Bukrán: A meccs előtt megfordult a fejemben, hogy nem kellettem nekik

Szerző: Jáborcsik András | 2019-02-11 17:55:00

A Diósgyőr fiatal kapusa úgy érzi, a csapat kisegítette a hibája után, ami miatt még most is bosszús. Bukrán Erik szerint nehéz időszakon ment keresztül, amikor nem játszhatott, és visszavághatott a Vidinek, amiért akkoriban nem kellett nekik - idézi a csakfoci.hu kapusunknak az M4Sport Góóóól című műsorában elhangzott szavait.

Ugyanúgy készültem, mint bármelyik mérkőzésre. Kettős érzés volt bennem, hiszen követtem a Vidi EL-menetelését és a Chelsea ellen nagyon jól játszottak, viszont a Puskás Akadémia ellen nem ugyanazt tudták játszani. Az első tizenöt percben megleptek engem, olyan nagy iramot diktáltak. A vezetőgóljuknál kicsit bent maradtam az öltözőben. Arra számítottam, hogy Scsepovics lába alatt elmegy a labda, jobban kellett volna zárnom a rövidet. Igazából azért is fáj a gól, mert az edzőnk által napokig kidolgozott taktika ketté lett tépve, és ki lett dobva a kukába

– elevenítette fel Bukrán Erik a MOL Vidi FC ellen (1-2) történteket a Góóól!2 című műsorban.Bukrán újságírói kérdésre elismerte azt is, hogy pár éve az akkori Videotonnál próbajátékon is szerepelt.

Amikor hazakerültem, akkor nagyon biztos voltam benne, hogy meg tudom állni a helyem az NB I-ben, és biztosra vettem, hogy tudok védeni. Szépen lassan rájöttem, hogy ez nem olyan egyszerű. Az NB I is komoly szintet képvisel, és időről időre le kellett érnem a talajra két lábbal is.

ELŐSZÖR GYIRMÓTON SZEREPELTEM PRÓBAJÁTÉKON, DE NEM SIKERÜLT MEGEGYEZNI A VEZETŐKKEL. VOLTAM A VIDINÉL IS, AZ OTTANI KAPUSEDZŐ AZT MONDTA, NEM FELELTEM MEG AZ ELVÁRÁSOKNAK. A MECCS ELŐTT MEGFORDULT A FEJEMBEN, HOGY B.SZKI, VOLTAM A VIDINÉL PRÓBAJÁTÉKON, DE NEM KELLETTEM NEKIK, MOST VISSZAVÁGHATOK.

Végül elmondta azt is, hogy védene újra Angliában.

Ennyire előre sosem szabad gondolni, jelenleg arra gondolok, hogy a DVTK jövőre is NB I-es maradjon és a következő ellenfélre, a Honvédra koncentrálok. Hogy a jövőben mi történik, az csak rajtam múlik

– tette hozzá.


Elolvasom a teljes cikket a csakfoci.hu-n >>>>>>


forrás: csakfoci.hu

fotó: dvtk.eu
Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
5. Sparrow |Válasz erre: 3. árpádvezér
2019-02-12 10:15:58
Nem az baj hanem inkább ragörcsöl a dolgokra és ez kihat a koncentrációra! Az utóbbi időben ő is sokat fejlődött!
4. zorba
2019-02-12 08:30:28
A kapus kérdés megoldódott: szépen feljavult Boti és Erik is. Azt mutatja, hogy jó szakmai munka folyik a kapusedzéseinken.
3. árpádvezér |Válasz erre: 2. pe-pe
2019-02-11 21:14:16
Mé, má az is baj, ha valaki gondolkodik...?
2. pe-pe
2019-02-11 18:23:57
Szóljon már valaki ennek a gyereknek, hogy ne gondolkozzon annyit! :)
Csak tegye oda magát hétről hétre és kész, akkor nem lesz itt gond.
1. makaó
2019-02-11 18:14:06
"Hogy a jövőben mi történik, az csak rajtam múlik"

Rajtad is...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...