Banner

Blue Car Autóbérlés - Miskolc

Szerző: objektív | 2019-08-03 11:20:00

Üdvözöl benneteket a Blue Car Autóbérlés csapata!


Kérlek, olvassátok el rövid bemutatkozásunkat!


Cégünk személyautók, kisteherautók és mikrobuszok bérbeadásával foglalkozik. A flottánk jelenleg 20 autóból áll, melyek egy része Miskolcon, másik része Gödön várja az ügyfeleket. A gépjárműveink a ”piac egyik legfiatalabb flottája” jelzőjével illethető, ugyanis 2017-, 2018-, 2019-es (!) kisbuszok és kisteherautók állnak a kölcsönzést választó ügyfelek részére. Az autóbérlés árak ennek ellenére ár-érték arányban korrektek, személyautót a bérlési igényektől függően már napi 6000 forinttól, mikrobuszt pedig napi 12000 forinttól lehet bérelni.


Manapság teljesen elfogadott és nem ördögtől való dolog egy autóbérlés, legyen az személygépkocsi-, kisteherautó vagy mikrobusz bérlés. Az emberek a rohanó világban egyre gyakrabban találják szembe magukat azzal a helyzettel, amikor hirtelen kell ”leakasztani” egy olyan járművet, ami a legtöbb családban nem, de még egy cégnél sem áll mindig rendelkezésre. Ezek a szituációk bárhol előfordulhatnak, ahol személyeket kell szállítani, esetleg terhet, szállítmányt fuvarozni.


Írunk pár példát, amolyan inspirációként, mikor jöhet jól egy autóbérlés, autókölcsönzés akár 1 napra, rövidebb vagy hosszabb távra:
Családban, megánszemélyként legtöbbször különböző eseményekre veszik igénybe a Blue Car Autóbérlés szolgáltatásait, amikor valamilyen esemény kapcsán kell embereket szállítani. Ilyen események leggyakrabban esküvők, keresztelők, ballagások, szalagavatók, egyszóval családi összejövetelek. Egy vagy több 9 személyes kisbusz bérlésével a nagyobb létszámok is könnyen szállíthatók egy kis logisztikával.
Itt jegyeznénk meg, a kisbusz bérlés kiválóan alkalmas nagyobb baráti társaságok számára például egy idegenbeli túra kapcsán is.
Ide kattintva láthatod a kisbuszokat>>>


Gyakori létjogosultsága még a bérbeadásnak magánszemélyek esetében az, amikor egy nagyobb teher mozgatása válik esedékessé. Ilyen például, amikor egy vagy több bútort kell hazaszállítani egy áruházból, vagy egy költözés, amihez sokszor megvan a barátokból verbuvált emberi erőforrás, csak a megfelelő szállítóeszköz hiányzik. Spórolj meg több tízezer forintot akár és bérelj inkább egy kisteherautót ezekre a feladatokra.

Autóbérlés árak>>>

Céges viszonylatban előfordulhat, hogy a munkásokat menetrendszerűen a munkaterületre szállító kisbusz lerobban, annak javítása több hetet vesz igénybe. Ilyenkor is meg kell oldani a személyszállítást, amihez a legideálisabb megoldás egy bérautó kikölcsönzése.


Manapság a személyszállítás a különböző ismert fuvarszervező portálok révén szinte iparággá nőtte ki magát. Nagyon sokan foglalkoznak hivatásszerűen ezzel a feladattal, melyhez legtöbbször nem áll rendelkezésre egy olyan gépjármű, mely megbízható, fiatal, tiszta és szalonképes. Mi biztosítjuk ezt a személyszállítással foglalkozó vállalkozások részére és hosszabb távon kedvezőbb feltételeket nyújtunk számukra.


A további részletekről az autóbérlés Miskolc – autoberlesmiskolc.hu – weboldalán olvashatsz.


Várjuk minden olyan ügyfél megkeresését, akinek az igényesség, a megbízhatóság, a biztonságos utazás, utaztatás az elsődleges szempont egy autóbérlés kapcsán.

(Köszönjük a Blue Car Autóbérlésnek, hogy PR cikkükkel támogatták a munkánkat és az amigeleken.hu weboldal működését.- a szerk.)

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...