Banner

Januárban All Star-gála lesz az Extraligában

Szerző: Jáborcsik András | 2019-09-10 21:04:00

A helyszín a trencséni Pavol Demitra-jégcsarnok lesz, a dátum pedig valószínűleg 2020. január 19-e - adta hírül a jegkorongblog.hu.

Az esemény tervéről a Hockeyslovakia.sk-n olvasható szezonelőzetesben esik szó, amelyben Miroslav Satan, a Szlovák Jégkorong Szövetség elnöke és Richard Lintner, az Extraliga fő szervezője nyilatkozik. Miközben az kiderül, hogy All Star-gálát kívánnak tartani, és az is, hogy a helyszín Trencsén, a pontos dátumról nem tesznek említést. Amennyiben azonban megnézzük az Extraliga jelenlegi hivatalos menetrendjét, abból kitűnik, hogy a 19-ei az egyetlen vasárnap januárban, amikorra nincsenek beiktatva mérkőzések.



A cikk további részében egyéb újdonságokat ismertetnek, amelyek zöméről a jegkorongblog.hu már írt korábban. E szerint a négy teljes kört, azaz csapatonként 48 mérkőzést számláló alapszakaszt követően 10 fordulós felső- és alsóházi középszakasz lesz hat-hat csapattal, melynek végén lentről még ketten kvalifikálják magukat a negyeddöntőbe. Az alapszakasz tizenharmadikjának itt már nem osztanak lapot, számára ér véget a szezon a leghamarabb. Ugyanakkor az idén nem lesz kieső, a másodvonal legjobbja csatlakozik a ligához 2020/21-ben, az a szezon már tizennégy csapatos lesz. Az csak a szlovák gárdák számára friss hír, hogy bár a légiósok számát nem korlátozzák, egy-egy mérkőzésre legfeljebb hetet lehet ezentúl nevezni közülük.



Az Extraliga szeptember 12-én indul egy Kassa–Slovan mérkőzéssel, míg a magyar résztvevők 13-án kezdenek, a MAC a Nyitrához utazik, a DVTK Jegesmedvék pedig a Zólyomot fogadják.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>


Friss hír a jégkorong miskolci szerelmeseinek, hogy a Miskolci Jegesmedvék Fan Clubja facebook csoportban olvasható információ szerint a Tipsport Liga 2019-2020-as idényének mérkőzéseit nem a huste.tv-n, hanem a tipsport.sk oldalon lehet majd élőben nyomon követni.


forrás: jegkorongblog.hu, facebook




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2019-09-11 18:21:53 Fekete öves, Veterán
A tipsport.sk oldal szerint a mérkőzések megtekintéséhez regisztráció szükséges.

Sledujte tisíce priamych prenosov naživo
Sledujte na TV Tipsport exkluzívne online prenosy zo všetkých zápasov Tipsport Ligy alebo českej Tipsport extraligy. Vychutnať si môžete aj online streamy z ďalších súťaží – NHL, KHL, Bundesliga, Primera División, tenisové grandslamy, MLB a ďalšie. Je len na vás, čomu dáte prednosť.
Pre aktívnych tipérov Tipsportu sú všetky prenosy dostupné zadarmo. Navyše od nás po registrácii získate 15 EUR zadarmo na prvé stávky.
Pre sledovanie živých prenosov sa najskôr zaregistrujte

https://www.tipsport.sk/tv

De, hogy mellé pozitív fogadási egyenleg megléte kell-e (mint a Bet365nél), az jó kérdés. De ha igen, az sem tragikus, szinte az összes befizetési módnál 1 EUR a legkisebb.
https://www.tipsport.sk/ViewUserPaymentsListAction.do

De bizonyára regisztráció nélkül a hockeyslovakia.sk oldalon is nézhető, és ott lehet az onhockey, mint alternatíva.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...