd el a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. Geotic |Válasz erre: 2. perecesi-diosgyor-szurkolo
2018-08-15 21:33:06 Piros öves, Őstag
Az idei talán még a tavalyinál is nagyobb :)
2018-08-13 21:12:14 Fekete öves, Veterán
Remélem a bérletek mérete hordozhatóbb lesz, nem úgy, mint az előző szezonos. A tavalyelötti bérletméret pont kompakt volt, simán elfért bármely pénztárcába különösebb megeröltetés nélkül.
2018-08-13 21:02:52 Fekete öves, Veterán
Egy meccsre vetítve tényleg olcsóak a bérletek, de egyszerre kifizetni ugyanolyan húzós - sőt! - mint a foci éves bérleteké. Ha engem nem is érint, át tudom érezni a szurkolók helyzetét. Persze, aki hokidrukker, az nem fog siránkozni. :)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...