Banner

Glen Hanlon visszatér Miskolcra

Szerző: amigeleken.hu | 2020-01-23 08:53:00

Glen Hanlon visszatér Miskolcra és második alkalommal irányíthatja a DVTK Jegesmedvék csapatát. A nagy tapasztalattal rendelkező kanadai vezetőedző a szezon végéig szóló szerződést írt alá és pénteken érkezik Magyarországra.


- Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a DVTK Jegesmedvék kispadjára. – nyilatkozta Glen Hanlon - Ha csak a szakmai szempontok döntöttek volna, akkor a tavalyi szezon után is maradtam volna Miskolcon. Szükség volt rám otthon, az én döntésem volt, hogy távozok. Most viszont eljött az idő, hogy visszatérjek. A tavalyi alapszakaszunk sikeres volt, a játékosok rengeteget fejlődtek a szlovák ligában és izgalmas hokit játszottunk. Az idei évadban is figyelemmel követtem a csapat teljesítményét. Nagyon motivált vagyok, hiszem, hogy egy magasabb szintre tudjuk emelni a játékunkat. Tudom, hogy a szurkolók mögöttünk lesznek és támogatnak minket abban, hogy hosszú szezonunk legyen. Alig várom, hogy megérkezzek Miskolcra és megkezdjem a munkát a játékosokkal.



- Mindenki tudja, hogy már a tavalyi szezon végén is szerettük volna, hogy Glen folytassa nálunk a megkezdett munkát. – mondta Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke - Ez sajnos egy családi ok miatt nem jött létre. Ugyan más körülmények között, de örülök, hogy ezúttal sikerült megegyezni vele. Az ő hatalmas szakmai tudása és személyisége garancia arra, hogy a csapatunk tovább fog fejlődni. Úgy gondolom, hogy hatalmas szó, hogy egy ilyen neves szakembert sikerült ismét a magyar hokiba csábítanunk. Hiszek benne, hogy ő a megfelelő személy a céljaink eléréséhez. Nagyon várjuk az újabb közös munkát, ami már pénteken megkezdődik.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
9. korxi |Válasz erre: 6. Karpfen
2020-01-24 10:04:03 Piros öves, Veterán
Ez nekem is feltűnt, hogy tehát nálunk szezon végén lelépnek az edzők, mondván hogy az asszony meg a család azt akarja hogy otthon legyenek, aztán fél évre rá megjelennek ugyanitt vagy Gyergyószentmiklóson (Tysell). Érdekes jelenség.
Lehet hogy ilyenkor az asszony nem is tud arról, hogy az ura már megint Miskolcon illetve Gyergyóban van?
8. korxi |Válasz erre: 5. chapo
2020-01-24 09:51:55 Piros öves, Veterán
Na ezt így nem lehet kategorikusan kijenteni. Vagy igen, vagy nem.
Nekünk az a baj, hogy az amúgy is szűk keretre jött rá másfél sor sérülése. Van itt egy ördögi kör. Mert az az összefüggés viszont létezik, hogy egy szűk keretnél törvényszerűen jobban vannak pörgetve az egyes játékosok, és ez köztudomásúlag fokozott sérülésveszéllyel jár minden egyes játékosra nézve. És minél több a sérült, annál inkább mégszűkebb a keret, szóval ez egy öngerjesztő folyamat, ami ha beindul, akkor legfeljebb a gyors gyógyulás, játékosigazolás, vagy farmcsapatból (ha lenne olyan) felhozás segít, edzőváltás nem
2020-01-23 21:13:33 Piros öves, Őstag
Ne fanyalogjunk, szerintem a legjobb döntés született az új edző tekintetében. Olyan kellett, aki gyorsan tud belerázódni. Aki ismeri a csapatot, ismeri a ligát, elismert bírói körökben és tud amerikai- kanadaiul. Ez Hanlon. Aki jobbat tud vésse fel a falra....de ne atzal jöjjön, hogy nem kellett volna válltani, mert az már a múlt...
6. Karpfen
2020-01-23 19:32:46 Barna öves, Veterán
Tegyük fel jól alakul a szezon hátralevő része. Most itt lesz 3-4 hónapig. Aztán jönnek a családi okok és jövőre megint kereshetünk edzőt.
5. chapo |Válasz erre: 3. 555wrc
2020-01-23 18:28:15 Fehér öves, Lelkes újonc
Igen ám, de azt se felejtsd el, hogy a sérültek sokasága is edzői felelősség.
4. lnorbi |Válasz erre: 1. korxi
2020-01-23 11:10:26 Kék öves, Fanatikus tag
A kedvenc edződ visszatért.
3. 555wrc
2020-01-23 10:10:52 Fehér öves, Újonc
Remek hír, bár a rövid padunkal és a másfél sornyi sérülttel Ő-se fog tudni mit kezden.
2. szolnoki
2020-01-23 09:17:28 Citromsárga öves, Tag
Szerintem meg jo döntés volt ő már ismeri a csapatot,ő hozta féll a csapatot tavaly.Amugy biztos ,hogy tanult a tavalyi évből. Mindent bele mester bízunk benned.
1. korxi
2020-01-23 09:11:06 Piros öves, Veterán
Jahj ne. Akiről már kiderült hogy nem elég jó ide? Ő az akivel nem sikerült tavaly teljesíteni a minimumcélt sem, ellenben sikerült a szezonvégen egy ötös szopószériát kapnunk a mactól , úgy hogy abban benne volt a pályaelőnyben indulva 4:0 -ás kisöprésünk a középszakaszban.
De biztosan sokat fejlődött azóta, a kor jót tett neki.
Egyre szarabb ez az egész, itt tényleg nagyon félrement valami.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...