DVTK Jegesmedvék - MAC Újbuda 1-3

Szerző: amigeleken.hu | 2019-03-01 11:00:00


DVTK Jegesmedvék - MAC Újbuda 1-3 (0-1,1-1,1-0)

Miskolci Jégcsarnok, 1.085 néző, játékvezetők: Vladimír Snásel, Tomáš Orolin, Andrej Bogdan, Martin Jobbágy

DVTK Jegesmedvék: Vay (Adorján) - Crawford, Kiss, Szirányi, Vojtkó, Láda, Milam, Kulmala, Vas, Pance, Magosi, Harrison, Loiseau, Somogyi, Galanisz, Miskolczi, Ritó, Hajós, Albert, Vezetőedző: Glen Hanlon

MAC Újbuda: Bálizs (Rajna) - Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Burt, Bugár, Vokla, Orban, Langkow, Bodó, Klempa, Brown, Dansereau, Pápa, Majoross, Terbócs, Odnoga, Kreisz, Szigeti, Vezetőedző: Majoross Gergely


0-1 13:38 Langkow (Bodó)
0-2 21:15 Lankow (Orban, Dudás)
1-2 23:38 Galanisz (Miskolczi, Somogyi)
1-3 50:01 Majoross (Burt)


Statisztika

Lövés 38-32
Védés 29 (90.63 %) : 37 (97.37 %)
Büntetés percek 67-64
Buli elhozatal 50/79 (63.29 %) : 29/79 (36.71 %)

Értékelés

Glen Hanlon: Úgy gondolom, hogy jól kezdtünk, a mérkőzés első helyzeteit mi alakítottuk ki és az első előnyünkben is jól játszottunk. Ezt követően viszont jött az emberhátrányos gól, ami megváltoztatta mérkőzés menetét. A harmadik vendég gólnál több hibát is elkövettünk, ami eldöntötte a találkozót. Holnap újult erővel vágunk neki a következő találkozónak.

Majoross Gergely: A tét nagysága miatt feszült találkozó volt, felfokozott idegállapotban játszottak a játékosok. A sorsdöntő szituációkból mi jöttünk ki jobban, mert mi voltunk a fegyelmezettebbek. Az emberhátrányos és az emberelőnyös játékunk is jól működött, ami döntőnek bizonyult a mai nap. Holnap egy újabb kiélezett és szoros mérkőzést várok.


Közvetítés › Digi Sport 2 / huste.joj.sk

Ha nincs Digid, akkor válaszd a következő megoldást, hogy a Huste TV-n élőben nézhesd a meccset:

Telepítsd a Hola VPN internetes bővítményt. (Google Chrome böngészőhöz: http://bit.ly/hola-bovitmeny). A linkre kattintás után a "az add hozzá a chromehoz" gombra kell kattintani a bővítmény telepítésére. Mikor ez megvan, csak be kell tölteni a huste.joj.sk oldalt, ahol a meccs megy és az URL sáv mellett lévő kis láng jelre kattintva ki lehet választani, hogy milyen országból érzékelje az oldal az IP címünket. (Csak rá kell kattintani a szlovák zászlóra).

(Csak kattints a pirossal kiemelt linkekre és új lapon megnyitásra is kerülnek.)


A jegkorongblog.hu beharamgozója szerint az, hogy ki kerül ki a sorozatból győztesen, megjósolhatatlan. A szezon egésze alapján a DVTK Jegesmedvék tűnhetnének esélyesebbnek, ez nyilvánvaló. Ami viszont az egymás elleni meccseket illeti, ötből háromszor a MAC örülhetett, a kékek az első két sikerük után kétszer ugyan gólt sem tudtak lőni, ám a harmadik meccset ismét behúzták. Mellettük szólhat még, hogy a miskolciak az alapszakasz végén kissé belassultak, míg a MAC ekkor pörgött fel. De a közhelynek ezúttal is igaza lehet: a playoff új bajnokság – ha kvalifikációnak nevezzük, akkor is –, és itt mindenki nulláról indul.


