Banner

DVTK Jegesmedvék - Ferencváros 6-0

Szerző: Jáborcsik András | 2017-02-18 16:31:00


MOL Liga rájátszás, negyeddöntő 3. mérkőzés

DVTK Jegesmedvék - Ferencvárosi TC 6-0 (3-0, 1-0, 2-0)

Miskolci Jégcsarnok, 1245 néző. Játékvezetők: Németh, Rencz, Muzsik, Váczi.
DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) - Láda, Leppanen, Pavuk, Galanisz, Magosi - Tuominen, Vojtkó, Miskolczi, Hajós, Toulmin - Gőz, Joe, Sági, Johnston, Sakaris - Szopos, Bernáth, Albert, Ritó, Popovics. Edző: Doug Bradley.
Ferencvárosi TV: Sevela (Soós) - Jabornik, Hietamaki, Rafaj, Dubek, Tendler - Lengyel, Kovács, Kiss Á., Sumi, Szappanos - Üveges, Inglis, Farkas, Shinkaruk, Fliszár - Németh, Hardi, Papp. Edző: Greg Lindqwist.

1. harmad: 09:24: Hajós (Vojtkó, Tuominen) 1-0 emberelőnyből
1. harmad: 13:26: Magosi (Pavuk) 2-0
1. harmad: 14:33: Pavuk (Galanisz, Láda) 3-0 emberelőnyből
2. harmad: 30:57: Leppanen (Magosi, Galanisz) 4-0
3. harmad: 57:10: Galanisz (Pavuk) 5-0
3. harmad: 57:43: Sakaris 6-0

Doug Bradley: - Mindenekelőtt szeretném az egész csapat nevében megköszönni a szurkolóinknak, hogy kijöttek a reggeli edzésre és már akkor is fantasztikus hangulatot teremtettek és biztosítottak minket a támogatásukról. Igazán sokat jelentett, és biztosan nagy szerepük van a mai sikerben! Úgy gondolom, sikerült visszavágnunk a vereségek után és a szezon egyik legjobb tejlesítményét nyújtottuk. Lőttünk két emberelőnyös gólt, és sikerült megtalálnunk az ellenszert a taktikájukra. Biztos vagyok benne, hogy a párharc még rengeteg mindent tartogat és nem dőlünk hátra. Ugyan így fogunk dolgozni és készülni, hogy siekresek lehessünk. Gratulálok Adorján Attila első rájátszásbeli kapott gól nélküli meccséhez, ő is rengeteget tett ma hozzá, ahogy az egész csapat nagyot harcolt! Alig várjuk a hétfői meccset!



A Ferencváros azt játssza, amit kell címmel vezeti fel a jegkorongblog.hu a ma esti jégkorong negyeddöntő mérkőzést.


Nem lesz könnyű folytatniuk a MOL Liga-negyeddöntős hőskölteményt a zöld-fehéreknek Miskolcon.

Ha hokiszurkolói körökben valaki egy hete azt mondta volna, a DVTK–Ferencváros párban két mérkőzést követően a Fradi 2-0-ra fog vezetni alighanem bolondnak nézték volna. Két meccs lement a hétből a MOL Liga-negyeddöntőben, és mindenki megdöbbenésére itt tartunk, Greg Lindqvist legénysége kettőből kétszer viccelte meg a címvédő és alapszakaszgyőztes, toronymagas esélyesnek gondolt miskolciakat. A semleges szurkoló örülhet, az alapszakasz után a rájátszásban is igaz, hogy mindenki legyőzhet mindenkit, igazi playoffmeccseket tud a jégre tenni a sokak által előzetesen leggyengébbnek és legjobbnak gondolt két negyeddöntő-résztvevő.

A Ferencváros rendkívül érett, tudatos és lelkes játékkal rukkolt elő, pontosan azt játssza, amit játszania kell, hogy valóra válthassa alacsonyra taksált esélyeit. Mindezek mellett a szerencsével sem álltak eddig hadilábon, de ez minden ilyen párharcnak elengedhetetlen része. Ezt a két győzelmet már senki nem veheti el tőlük, de most jön az igazán nehéz része a feladatnak. Eddig az esélyesség terhe nélkül játszhattak, ám lassan kezdhetik megérezni a lehetőséget. A liga legravaszabb edzői egyikének, Greg Lindqvistnek így talán az egyik legfontosabb feladata, hogy játékosait olyan mentális állapotban tartsa, hogy továbbra is képesek legyenek arra a felszabadult és okos játékra, amit eddig láttunk tőlük. Nem szabad a továbbjutásra gondolniuk, élvezniük kell a negyeddöntő minden pillanatát.


