Banner

Feczkó Tamás: A legjobb dolog, ami valaha történt velem, hogy Diósgyőrben edzősködhetek

Szerző: Jáborcsik András | 2020-08-05 12:34:00

A DIGI TV Sport 24 című műsorának munkatársai az Újpest-DVTK felkészülési mérkőzés után kértek nyilatkozatot a DVTK vezetőedzőjétől. A beszélgetésből kiderül, hogy Feczkó Tamás komoly tervekkel és érzelmi töltettel vág neki az idénynek.


"A legjobb dolog, ami valaha velem történhetett, hogy Diósgyőrben edző lettem, hiszen a város, a szurkolótábor és a közösség teljesen más. Olyan, mintha Magyarországon belül egy szigeten élnénk, hiszen itt az óvodás gyerektől a nagyszülőkig mindenki szereti a labdarúgást, mindenki szurkol a csapatnak és vágyik a sikerre. Úgyhogy nekünk annyi dolgunk van, hogy ezt a hatalmas szurkolótábort visszacsalogassuk, magunk mögé állítsuk, és akkor közösen minél többet tudjunk ünnepelni” – fogalmazott Feczkó Tamás.


A Diósgyőr két hét múlva rögtön a Mezőkövesd elleni megyei rangadóval kezdi az NB I-et, míg az Újpest a Pakshoz látogat majd.


Feczkó Tamás 1:52-nél nyilatkozik:


forrás: digisport.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2020-08-06 20:04:59 Piros öves, Fanatikus tag
A legjobb dolog,ami történt veled az az,hogy 7 fordulóban szerzett 1 pont után még mindig edző lehetsz Diósgyőrben.
2020-08-06 00:48:58 Fekete öves, Veterán
Hízelgés helyett győzelmek, szép játék kellene.

Láttuk az utolsó öt fordulüban milyen fontos volt a közönség.

Már kiskorában DVTK edző akart lenni, ez lesz legközelebb?
2. tamaskpt
2020-08-05 13:52:46 Piros öves, Őstag
Bizonyítsd be hogy ez kölcsönös, mert a szezon végén sikerült legalább annyi kérdőjelet tenni a neved mellé, mint pontot előtte.
1. KáGábor*
2020-08-05 13:36:57 Fekete öves, Veterán
Tetszik ez a nyilatkozat. Nekem továbbra is nagyon szimpatikus edző, és örülök, hogy ő a csapat edzője. A szezonvégi gödör ellenére is! Amellett, hogy nyilván neki is van vastagon felelőssége, szerintem nem szabad a nyakába varrni. Az egy kollektív elbaszás volt, játékosoktól elkezdve stábon át egész a klubvezetésig. Remélem sikerült feltárni az okokat, és tanulni belőle.
Hajrá, Diósgyőr! Hajrá, Feczkó Tomi!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...