“Edzőként az a munkám, hogy a játékosok a képességeikhez mérten a legjobb formában vágjanak neki a párharcnak – nyilatkozta Glen Hanlon, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. – A felkészülés már augusztustól tart. Ez a projekt arról szól, hogy tapasztalatokat gyűjtsünk. Minél több nagy nyomással bíró mérkőzést tudunk játszani, annál többet fejlődik a magyar jégkorong és a válogatott. A következő találkozók remek alkalmat nyújtanak, hogy ilyen nyomás alatt játszhassunk. Akárki jut tovább ebből a párharcból, az készen fog állni a következő körre, hiszen nagyon éles meccseket fogunk játszani.”


“Elérkezett a bajnokság egyik legizgalmasabb része – fogalmazott a MAC Újbuda hivatalos közösségi oldalán Tokaji Viktor másodedző. – Azért dolgoztunk egész évben, hogy ide eljuthassunk, és ez sikerült is. Innentől kezdve nem mérkőzések vannak, hanem sorozat van. Ezt a sorozatot a DVTK Jegesmedvékkel kezdhetjük, és azon a felállásunkon, ahogy pénteken játszottunk, nem szeretnénk változtatni. Bár nem vagyunk túl könnyű helyzetben, hiszen a két mérkőzés két egymást követő napon van, és mindkettő idegenben, ettől függetlenül a tervünk nem változott. El szeretnénk hozni a pontot, a pontokat, vagyis inkább a győzelem a cél, hiszen itt a sorozatban ennek van jelentősége. Így szeretnénk megalapozni azt, hogy hazai környezetben is jó mérkőzést tudjunk játszani. Tudjuk, hogy a Miskolc ellen mindig kiélezett csatákat vívtunk, mindig egy-egy gólon múlt az, hogy merre billen a mérleg nyelve. Azt gondolom, hogy most sem lesz ez másképp. Bízom abban, hogy olyan hangulat várható, és olyan pozitív környezetben zajlik a mai mérkőzés, ami méltó egy playoff-kvalifikációhoz. A srácok ezt élvezni fogják. és a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból. Az első mérkőzést szeretnénk megnyerni, aztán megyünk tovább a másodikra, de nem szeretnénk előreszaladni, haladunk szépen lépésről lépésre.”


Elolvasom a teljes beharangozót a jegkorongblog.hu-n >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu
SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Hozzászólások

1 2 3 > 

27. jaborcsik-andras |Válasz erre: 25. korxi
2019-03-02 16:08:02
Kornél nem lett kiutálva sehonnan!
Megsértődött, mert moderálva lett egy hozzászólása, amelyben fórumtársunk helyesírási képességeit vonta kétségbe személyeskedő stílusban.
26. laca |Válasz erre: 25. korxi
2019-03-02 15:02:22
Szoktam olvasni az nso-n a hozzászólásait, jó meglátásai vannak az öregnek, kár hogy innen elment. Aggódva kritizál a legtöbb esetben, és véletlenül sem elvakult.

Én attól félek, hogy kétszer sikerült a klubnak ugyanabba a folyóba lépni: sokszor sokan elmondták, hogy nem lehet egy éven keresztül csúcsformában lenni. Tavaly a kontinentális kupára voltunk kihegyezve, ezért vertük halomra az erste ligában mindenkit az alapszakaszban. Idén pedig úgy tűnik a 6. helyet kergettük és bizonyítani akartunk ezért pörgött annnyira a november-januari időszak. És aztán természetszerűleg nem bírjuk ezt végig.

Ha nem látszik vmi nagy változás ma akkor ki fogunk esni függetlenül az eredménytől.
25. korxi |Válasz erre: 17. Consiglieri74
2019-03-02 13:15:11
Dehogyis, Bobák Kornél nem csak végletekben gondolkodott, a legtöbbször egyazon hsz.-ben kritizált és dícsért is, és mindkettőt érvekkel támasztotta alá. Nagyon sajnálom hogy ki lett innen utálva, ez óriási öngól volt.

