Banner

Brkovic a csakfoci.hu válogatottjában

Szerző: Jáborcsik András | 2018-03-19 19:38:00


Az NB I 23. fordulója a védőkről szólt, a forduló csapatába csak góllal lehetett bekerülni a hátsó alakzatba. A kiesőhelyről elmozduló Mezőkövesd uralja a csapatot, a Vasas-DVTK mérkőzés szereplői közül két angyalföldi, a forduló védését bemutató Nagy Gergő valamint a gólpasszt adó, egykori diósgyőri Manjrekar valamint a DVTK egyenlítő találatát szerző Brkovic került be az elitalakulatba.


A 23. forduló válogatottja:

Nagy G. (Vasas) – Farkas D. (Mezőkövesd), Juhász (Videoton), Brkovic (DVTK), Bobál (Honvéd) – Lovrencsics (FTC), Jagodics (Haladás), James (Vasas), Leandro (FTC) – Bognár (Mezőkövesd) – Koszta (Mezőkövesd)



Nagy Gergely (Vasas)

Biztos pont volt a kapuban, több nagy védést is bemutatott, a legnagyobbat a meccs hajrájában, amikor Ioannidis közeli ollózását bravúrral kiütötte.

Dusan Brkovic (DVTK)

Jó vételnek bizonyult a szerb védő. Tavasszal már két fontos gólt szerzett, a Fradi elleni találata győzelmet jelentett, a mostani fejese pedig egy pontot a Diósgyőrnek.

James Manjrekar (Vasas)

Védekező feladatát jól oldotta meg, sok párharcot és fejpárbajt nyert, a támadásokat is hatékonyan segítette, passzai, indításai rendre ültek. Berecz gólja előtt két szép csel után ő készítette le a labdát csapattársának.


Tovább a teljes cikkre a csakfoci.hu-ra >>>>>


forrás: csakfoci.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...