Banner

DVTK - Újpest 0-3

Szerző: Jáborcsik András | 2019-07-19 20:34:00


Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Újpest FC 0-3 (0-2)

Miskolc, DVTK Stadion, 900 néző. Játékvezető: Nagy Róbert (dr. Varga Zsolt, Márkus Péter).

DVTK: Danilović - Polgár, Brković, Karan, Juhar - Adukor, Szabó B. - Zsolnai, Hasani, Tajti M. - Prosser. Vezetőedző: Fernando Fernández.

ÚFC: Pajović - Pauljević, Litauszki, Ristevski, Bureković - Nwobodo, Sanković, Onovo, Simon K. - Koszta M., Zsótér. Vezetőedző: Nebojša Vignjević.

Csere: Juhar helyett Vági és Szabó B. helyett Shestakov a 46., Pajović helyett Banai a 62., Hasani helyett Ternován a 66., Zsótér helyett K. Mészáros és Nwobodo helyett Balázs B. a 70., Simon K. helyett Rácz B. a 79., Sanković helyett Kovács L. a 84. percben.

Sárga lap: Adukor az 56., Nwobodo a 66. percben.

Gólszerző: Litauszki (0-1) a 25., Koszta M. (0-2) a 45., Simon K. (0-3, 11-esből) a 78. percben.


Kulcspillanatok

25. perc: Bureković húzta meg a jobb oldalt, centerezését az előző oldalszabadrúgás után elölmaradó Litauszki Róbert 7 méterről fejelte a kapuba, 0-1

45. perc: Pauljević erősen lőtte keresztbe jobbról, az alapvonallal párhuzamosan a labdát, középen Koszta Márk közelről a hálóba passzolt, 0-2

78. perc: Pauljević elesett a 16-oson belül, büntető. A labda mögé Simon Krisztián állt, és a kapu jobb oldalába lőtt, 0-


Értékelés

Fernando Fernández:

Nagyon rossz mérkőzést láttunk, ahol nagyon rossz eredmény is született, mert az Újpest az elejétől jobban játszott. Az viszont pozitívum, hogy azok a játékosok is 90 perces meccsterhelést kaptak ma, akik korábban nem. Továbbra is az a legfontosabb célunk, hogy a Honvéd elleni találkozón sikeresen szerepeljünk.



A klub tavalyi bérleteseinek (az őszi, a tavaszi és az éves bérlettel rendelkezők egyaránt) és az új bérleteseknekbérletük felmutatásával (a beléptető kapun keresztül) a belépés ingyenes, a bérlettel nem rendelkező szurkolók és a vendégszurkolók számára 500 forintba kerülnek a belépőjegyek, amelyeket a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is meg lehet vásárolni. A hat éven aluli gyermekek ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

A hazai szurkolók számára a DVTK Stadion C és D szektora lesz megnyitva, a beléptetés az 1-es kapun keresztül történik. A vendégszurkolók a vendégszektorban foglalhatnak helyet, a vendégpénztár a kapunyitással egy időben, 17 órakor nyit.

A DVTK Shop nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: 10:00-16:00
Vasárnap: zárva


