Banner

DVTK Jegesmedvék - HC Košice 3-1 !!!

Szerző: Jáborcsik András | 2019-11-17 16:53:00

DVTK Jegesmedvék - HC Košice 3-1 (1-1, 0-0, 2-0)

Miskolci Jégcsarnok, 1.411 néző, játékvezetők: Martin Korba, Ondrej Kalina, Lukas Beniac, Matus Stanzel

DVTK Jegesmedvék: Rajna (Adorján) - Láda, Vandane, Beauvillier, Vas, Részegh - Ross, Dudás, Beach, St.Pierre, Rodman - Kiss D., Szirányi, Miskolczi, Galanisz, Harrison - Vojtkó, Kiss P., Vezetőedző: Marcel Rodman

HC Košice: Skorvanek (Kosaristan) - Slovák, Repe, Bellus, Chovan, Hascak, Cizek, Ruzicka, Kveton, Skokan, Klúfek, Michalcin, Koch, Rapac, Suja, Jokel, Bucko, Mily, Bortnak, Vrábel, Vezetőedző: Peter Draisaitl

0-1 02:14 Jokel (Koch, Michalcin)
1-1 07:30 Beach (Dudas, Vandane)
2-1 44:38 Harrison (Galanisz, Miskolczi)
3-1 59:25 Beach




"Bravúrpontokra hajtanak a Jegesmedvék" címmel vezeti fel a mai Tipsport LIga mérkőzést a jegkorongblog.hu.

A nemzetközi szünet után nem úgy indult be újra a bajnoki küzdelem a DVTK Jegesmedvék számára, ahogy a szurkolók szerették volna. Először egy szomorú hírrel szembesülhettek, miszerint Magosi Bálint hosszabb időre kidőlt a sorból, majd pedig következett a Gyetva elleni hazai meccs, amelyet 5 perccel a vége előtt egy szerencsés góllal tudtak hosszabbításra menteni. A büntetőket pedig a vendégek lőtték jobban, így győztesen távozhattak a népkerti jégcsarnokból.

Pedig fontos lett volna diadallal kezdeni a négy meccses hazai mérkőzéssorozatot, hiszen a következő találkozók jóval nehezebbnek ígérkeznek. Vasárnap máris érkezik a tabellán jelenleg harmadik helyen álló HC Kosice. Az acélos gárda jó formában van, hiszen a legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert zsinórban, pénteken ők is büntetőket lőttek, így múlták felül idegenben a Nagymihályt. A kapuban biztos pont a nyáron Érsekújvárról igazolt Kosaristan, aki 93,44 százalékos védési hatékonyságot tud felmutatni, igaz a miskolciak ezen a poszton hasonló teljesítménnyel büszkélkedhetnek. A támadójáték két abszolút húzóembere Chovan és Hascak a maguk 24, illetve 23 pontjával, de igazán imponáló az utóbbi 15 találata, amivel vezeti is a Tipsport Liga góllövőlistáját.

A Jegesmedvék az októberi remek sorozat után egy kicsit megtorpantak. Utolsó öt meccsükből megnyertek hármat, ám a két vereség éppen egymást követte a sorozat végén. A sorsolás szeszélye a nemzetközi szünet után négy hazai meccset hozott össze nekik, amelyek mindig fontosak a pontgyűjtögetés terén. A könnyebb feladat a Gyetva ellen csak egy pontot hozott, így most bravúrra lenne szükség, és az igen izmos kerettel kiálló Kassa ellen kellene pótolni az elhullajtott egységeket. Ez nem lehetetlen küldetés, hiszen október 4-én Kassáról már elhoztak egy pontot, amikor a büntetőknél a hazaiak bizonyultak jobbnak. Vesztenivaló nincs, neki kell menni a nyolcszoros szlovák bajnoknak, kiadni mindent, aztán úgyis eldől, hogy ez mire elég.



Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu és dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 6. korxi
2019-11-18 22:00:19 Fekete öves, Veterán
ez a trencsényi gól valóban zseniális, százszor is szívesen megnézi az ember
6. korxi
2019-11-18 19:21:47 Piros öves, Veterán
Ez nem akármi volt, gratula! Az elmúlt két hazai meccsen pont fordítva alakult az eredmény, mint vártuk. De az a jó hogy ebben a sorrendben történt.

A Macot tényleg jól megsorozták. Ha valaki nem nézte esetleg, a Trencsén nyolcadik gólja olyan all star gálás gól volt, amit szezononként egyszer látni, vagy egyszer sem (már az is ahogy elmegy, de főleg ahogy belövi):
https://youtu.be/3iWcBSmDcjA?t=255

Itt meg Bálizsnál elszakad a cérna:
https://youtu.be/3iWcBSmDcjA?t=219
2019-11-17 20:48:51 Fekete öves, Veterán
Ez ferfimunka volt, szep volt fiuk.
A Mac meg jo nagy pofont kapott. Mogyimogyimogyit mikor basszak ki onnan? Ilyen eredmenysort egy utcarol kijelolt valaki is megalkot.
Jo kis tippmix volt hazai golok 8.5 felett, jot fizethetett :)
4. szolnoki
2019-11-17 20:05:19 Citromsárga öves, Tag
Na csak össze jött a végére és tényleg a szivvel akarattal nem volt probléma folyt köv.A Slovan ellen pénteken. Hajrá macik!!!
3. szolnoki
2019-11-17 19:06:25 Citromsárga öves, Tag
Azért miért nem tudunk igy menni egy Detva ellen is. Rejtély,de azt régóta sejtem ,hogy nagyon tartalékolunk.Mind azért van mert úgy érzem januárba kezdünk ell csucsformába lendülni,hogy a rájatszásba nagyon élesek legyünk,okulva az elözö év kudarcából igy legyen))): Hajrá Macik!!
2019-11-17 18:40:00 Fekete öves, Veterán
Keveset van nálunk a korong, de akkor veszélyesen támadunk.
1. szolnoki
2019-11-17 18:18:55 Citromsárga öves, Tag
Jó kis meccs bízzunk benne mi jövünk ki jobban)).Hajrá Macik!!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...