Banner

DVTK Jegesmedvék - Fehérvári Titánok 4-0

Szerző: Jáborcsik András | 2017-02-03 19:04:00

2017. február 4., péntek
18:30 DVTK Jegesmedvék - Fehérvári Titánok

A Fehérvár ellen megnyerheti az alapszakaszt a DVTK Jegesmedvék csapata.


A hazaiak számára két meccsen három pont kell a biztos elsőséghez, a vendégeknél kiderül, mekkora veszteséget jelent legjobb csatáruk elvesztése.

Két meccse maradt az alapszakaszból a DVTK-nak, a hetedik és nyolcadik helyen álló Ferencváros és Fehérvár ellen. Ez a két meccs alapvetően befolyásolhatja a rájátszás két utolsója közötti sorrendet. De nem csak azt, hanem a tabella élét is, ahol jelenleg a Jegesmedvék állnak az első helyen, előnyük négy pont a második MAC-cal szemben, amely még a Belgráddal és az UTE-vel mérkőzik. A feladat tehát adott Magosiék számára, a Titánok és a Fradi elleni két meccsen legalább három pontot kell szerezniük ahhoz, hogy a MAC eredményeitől függetlenül is bebiztosítsák elsőségüket. Ehhez minden feltétel adott, hiszen a csapat kiváló formában van, a Winter Classic óta nem kapott ki, ez zsinórban nyolc megnyert mérkőzést jelent. A sorba beleesett a Fehérvár is, akik akkor 7-1-re kaptak ki hazai pályán a címvédőtől. A fehérváriak a Miskolccal éppen ellentétes pályát futnak be a közelmúltban, bár érdekes módon számukra is a MAC elleni mérkőzés jelentette a trendfordulót. Január 8-án 0-3-as állásról előbb egyenlítettek, majd a győzelmet is megszerezték riválisuk ellen, de azóta egyszerűen képtelenek nyerni, az elmúlt öt meccsen mindössze egyetlen pontot gyűjtöttek.


Idén eddig háromszor játszott egymással a két csapat, Fehérváron jobban ment a miskolciaknak, mint odahaza, az idegenbeli két meccsen 5, a hazaijukon 0 pontot gyűjtöttek. Egy rendes játékidőben elért győzelemmel egy fordulóval a vége előtt biztosan megnyernék az alapszakaszt, hiszen ha a végén pontegyenlőség alakulni ki a MAC-cal, az egymás elleni összevetés Majoross Gergely csapatának kedvezne.

Doug Bradley (vezetőedző, DVTK Jegesmedvék): A fehérvári együttes egy tipikus védekező hokit játszó csapat, akik ellen sokszor meggyűlt már a bajunk ebben a szezonban. Mivel számunkra rendkívül fontos lesz ez a meccs, a lehető legnagyobb erőnkkel készülünk, mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három pontot. Számukra már kevesebb téttel bír ez a meccs, de ezért ez veszélyes is, hiszen teljesen felszabadultan játszhatnak ellenünk. Jó mérkőzésre számítok, remélem, hogy ezúttal is sokan kilátogatnak a jégcsarnokba!


Nézd a meccset élőben itt:

Doug Bradley: - Gratulálok az egész csapatnak az alapszakaszban nyújtott teljesítményéhez. Nagy öröm számunkra, hogy sikerült az első helyen végeznünk, izgatottan várjuk a rájátszás küzdelmeit!


Tovább a jegkorongblog.hu-ra a teljes beharangozóra >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu

fotó: Soós Attila, fehervarav19.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2017-02-04 14:55:05 Fekete öves, Veterán
Szép volt fiúk! Fél gőzzel aratott magabiztos győzelem, ennyi is elég volt.
És még valami: Mivan Majoross? Csak a kupára volt pénz, az alapszakasz sikert nem tudtátok megvenni? Kaptok még a pofátokra a döntőben.
4. Bobák Kornél* |Válasz erre: 3. korxi
2017-02-03 21:27:59 Fekete öves, Veterán
A vége meg 8:2, de nekünk már olyan mindegy...
3. korxi
2017-02-03 20:17:51 Piros öves, Veterán
hoppá, MAC-Beograd 2:2 a második harmadban
2. korxi
2017-02-03 20:06:47 Piros öves, Veterán
Ezzel megvan az alapszakasz-előség
2017-02-03 19:44:49 Fekete öves, Veterán
Nagyon sima meccs. Adorjánnak szinte nincs is védeni valója. Sokkal gyorsabbak, erőszakosabbak vagyunk.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...