Banner

Elkészült a "Diósgyőri arcok" szurkolói kisfilm

Szerző: Jáborcsik András | 2018-04-27 22:41:00

A Miskolci Fotóklub tagjai szeptemberben nagy fába vágták a fejszéjüket. Az új stadion avatójának kapcsán kisfilmen kívánták megörökíteni a 12. diósgyőri játékost, a Szurkolót. Ennek érdekében felhívást intéztek a diósgyőri szurkolókhoz, melyben azt kérték, hogy minél többen jelentkezzenek egy portré fotózásra, melynek végeredménye egy Diósgyőrről szóló zenés videó lesz.

A projektben részt vevő fotósok - Bognár Bromis Péter, Fekete Zoltán, Herendy Adrienn, Kiss Tanne Istvan, Magyar Gyula, Urbán Helga, Vargáné Barkóczi Boglárka - valamennyien helyi fotósok, a Miskolci Fotóklub tagjai. Sokan közülük maguk is megőrülnek a Diósgyőrért.


Magyar Gyula, az ötlet megálmodója és egyik kivitelezője az alábbi örömhírt osztotta meg szurkolótársainkkal a facebookon:

Kedves Szurkolók!


Nagy örömmel közölhetjük, hogy elkészítettük fényképeitekből az ígért klipet és most már biztosnak látszik, hogy az a stadion megnyitó ünnepségen lesz először a nagy nyilvánosság előtt levetítve! :) Mint ahogy várható volt sajnos nem tudott minden lefotózott szurkoló képe bekerülni a filmbe. De azok se csüggedjenek, akik kimaradtak! A megnyitón néhány programelemhez a fotóitokból készült rövidebb diavetítéseket fogják használni, így mindenki képernyőre kerül, akit lefényképeztünk. Információink szerint ezek a rövid diafilmek az avató előtt 2-3 napig a város összes ledfalán is futnak majd! Sőt, elképzelhető az is, hogy ezekben a napokban a miskolci tömegközlekedési eszközökön található képernyőkön is folyamatosan láthatóak lesznek. Keressétek magatokat! :)


A Miskolci Fotóklub tagjai közül nyolcan vettünk részt ebben a projektben. Mindnyájunk nevében szeretném még egyszer megköszönni, hogy megismerhettünk benneteket, és részesei lehettünk egy ilyen elkötelezett szurkolói csapat erőfeszítéseinek! Hamarosan elérkezik a várva várt pillanat, és birtokba vehetjük az új stadionunkat. Tavaly nyáron, amikor ezt a projektet kigondoltam, rémálmomban sem fordult meg a fejemben, hogy mostanra ilyen nehéz lesz a csapat helyzete. De a problémák ne tántorítsanak el bennünket, találkozzunk a stadion avatón! Mert a szurkoló nem a 12. játékos, a szurkoló örök, aki nélkül nincs klub! A stadion és a megnyitó élménye is a szurkolóké lesz :) Csak a Diósgyőr!





És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. samanhegy |Válasz erre: 6. dfcwolf
2018-04-28 17:59:58 Piros öves, Őstag
Köszönöm!
7. vebgy*
2018-04-28 14:37:47 Fekete öves, Veterán
A játékosaink szomorúak és gondterheltek voltak ?? /Ahogy kiderül Fernando meccs előtti szavaiból.../ Ugyan miért is..??
6. dfcwolf
2018-04-28 13:05:36 Fekete öves, Őstag
Tamás szerint nem a játékosok buktatták meg de hozzátette, hogy talán túl naiv. Az egyik meccs félidejében azért a csapatnak szegezte, hogy ha azon mesterkednek, hogy megbuktassák akkor jó úton járnak.

Nem volt ellenállás mert az elején látták, hogy ez működik.

A Nono ügy túl nagy nyilvánosságot kapott. Viszont nem tehetett mást.

A Nono üzenete az Nonot minősíti. Nem foglalkozik vele.

Nagyon hálás érte a szurkolóknak. Az ultrák meghívták a nyitómeccsre maguk közé, de nem tartaná jó ötletnek ha jönne. A szurkolókkal semmi baja nem volt.

Ezeket a válaszokat úgy adom neked, hogy nagyon sokat beszélgettünk és szóbakerültek ezek a témák.
5. dfcwolf |Válasz erre: 1. samanhegy
2018-04-28 12:45:37 Fekete öves, Őstag
Meg fogom ezt válaszolni neked. Ha gépnél leszek.
4. samanhegy |Válasz erre: 3. Gézuka
2018-04-28 08:20:02 Piros öves, Őstag
Nem. Mérges vagyok!
3. Gézuka
2018-04-28 08:09:02 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Ezért hallgattam volna meg...
A 6-0 nem túlzás 1 picit?
2018-04-28 07:22:58 Piros öves, Őstag
A szemüveges kutyás póló akart jelenteni valamit? Csak amolyan Szivics módra?
2018-04-28 07:15:35 Piros öves, Őstag
Ide írom, mert az ST-s cikk már eltűnik lassan. Hiány érzetem van a Bódog-interjúval kapcsolatban. Szét van szakmázva az egész Józsi és Dávid által. Zoli próbált élesebbeket kérdezni, de maradtak kérdések bőven. Ilyen interjút Tamás érkezésével tudtam volna elképzelni, hogy így a koncepció meg úgy a filozófia. Bennem maradt kérdések, amikről itt találgatunk a fórumon:
-a játékosok buktatták-e meg?
-a játékosok és a vezetés összejátszva buktatták-e meg?
-volt-e ellenállás irányába a stílusa vagy az elvárásai miatt a játékosok felől?
-a Nono-ügy indította el a lavinát?
-látta-e hogy a játékosai direkt nem fociznak? Beszélt-e velük vagy a vezetőséggel erről?
-mit szól Nono üzenetéhez a kirúgás után?
-mi a véleménye a kirúgása utáni szurkolói reakciókról?
Egyébként tudom mi lesz erre a válasz. "Ezekről nem akart beszélni, nem akart sárdobálásba belemenni, akar még magyar csapatnál vezetőedzősködni, így nem akarja maga alatt vágni a fát, stb." De akkor majd ő is belesüllyed a honi posvány futballkultúrába szegény. Hát ő tudja.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...