Banner

DVTK tartalék - Ceglédi VSE 1-3

Szerző: Jáborcsik András | 2019-08-25 22:18:00

NB III. Keleti csoport 4. forduló

DVTK tartalék - Ceglédi VSE 1-3 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 200 néző. Játékvezető: Sándor Csaba (Soós András, Piskóczi Viktor)

DVTK tartalék: Pápai - Szűcs K., Tóth Bo., Boros, Zsiga, Mihajlović, Budaházi, Farkas M., Orosz M., Gönczi, Kispál. Vezetőedző: Vég Csongor

Ceglédi VSE: Tulipán – Bagó, Bodó, Lukács R., Kun, Takács K., Pesti, Kovács L., Szilágyi, Szász, Markó. Vezetőedző: Schön László

Csere: Zsiga helyett Mertse a 61., Takács K. helyett Makrai L. a 61., Budaházi helyett Csávás a 87., Gönczi helyett Jónyer a 87., Kovács L. helyett G. Bíró a 93. percben.
Sárga lap: Takács K. a 36., Pápai a 72., Gönczi a 79., Kovács L. a 84. percben
Gólszerző: Tóth Bo. (1-0) a 43., Kun (1-1) a 78., Lukács R. (1-2) a 84., Markó (1-3) a 90+4. percben.


Kulcspillanatok

41. perc: Egy szép támadás után Farkas Marcell passza után Tóth Borisz lőtte kapuba a labdát. 1-0

77. perc: Jobb oldali szabadrúgás után érintetlenül ment a kapuba Kun László lövése. 1-1

83. perc: A védelem mögé beemelt labdát Lukács Richárd fejelte a kapuba. 1-2

90+4. perc: Markó Ádám szerzett gólt egy kontratámadás után. 1-3


Vezetőedzői értékelés

Vég Csongor: - Az első félidőben sikerült teljesen ráerőltetni az akaratunkat a vendégekre. Minden úgy történt, ahogy elterveztük. A második játékrészben a ceglédiek feljebb tolták a védekezésüket. Erre készültünk és meg is voltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a meccset. De ezeket a kontrákat vagy pontatlanul játszottuk le vagy a vendég védők szereltek az utolsó pillanatban. A 76. percig tudtuk kitolni a koncentrációt. A pár perces rövidzárlatot kihasználták a vendégek és megfordították a mérkőzést. A harmadik kapott gól már egy teljesen kinyílt csapat ellen történt, aki mindent megtett hogy legalább itthon tartson egy pontot. Az eredmény túlzó, ez nem volt ennyire sima meccs. A fiatal csapatunknak meg kell tapasztalnia, hogy ez felnőtt foci. És nem elég csak 70-80 percig koncentrálni. Kár érte, mert sokkal több volt ebben a meccsben. Gratulálok a vendégeknek győzelemhez és a saját csapatunknak is, mert a mérkőzés nagy részen nagyon jó focit nyújtottak. Dolgozunk tovább, hogy megszerezzük az első pontjainkat. Fel kell emelni a fejünket, mert a saját kis külön maratonfutó versenyünknek még csak az első pár kilométeren vagyunk túl. A csapatnak van jövője és ezt be is bizonyítjuk.


Schön László: - Gratulálok a csapatomnak a második félidei teljesítményéhez. A múlt héten a második félidőben is ezt nyújtottuk volna, most két ponttal gazdagabbak lennénk. Be kell látni mindenkinek, hogy a futball futásról, munkáról és nagyon magas szintű mentális erőről szól.


A 4. forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank




Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

21. Stevenstreet |Válasz erre: 2. Diósgyőr1910
2019-08-27 20:56:41 Piros öves, Őstag
Szia! Nem látom mit írtál, de lehet jobb is és megkérlek, hogy ne savazz. Én sem savaztalak személyesen téged vagy akár hozzátartozódat. Általánosan akadtam ki az utánpótlás helyzetre, kb úgy mint ahogy az ultrák is kiakadtak a nagycsapat helyzetére. Igenis mégegyszer leírom, ha van hozzàtartozód a tarcsiban ha nincs. Gyengék vagyunk, harmatgyengék. Persze, erről hacsak nem valami tégla vagy, nem te vagy a hozzátartozód tehet, hanem a kókler szakmai stáb...Nagyon sajnàlom hogy ilyeneket kell mostnában írnunk, de ennek oka van és ezért is akadtak ki sokan. Persze ha szerinted minden rendben, akkor szerencsés ember vagy és továbbra is tarts ki emellett...
20. chr1s |Válasz erre: 19. KáGábor
2019-08-27 08:01:31 Piros öves, Fanatikus tag
Korbély nekem is kifejezetten tetszik, ahogy játszik.Viszont nekem pont az eredményességel van bajom. Mármint nem az útánpótlás csapatok eredményeivel, hanem hogy senki nem tud megragadni az nb1-ben, aki profi szerződést kapott, az elmúlt években. Megyei, nb3, nb2 csapatok vannak tele az itt nevelt fiatalokkal. Akkor szerintem valami csak nem működik jól... És L. T. mikor idejött, ezt hangoztatta, hogy idővel rájuk akar támaszkodni... Na mindegy, én nem a srácokat hibáztatom, sőt, sajnálom őket. De ilyen "minőségű" játékostermelés mellett fényezni az akadémiánkat....
19. KáGábor* |Válasz erre: 17. chr1s
2019-08-27 05:46:32 Fekete öves, Veterán
Itt van a cikk:
http://www.amigeleken.hu/hirek/dvtk/az-utanpotlasbol-az-elso-csapatba-vezessen-az-ut-2016-08-28

Ebben van, amiről írsz. Ahogy az is benne van, hogy nem az infrastruktúra volt a legfőbb hiányosság, de kétségtelen, hogy jártak a plusz pontok a fejlesztésekért. Illetve az is benne van, hogy az up meccs megtekintésekor nem az eredmény volt az elsődleges szempont.