A DVTK-ban Magosi eltiltása letelt, visszatérhet a jégre, a Ferencvárosnak viszont nélkülöznie kell az egy meccsre eltiltott Michael Schwindt játékát. A Gőz Balázzsal történt összecsapása után kórházba került Erdélyi Tamás szereplése is kérdéses.


“Az eddigi két mérkőzés már a múlté – kezdte értékelését blogunknak Greg Lindqvist, a Ferencváros mestere. – A játékoskereteket, a költségvetést a szezon közbeni teljesítményt tekintve továbbra is a DVTK a negyeddöntő óriási esélyese. Nagyon sokat dolgoztak a játékosaim, Sevela parádézott, ha kellett, fejen is állt, hogy védjen. Igazi playoffmeccset vívtunk, minden egyes korongért, minden egyes centiméternyi területnyerésért keményen meg kellett küzdenünk. Minden tisztelet megilleti a játékosaimat, csúsztak, másztak, blokkoltak, ennek eredménye volt, hogy a DVTK sokszor csak messziről tudott lőni. Szerencsére jókor lőttük a góljainkat, és sikerült kivédekeznünk a miskolciak nyomását. Meg tudtuk lepni a DVTK-t, talán nem erre számítottak tőlünk.


Elolvasom a teljes beharangozót a jegkorongblog.hu-n >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu, dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

2017-02-19 14:30:26 Fekete öves, Veterán
http://www.jegkorongblog.hu/2017/02/19/az-ftc-a-tuskecsarnokban-fogadja-a-dvtk-t/#post-205825

:D :D :D
Dózerólják már le azt a putrit, csak a baj van azzal a létesítménnyel :) A tüskében holnap ütni kell őket.
2017-02-18 23:25:05 Fekete öves, Veterán
Ezt kellett volna a párharc legelső percétől, nem pedig a harmadik meccstől, úgy, hogy ezt a selejtvárost hagytuk elmenni kettővel. Már csak egy a hátrány, de a mai sikerünk csak a hétfői sikerrel lesz értékes. ... Csak a "szupermodern" pesterzsébeti csarnok bírja árammal :D
A mai mérkőzés sokkal másabb volt, mint az első itteni összecsapás. A fradi sem vetette be a mocskos kis stílusát, és felül is tudtunk kerekedni a mai ellenfelünkön. Lehet az első kettő találkozóig tartott a lendület, bárcsak így lenne.
Az emberelőnyök is hellyel közzel sültek, ha jól számoltam három találatunk is emberelőnyös szituációban született.
A kiállításpercek majdnem elérték az összesített 100 percet, voltak adok kapokok, és fegyelmik is szépszámmal. Valószínűleg a fradi hétfőre 2, még mi 1 játékost nélkülözhetünk. Makika és Rafajjel, illetve tőlünk Jonhston.
15. Bobák Kornél* |Válasz erre: 14. vebgy
2017-02-18 22:14:38 Fekete öves, Veterán
Meg a kosaras lányoké, igaz, nekik nem volt különösebben említésre méltó ellenfelük.
14. vebgy*
2017-02-18 22:11:26 Fekete öves, Veterán
Ha nem is érdekel a jégkorong túlzottan, de ez most a mai napon, egy pici gyógyír....
13. Karpfen |Válasz erre: 12. Szabó József
2017-02-18 21:55:31 Barna öves, Veterán
Azért ez fájhat a MAC-nak.
12. Szabó József* |Válasz erre: 11. korxi
2017-02-18 21:32:35 Fekete öves, Veterán
Hurrá!
11. korxi
2017-02-18 21:29:51 Piros öves, Veterán
Jeeeeee, büntetőkkel nyert a kisvolán!
10. kempes |Válasz erre: 8. korxi
2017-02-18 20:38:29 Piros öves, Veterán
Ja értem, a 2. meccsre se esett le nekik. Valamilyen szorzó csak volt. lehetett rá fogadni.
9. Karpfen
2017-02-18 20:36:28 Barna öves, Veterán
Ez tetszett. Már az első harmadban nagy volt a nyomás és jöttek is a gólok. Mintha osztálykülönbség lett volna. Reméljük maradt ebből a további meccsekre is. Két napja nem gondoltam volna.
8. korxi |Válasz erre: 7. kempes
2017-02-18 20:35:28 Piros öves, Veterán
Semmilyen, illetve nem erről volt szó. A fiúk láthatóan úgy gondolták hogy ez csak a fradi, nem kell különösebben készülni és koncentrálni ellene, majd csuklóból úgyis lehozzák. De a jégkorongban ez nem így megy, ebből az állapotból kellett felébredniük

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...