Banner

Dušan Brković a DVTK játékosa

Szerző: Jáborcsik András | 2018-01-16 21:22:00

Aláírta szerződését Dušan Brković, aki a mai naptól már hivatalosan is a DVTK játékosának vallhatja magát.


- Azért választottam a DVTK-t, mert egy nagy múlttal rendelkező klub, amely híres a szurkolók fanatizmusáról, és hamarosan átadásra kerül az új stadion, ami az ország élvonalába tartozik majd - nyilatkozta szerződése aláírását követően Dušan Brković. - Szép emlékeket őriztem meg Magyarországról, a magyar fociról és a nagyszerű stadionokról, ezért örültem, amikor kiderült, hogy lehetőségem nyílik a visszatérésre. Dejan Karannal együtt szerepeltünk a szerb U21-es csapatban, és Ivan Radošt is jól ismerem korábbról. Eddig nem sok szerencsém volt a DVTK elleni találkozókkal, mert 2016-ban kiállítottak, a tavalyi utolsó mérkőzésen pedig megsérültem, de bízom benne, hogy ez hamarosan megfordul. Azért jöttem, hogy sorra nyerjük a mérkőzéseket, a bajnokságban és a kupában is egyre előrébb lépjünk. Jövőre pedig az a célom, hogy nemzetközi kupát érő helyen végezzünk.



- Mindenképpen egy olyan játékost szerettünk volna igazolni a védelembe, akinek megvan a megfelelő rutinja, agresszív és gyors is egyszerre - tette hozzá Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. - A képességeit ismerjük, a védelem színvonalát egészen biztosan emelni fogja, de természetesen neki sincs bérelt helye, ugyanúgy meg kell majd küzdenie a csapatba kerülésért, mint a többieknek. Dušan leigazolásával elindult a konkurenciaharc a hátsó alakzatban is, ha valaki játszani akar, akkor meg kell mutatnia a hétköznapokban is, hogy a pályán van a helye.


forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

14. Bobák Kornél* |Válasz erre: 13. KáGábor
2018-01-21 15:59:33 Fekete öves, Veterán
Van előnye is (most) meg hátránya is (valamikor a jövőben). Mert az rendben van, hogy az edző maga intézi az átigazolásokat. De ha az edző elmegy... és vele együtt egy személyben a szakmai igazgató is, akkor nagyobb a probléma.
13. KáGábor*
2018-01-21 12:39:52 Fekete öves, Veterán
Alap esetben szerintem nem baj, ha 2 külön személy az edző, és a szakmai igazgató, csak a hatékony működés feltétele egymás véleményének 100%-os eldogadása.
12. kohasz |Válasz erre: 11. Bobák Kornél
2018-01-21 12:30:24 Barna öves, Fanatikus tag
Lehet, hogy igazad van nem ismerem Tóth ide hozatalának körülményeit de tartom, hogy jobb ha annak a kezében van a döntés aki felel közvetlenül a jobb szereplésért és az könnyebben javíthat az esetleges tévedésén.
11. Bobák Kornél* |Válasz erre: 10. kohasz
2018-01-21 11:45:25 Fekete öves, Veterán
Lehet, de mindenkinél előfordul mellényúlás. Bódognál például Tóth Barna.
10. kohasz |Válasz erre: 9. duke
2018-01-21 10:45:14 Barna öves, Fanatikus tag
Na ez egy oltári nagy előnye annak, hogy Bódog Tamás egyben szakmai igazgató is. Nincs széthúzás, beleszólás a döntésekbe és ez megkönnyíti az ilyen remek igazolásokat. Nem is olyan régen landoltak itt olyan játékosok akiket az éppen alkalmazott szakmai igazgatónak köszönhettünk de a hasznukat nem éreztük. Mára ez megszűnt, mert valami elkezdett más irányba menni Bódog Tamás irányításával.
9. duke |Válasz erre: 7. wagner
2018-01-18 07:41:41 Barna öves, Tag
Nyilván Tamás, mint szakmailag kompetens edző vonzó volt neki. Ugyanakkor Debrecenben elsősorban anyagi természetű viták miatt nem hosszabbított, valószínűleg ezért nem is akart oda visszamenni. Ugyanis Szima Gábor többször "elfelejtette" kifizetni neki a szerződés szerinti prémiumokat. Nem egyedi eset ez arrafelé, Szakály Péternek elvileg még most is tartoznak, pedig már egy éve eljött a Lokitól. Egyszer volt olyan, talán a kettővel ezelőtti szezonban, amikor a pénzek késése miatt Brkovic nem is volt hajlandó játszani. Gondolom, mielőtt ide jött volna, megkérdezte Karant, hogy időben érkezik-e a pénz, és kedvező választ kapott.
8. vebgy*
2018-01-17 23:19:30 Fekete öves, Veterán
Bár felére redukálnánk ezáltal a bekapott gólokat...
7. wagner
2018-01-17 20:18:11 Narancs öves, Tag
Isten hozott!!
Egy érdekes kérdés felvetődik bennem! Amikor úgy döntött, hogy visszatér Magyarországra, vajon miért itt kért edzéslehetőséget? Miért nem a volt csapatánál, Debrecenben? Csak nem Bódog volt neki szimpatikus, és az általa képviselt szellemiség? Talán a fejlődés lehetőségét látja benne.
6. Bandi65
2018-01-17 09:10:42 Lila öves, Tag
Ha hozza a Debreceni formáját,biztos hogy erőssége lesz a csapatnak! És ha összeállnak igazán csapatként,plusz Bódog Tamás kezei alatt még több kombinációt megismer! Egy kicsit felgyorsul a védekezésünk is! Szerintem jó döntést hozott Dusan,és mi sem jártunk vele rosszul! Üdv Diósgyőrben!
5. toki*
2018-01-17 08:08:56 Fekete öves, Veterán
Isten hozott Dusan. Annak kimondottan örülök, hogy karannal együtt játszottak az up. válogatottakban.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...