Ne haragudjatok, de azt érzem, hogy amikor '13-ban és '15-ben kihozták, hogy az uo képzésünk a béke feneke alatt van kettővel, akkor az mindenkit "elégedettséggel töltött el", a Double Pass volt a király, mert végre valaki független kimondta, illetve a jelentésből ugyanaz köszönt vissza, mint a szurkolói általános zönge. Mindenki általánosan elfogadta. Most pedig, hogy a '18-as felmérésből az jön ki, hogy nagyon jó úton indultunk, hatalmas az előrelépés, akkor a Double Pass hirtelen hülyévé vált, nem jól látják, lényegtelen dolgokra adnak pontokat. Tényleg ezt érzem, javítsatok ki, ha csak félreértem a mondanivalótokat.
Nem állítom, hogy az utánpótlás terén minden frankó. Biztos vagyok benne, hogy tettek újabb ajánlásokat, amiben további fejlődés szükséges. Csak azt állítom, amit a jelentés is: A megkezdett irány jó. Eredményekben, illetve az első csapathoz adott játékosokban ez egyelőre sajnos nem köszön vissza. Korbély lehet "az első fecske", nekem az ő játéka kifejezetten tetszik. Remélhetőleg be is tud épülni teljes értékűen a csapatba, illetve további fiatalok fogják követni.
18. beli1 |Válasz erre: 17. chr1s
2019-08-27 04:31:23 Piros öves, Fanatikus tag
Egy példa. Több pontot kapsz ha van Elite Youth A tanfolyamos edződ... Nekünk lett 3...
17. chr1s
2019-08-26 21:33:45 Piros öves, Fanatikus tag
Ha a szerkesztőknek lehetősége van rá, tegyék már ki előre, nem a mostani, hanem az előtte levő dp jelentést. Már ott meg lett mondva, hogy nagyott fogunk előre lépni, az idő közben átadott létesítmények miatt. Csak az elmúlt 3 évben mennyi up játékos kapott szerződést? Az is beleszámít... Mennyi is játszik, rendszeresen? Közbe meg egy balmaz, a hétvégén, 8!!!2000 után született gyerekkel szerezte meg az első győzelmét... Akkor ott milyen útánpótlás munka folyhat? Hiper szuper?
16. optiti |Válasz erre: 14. KáGábor
2019-08-26 21:21:06 Narancs öves, Lelkes újonc
Tényleg, minek aggódni, ha a DP azt mondja ok, akkor ok. De hülye vagyok ;)
15. beli1 |Válasz erre: 14. KáGábor
2019-08-26 21:13:55 Piros öves, Fanatikus tag
Annyit ér mint a 3.legerősebb keret az Nb1 be...
14. KáGábor* |Válasz erre: 13. optiti
2019-08-26 20:46:39 Fekete öves, Veterán
Ja, biztos a Double Pass is hülye, hozzá nem értő lett....
13. optiti |Válasz erre: 12. Diósgyőr1910
2019-08-26 20:30:56 Narancs öves, Lelkes újonc
Ez nem a csesztetésről szól. Az egyre több szurkolót idegesítő nagyképű, mellveregetős, mi vagyunk a top akadémia marketingbas....tól forr fel az agyvíz. Top 3 keretünk van, top 6 akadémiánk...ja, az egyik fele csont nélkül kizúg az NBI-ből, a másik épp’ nem megye1, a kirakat meg a csodával határos módon marad az élvonalban. Nem a gyerekekkel van baj, én is szurkolok nekik, de ez a mostani irány nem fasza lássuk be. Oké az egyéni képzés, de a foci csapatjáték, állandó zakózással vajon mit tanulnak a fiatalok. Egyszer az egyiket dobjuk be egy felnőtt meccsre, aztán a másikat, utána nem hallunk róluk semmit hónapokig... Hagyom is a picsába, csak felhúzom magam.
12. Diósgyőr1910 |Válasz erre: 10. spongyabob
2019-08-26 17:24:36 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Senki nem vagyok Diósgyőrben, nem kell engem lájkolni, de azt utálom, ha valaki csak a negatívumokat látja az utánpótlás csapatoknál. Tegnap az NBIII saját magát verte meg, ez tény, én ott voltam, és nem csak most. Az egyéni hibákat már itt is büntetik. De ha valaki csak az eredményt látja, és azután ír bejegyzést azt nem csípem, és nem is fogom.Sajnos vannak itt olyan emberek, akik élvezik, ha rosszat írhatnak. Tavasszal, amikor folyamatosan jól teljesítettek, akkor kb. 3-4 hozzászólás volt. Persze, mert akkor nem lehetett őket csesztetni.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...