Banner

DVTK tartalék - Füzesgyarmati SK 2-1 (1-1)

Szerző: objektív | 2019-04-15 17:26:00

Hazai pályán fogadta az NB III. Keleti csoportjának 23. fordulójában a DVTK tartalék csapata a Füzesgyarmatot. Vég Csongor együttese az utolsó öt találkozójából ezzel együtt négyszer gyűjtötte be a három pontot.



NB III. Keleti csoport 23. forduló

DVTK tartalék - Füzesgyarmati SK 2-1 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Jakab Árpád (Tőkés Róbert, Kovács Zoltán).
DVTK tartalék: Bukrán - Farkas M., Szűcs K., Géringer L. - Orosz D., Fenyőfalvi, Géringer T., Zsiga M., Orosz M. - Boros G., Korbély,. Vezetőedző: Vég Csongor.
Füzesgyarmati SK: Florin - Sorin, Kis Sz., Achim, Lukács Zs., Székely D., Villand, Kinczel, Popescu, Bogdan-Florin, Pataki. Vezetőedző: Boros Tibor

Csere: Kinczel helyett Vincze Á. a 63., Sorin helyett Pölöskei P. a 75., Korbély helyett Varga J. a 77., Zsiga M. helyett Szabó II B. a 80., Achim helyett Styecz a 83., Géringer T. helyett Valkay a 90. percben.
Sárga lap: Achim a 68., Bukrán a 73., Villand a 88. percben.
Gólszerző: Korbély (1-0) a 22., Székely D. (1-1) a 23., Korbély (2-1) a 61. percben.


Kulcspillanatok

22. perc: Hazai szögletet követően vezetést szerzett a DVTK Korbély Kristóf góljával, 1-0

23. perc: Egy vendég támadást követően jött be szélről a labda, amit kapásból értékesített Székely Dávid, 1-1

61. perc: Egy szélről belőtt labdát fejelt vissza a kapu elé Orosz Marcell, amelyre Korbély Kristóf érkezett nagyszerűen, 2-1


Vezetőedzői értékelés

Vég Csongor: - Jó színvonalú mérkőzést játszottunk, bár nehezen indult a labda nélküli játékunk az első félidőben. Túl nagy teret engedtünk a gyarmatiaknak, de sikerült megszerezni a vezetést. Annak külön örülök, hogy pontrúgás után. Sokáig nem tudtunk ennek örülni, mert szinte azonnal jött az egyenlítés vendég részről. Az egész meccsre jellemző volt, hogy nagyon kiegyenlített játékot láthattak a nézők. Úgy érzem, hogy nem érdemtelenül tartottuk itthon a három pontot. A fiatal játékosainknak nagyon jó tapasztalatszerzés volt ez a bajnoki, mert egyénileg és csapatként is minőséggel találták szembe magukat. Helyen kell kezelnünk ezt a mai és a zsinórban megvívott három győztes bajnokit is. Nem rendeztünk halotti tort a gyengébb periódusokban és most sincs okunk, hogy nyitott hintón ünnepeljünk a városban. Tettünk egy újabb fontos lépést a céljaink felé, de meg nem értünk el semmit. Természetesen gratulálok a fiúknak, mert a bajnokság egyik legjobb csapatát győzték ma le.
Boros Tibor: - Közvetlen a mérkőzés után nem tudok objektíven értékelni, mert nagyon sok kétes szituáció volt. Ettől függetlenül taktikailag nagyon magas színvonalú érett játékot mutatott a fiatal diósgyőri csapat, amiért megérdemelt a győzelmük.


forrás, fotó: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. toki*
2019-04-16 10:07:35 Fekete öves, Veterán
Korbély szerintem ügyes kis focista lesz, ha ....... Már gyerekként is jól játszott, csak azt hiszem tini korban volt valami sérülése vagy mi. Velem sem ártana foglalkozni.
2019-04-15 17:51:12 Fekete öves, Veterán
Ha így fejlődik a csapat, akkor talán jövőre nem esnek ki az NBII-ből.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...