Banner

Fehérvári Titánok - DVTK Jegesmedvék 2-4

Szerző: Jáborcsik András | 2017-11-30 19:54:00

Fehérvári Titánok - DVTK Jegesmedvék 2-4 (1-1, 0-1, 1-2)

Székesfehérvár, ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, néző. Játékvezetők: Németh, Soós, Árkovics, Váczi.


DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) - Leppanen, Rusk, Magosi, Galanisz, Miskolczi - Láda, Rantanen, Pavuk, Vas, Sakaris - Vojtkó, Joe, Kulmala, Kulmala, Tóth A. - Bernáth, Albert, Berta, Ritó,Tóth G. Vezetőedző: Mikael Tisell.
Fehérvári Titánok: Gyenes (Kornakker) - Sándor, Vehmanen, Kiss, Kocsis, Vincze - Imre, Szabó, Antilla, Schoenmakers, szita - Szabó D., Takács, Hamvai, Kiss, Vizi - Antal, Erdei, Mazzag, Péter, Prácser. Vezetőedző: Kóger Isvtán

1. harmad 04:00 Miskolczi 0-1
1. harmad 06:19 Vincze (Szabó D.) 1-1 emberelőnyből
2. harmad 28:50 Pavuk (Sakaris) 1-2
3. harmad 41:47 Hamvai (Kiss Patrik) 2-2
3. harmad 57:03 Kulmala (Tóth A., Hajós) 2-3
3. harmad 59:18 Miskolczi (Magosi, Galanisz) 2-4

Értékelés

Mikael Tisell: Ez ellen a csapat ellen mindig nehéz játszani, hiszen mindig nagy energiaszinttel küzdenek, a csarnokuk is nehéz hely a vendég csapatok számára, így nehéz mérkőzésre számítottunk, és ez be is igazolódott. Kemény mérkőzésen vagyunk túl, de a srácok éhesek voltak a győzelemre, a végsőkig küzdöttek, úgyhogy megérdemeljük a három pontot. Holnap ismét egy nehéz mérkőzésre számítok.




Az elődöntők párosítása és pályaelőnye is múlhat a fehérvári mérkőzésen - írja a jegkorongblog.hu.

Egy mérkőzés maradt csütörtökre a Magyar Kupa selejtező hatodik fordulójából. A DVTK Jegesmedvék Székesfehérvárra utaznak, hogy a Titánokkal játsszanak. A legfontosabb kérdések ugyan már mind eldőltek, a kupa négyes döntőjébe a három fővárosi Erste ligás csapat mellett a miskolciak jutottak be, a Titánok, a Dunaújváros, a KMH és a Vasas búcsúzott, de azért nem teljesen lényegtelen, mi történik majd a jégen. A Jegesmedvék lemaradása 1 mérkőzés és 4 pont a vezető hármas mögött, így az esti mérkőzés eredményétől függ, hogy megmarad-e számukra annak esélye, hogy javítsanak a végső helyezésükön, vagy sem. Ez pedig nem akadémikus kérdés, a válasznak kihatása lesz a folytatásra is. Ugyanis a Magyar Kupa elődöntőiben a selejtezőben élen végzett csapat a 4. helyezettet, a 2, helyen végző pedig a 3. helyezettet fogadja majd, és a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Végtére is tehát az elődöntők és a döntő pályaelőnye múlik azon, mi történik a DVTK–Titánok meccsen és az utolsó fordulóban.



Tovább a jegkorongblog.hu-ra a teljes beharangozóra <<<<<<


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2017-11-30 20:42:35 Fekete öves, Veterán
Nehéz volt, de behúztuk ezt is! Két harmad után a kapura lövések aránya 31:20 volt a fehérváriak javára. Holnap meg Bécsben játszunk. Sűrű a program, nem ártana egy kis pihenő is.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...