Szóval, lehet hogy ez az egész túlnőtt Hanlonon is, rejtély az az egész. Mármint mi az oka annak a tendenciának hogy a MAC kiélezett helyzetben jobb nálunk. Valami nem kerek, az biztos. Már abból is látszik ez, hogy a sajtótájékoztatón előre azt mondják hogy közel azonos képességű csapatokról van szó, holott közel azonos képességű csapatok között két pont szokott lenni a különbség, nem pedig 21.
24. perecesi-diosgyor-szurkolo |Válasz erre: 19. jaborcsik-andras
2019-03-02 00:47:51
Harrison alkotása durva volt, vakoldalról rendesen beleszállt a macosba. Aztán még fel sem vállalta az igazi bunyót, pedig egy olyan attak után általában jön rögtön a retorzió az ellenfél egyik nehéz fiújától.
Nem csodálkoznék ha kapna 1 vagy 2 meccsnyi pihenőt. Magosi is kettőt kapott egy hasonlóért, pont a MAC ellen.
http://www.amigeleken.hu/hirek/magosi-ket-meccses-eltiltast-kapott-fejre-iranyulo-tamadasert-2018-03-24

A véglegese is teljesen vitathatatlan, mást nem lehetett rá ítélni.
23. perecesi-diosgyor-szurkolo
2019-03-02 00:42:27
Csatát ma vesztettünk, de háborút még kurvára nem. Mogyi nagyon jól felkészítette srácait, és ez egy meccsünkbe került. Pontosan azt tették 60 perc alatt, amit igazán akartak.
Az utolsó pár percben történt perpatvar meg mindent elmondott a meccsről. Fejben mi összeestünk, ők meg köszönték szépen, vitték az első meccset.
Ma valahogy semmi sem sült. Nem álltunk bele a fizikai hokiba, nem ment az emberelőny, mondjuk az amúgy se, a korong mindenhova pattant, csak jó helyre nem. Stb, stb.
Sokkal több kell a második meccsre, elsősorban fejben kell rendet tenni. Mogyi nagyon rafinált, pontosan tudja mivel győzhetnek le minket.
Hanlon mesternek kell előkaparnia minden tengerentúlon szerzett PO rutinját.
22. krajci77 |Válasz erre: 21. Consiglieri74
2019-03-01 21:42:40
Bocsi akkor én tudtam rosszul.
21. Consiglieri74 |Válasz erre: 18. krajci77
2019-03-01 21:35:00
Na ennek fuss neki szerintem még egyszer... Köszi
20. jaborcsik-andras |Válasz erre: 18. krajci77
2019-03-01 21:34:54
Három nyert meccsig tart a kvalifikációs szakasz!
19. jaborcsik-andras |Válasz erre: 17. Consiglieri74
2019-03-01 21:34:01
Én sem értem, egy elszart meccs után miért kell egyből temetni magunkat!!
Ezt a meccset fejben vesztettük el a sok értelmetlen, buta szabálytalansággal, amiben ma Harrison járt az élen. Azt gondolom, hogy a rengeteg kiállítással a bírók teljesen széttördelték a meccset, ami egyébként - addig, amíg el nem kezdődtek a kiszórások - rendkívül nagy iramú volt.

Nincs mese, rendet kell tenni a fejekben, én nagyon bízom Hanlonban, hiszen óriási playoff tapasztalata van.
18. krajci77 |Válasz erre: 17. Consiglieri74
2019-03-01 21:31:43
Ne zavarjon hogy 2 nyert meccsig tart a párharc. Ha holnap elbukunk akkor vége a bajnokságnak. 180 fokos fordulat kell a csapattól!

1 2 3 > 

Mégsem


Üzenet küldése...