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

187. birodalmi-lepegeto* |Válasz erre: 186. elzett
2019-07-24 08:27:08 Fekete öves, Veterán
Csak azért vezényelnek nálunk 40 embernek edzést, hogy hátha találnak egy csiszolatlan gyémántot az utánpótlásban.
Többi csapat erre a módszerre még nem jött rá. :D
186. elzett |Válasz erre: 185. birodalmi-lepegeto
2019-07-24 06:50:09 Piros öves, Őstag
csak mert nekünk a van a legnagyobb létszámú keretünk és a sok kicsi sokra megy elv érvényesül. Ha a játékosok átlagértékét nézzük, már csak a két frissen feljutó van ebben a mutatóban mögöttünk, bár a Zete erősen jön fel.
2019-07-23 21:59:38 Fekete öves, Veterán
Még erősen alakulóban vannak a keretek, de a transfermarkt szerint jelenleg 4 csapat is "gyengébb" tőlünk.
Mi ez ha nem előrelépés tavalyhoz képest?
184. bohumil-stejskal |Válasz erre: 182. mr-d
2019-07-23 19:33:24 Fekete öves, Őstag
Ennyi! Ugyanígy érzek! Minden pozitív gondolat ebben a mostani érában csak önámítás. Pénzünk nincs, de görcsösen ragaszkodunk az nb1-hez és úgy kínlódik a csapat, hogy közben a szakmai vezetők jól megtömik a zsebeiket.
Pénz nélkül csak kétféle képen lehet focit csinálni: ha a fiatalokra építünk (értsd ez alatt, hogy gyerekeket építünk fel) ezzel az a gondja a "vezetésnek", hogy szinte biztos a kiesés sőt nb3-ig is le lehet csúszni, viszont hosszú távon mindenki (klub, játékos, szurkoló) is profitál méghozzá busásan. Ja és az akadémiánk is egy rakás ...
A másik út, hogy ingyen igazolható játékosokkal csinálunk egész pofás focit. Ezzel meg csak az a gondja a "vezetésnek", hogy az "ügynök monopóliummal" szembe megy és kb. fogalmuk sincs mit is akarunk játszani és ahhoz milyen játékosok kellenek. Továbbá nem kapunk az mlsz-től egy vasat sem.
Vagy e kettő egyszerre.
A legnagyobb baj, hogy Tajtiékon semmifajta nyomást nem látni, hogy változtassanak ezen a kínszenvedésen. Ha kirúgják fél, egy év múlva egy újabb hasonló zsíros állásban találja magát. Tökre nem érdekli mennyire eredményes a munkája.
183. dudik-attila |Válasz erre: 174. Füles1
2019-07-23 14:07:56 Piros öves, Őstag
Nyugodj meg, tavaly is és most is az utso fordulókban tett róla, hogy ne essünk ki. Úgy néz ki, ennyi elég. Neki.
182. mr-d |Válasz erre: 180. zorba
2019-07-23 08:00:04 Fekete öves, Őstag
Őszintén irigyellek, hogy várod már a rajtot. Remélem, sok ilyen szurkoló társunk van még. Sajnos belőlem egyre inkább eltűnik a szenvedély az utóbbi időben. Na nem az eredménytelenség miatt, mert anno több száz kilométert utaztam haza, csak hogy NB2-ben is láthassam a csapatot, akár a kiesés ellen is küzdeni, mert a meccs elején felcsendülő induló egy különleges állapotot hoz elő belőlem a mai napig, amit sosem tudnék érezni egyetlen más csapat szurkolójaként sem. Nem lehet megmagyarázni, mi az oka, hogy már egyre kevésbé hat rám, amit a pályán látok, de alapvetően semmi szórakozást nem nyújt ez a játék. Nem hoz lázba, ha ezzel a semmivel mondjuk öt ponttal többet vagy kevesebbet szerzünk. És az Újpest elleni játékkal az a baj, hogy megint nyoma sem volt az utolsó három fordulóban látható szenvedélynek , küzdésnek, ugyanaz a semmi volt a pályán, mint a tavalyi év nagy részében. Ettől függetlenül ha egy módom van rá kint leszek a Honvéd ellen, de ez már csak a megszokás miatt van. Semmi gondot nem látok abban, ha a szurkolók hangot adnak annak, hogy több szenvedélyt akarnak a pályán látni, nem elaludni a meccseken. Ahhoz azért nem elég kényelmesek még ezek a székek sem. Pedig lehet, fizetnék azért, hogy jó ágyon aludjak meccs közben:) (már csak ezért is kimegyek, mert otthon tuti bealszok).
181. Donadoni
2019-07-23 00:28:08 Kék öves, Tag
Borzasztó volt . . Az mtk ellen nem érdekel. Az újpest ellen én is mást vártam, de csak EGY edzőmeccs. Ne temessük már a csapatot nemhogy az elején ... még el sem kezdődött a bajnokság.
180. zorba* |Válasz erre: 153. dudik-attila
2019-07-22 22:29:51 Fekete öves, Veterán
Igazad van Atti.

Én már alig várom az augusztus 4-ei meccset. Kimegyünk rá a testvéremmel. Előtte iszunk egy- két sört a városban. Szép idő lesz. Szép stadionban nézzük a meccset jó közönség előtt. Mik ezek ha nem mazsolák a szaros palacsintában?

Úgy gondolom győzelmi esélyünk is lesz. Márkvárt, Danilovic, Tajti, Adukor, Hasani, Brkovic, Prosser, Tabakovic nem rossz csapatgerinc. Arra számítok, hogy az öreg Tajti hoz még egy- két új "lepattanó" játékost augusztus 31-ig erősítésnek, ha csak kölcsönbe is. (Nem rossz az öreg, nagyon jó kapcsolatokkal. És tényleg tenni akar értünk. Szerintem.)

Szóval azért lesz még egy-két mazsolánk. És ami a lényeg, azokat a legjobb társaságban fogjuk megtalálni. Mert a Diósgyőr mi vagyunk, megtanultunk a kis dolgoknak is örülni. Soha nem tudnék más csapatnak szurkolni csak ennek a kis bice-bóca DVTK-nak, mert ez a legkirályabb csapat és itt a legjobb a társaság, itt van hangulat a lelátón.
179. makaó |Válasz erre: 172. Donadoni
2019-07-22 22:27:50 Barna öves, Fanatikus tag
Nem egy elbukott , hanem két elbukott meccs után és nem a vereség miatt, hanem a mutatott játék miatt akadnak itt ki páran.
Kikapni ki lehet egy jobb csapattól, de ilyen lassan, kapu előtti piszmogással, lehetetlen védekezéssel játszani már idegesítő.
Legalább lőttünk volna mi is 1-2 gólt, mindjárt másként látnánk a jövőt, de így természetes, hogy féltjük a csapatot a bajnokságban, különösen azok után, hogy láttuk játszani a tavalyi első négy helyezettet.
Egyelőre nincs bevethető csatárunk, akiknek elvileg gólokat (mert a győzelemhez ez kell) kellene lőni.
178. Donadoni |Válasz erre: 177. Füles1
2019-07-22 22:07:22 Kék öves, Tag
https://www.fangemeinschaft.de/content.php?page=3&menu=4 itt találsz egy párat

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...