Banner

Győri Dorottya az Aluinvent DVTK játékosa

Szerző: objektív | 2016-08-27 19:06:00

Tovább bővült az Aluinvent DVTK női kosárlabda csapatának kerete, miután eldőlt, hogy a próbajátékon lévő Győri Dorottya is a DVTK címerével ellátott piros-fehér mezben játszik a következő szezonban.

A felkészülés első napjától kezdve Maikel López együttesével készült a korábban a PINKK csapatában, Adamecz Lillával közösen bajnoki címet szerző Győri Dorottya. Új játékosunk a pécsi éveket megelőzően a Messiah Egyetem international business szakának hallgatójaként is kosarazott, 17,1 pontot dobott és 8,9 lepattanót szedett meccsenként. A középiskolát is az Egyesült Államokban végezte, hasonlóan Szécsi Orsolyához.

- Nagyon örülök, hogy itt lehetek és tagja lehetek a csapatnak - mondta Győri Dorottya. - Örültem a megkeresnek és mindent meg fogok tenni, hogy jó játékkal segítsem a Diósgyőrt. Nagyon jók az eddigi benyomásaim, alig várom már a bajnokság kezdetét.

- Győri Dóri az egyhetes próbajátékon bizonyította lelkesedését és eltökéltségét, olyan játékos képét mutatja, aki mindent megtesz az Aluinvent DVTK sikeréért a pályán és azon kívül is - tette hozzá Maikel López. - Mint azt több alkalommal említettem korábban is, rendkívül fontos, hogy az edzésmunkát és a mérkőzéseket komplex egészként kezelje mindenki. Csak mérkőzés-intenzitású edzések hozhatnak sikert a versenysorozatokban, így az öt-öt elleni játék kiemelt szerepet kap a napi munkánkban és Dóri remekül illeszkedik ebbe a koncepcióba.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.