Banner

Elkezdte a felkészülést a DVTK női csapata is

Szerző: Jáborcsik András | 2019-01-07 22:34:00

Hétfő késő délután a DVTK női labdarúgó csapata is elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra - olvasható a dvtk.eu mai hírében.

December 2-án gól nélküli döntetlennel zárta a bajnokságot a DVTK Szombathelyen. Ezt követően sem álltak le a lányok, mert a téli pihenő előtt még egy ötnapos futóprogramot teljesítettek egyénileg. Január 2-án indult újra az egyéni felkészülés, hétfőn pedig a közös munkának is nekiláttak.


Mindenki egyénileg végezte a felkészülést, de egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével végig követni tudtam az eredményeket - árulta el Fórizs Sándor vezetőedző. - Elégedett vagyok, ez alapján mindenki megfelelő állapotban vág neki a munkának.

Az elmúlt teleken Szegeden edzőtáborozott a DVTK női csapata, idén viszont nyolc napra Sopron felé veszi az irányt.

A váltásnak köszönhetően erősebb csapatok ellen játszhatunk felkészülési mérkőzést. A St. Pölten az UEFA Női BL legjobb 32 csapata közé jutott, és ott a Paris Saint Germain búcsúztatta őket, az Austria Wien pedig mögöttük, a második helyen áll az osztrák bajnokságban, és a győri csapat sem gyenge. A mérkőzések mellett nagyon fontos a csapatszellem szempontjából is az együtt töltött nyolc nap. Ilyenkor meg tudjuk könnyíteni az újak beilleszkedését, illetve a folyamatosan változó ülésrend miatt mindenki lehetőséget kap az étkezésnél, hogy még jobban megismerje a másikat. Mindegyik estére csapatépítő játékot tervezünk. Ezúton is köszönjük a DVTK vezetőségének, hogy nagyszerű körülmények között, erős ellenfelek ellen készülhetünk a tavaszra! - mondta Fórizs Sándor.

A felkészülés utolsó szakaszában ismét hazai környezetben készül a DVTK, illetve Kolozsváron vendégeskedik a BL-induló U Olimpia ellen.

Február 24-én pedig már a Magyar Kupa döntőjébe jutás a tét, az ellenfél a Haladás Viktória, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el Diósgyőrben.


Elolvasom a teljes cikket a dvtk.eu-n >>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...