Banner

Az Erste Ligába is beadja nevezését a DVTK Jegesmedvék

Szerző: Jáborcsik András | 2020-05-01 16:18:00

A DVTK Jegesmedvék a járványhelyzet okozta körülmények ellenére továbbra is elhivatott a szlovák Tipsport Ligában való szereplés felé, de minden lehetséges forgatókönyvre felkészülve a május 4-i határidőig beadja nevezését az Erste Ligába is.


- Jelenleg felkészülünk minden lehetséges forgatókönyvre és ezeknek a forgatókönyveknek a határideit be kell tartanunk. – mondta Nagy Ádám, a DVTK Jegesmedvék általános igazgatója - Ennek jegyében a magyar központú Erste Liga május 4-i határidejéig mi is beadjuk nevezésünket, ez azonban még nem garancia arra, hogy a 2020/2021-es szezont ebben a bajnokságban kezdjük meg. Klubunk továbbra is elhivatott a Tipsport Liga irányába. Az alapvető célunk, hogy a hároméves program harmadik évében is Európa egyik legerősebb bajnokságában szerepeljünk. Amennyiben a gazdasági, illetve utazási körülmények adottak lesznek, a szlovák központú liga következő szezonjára is be fogunk nevezni a Magyar Jégkorong Szövetséggel, valamint az Erste Ligával egyeztetve.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

13. korxi |Válasz erre: 11. laca
2020-05-03 23:38:58 Piros öves, Veterán
Hát meglehet hogy az Erste Bank papíron az egész magyar jégkorongot támogatja globálisan és minket is az egész magyar jégkorong fizetett be a szlovák ligába, ugyanakkor, amikor amikor a magyar jégkorong, mint olyan, befizetett minket a szlovák ligába, akkor a magyar jégkorong 600 millió forint állami támogatást kapott.
Szóval ennek alapján nem tudom úgy látni, hogy a Tiposport ligába bevásárlásunk tényleges forrása az Erste Bank.

http://www.jegkorongblog.hu/2018/06/05/600240-millio-forint-a-magyar-jegkorongnak/
12. laca |Válasz erre: 8. jaborcsik-andras
2020-05-03 18:22:44 Lila öves, Fanatikus tag
András, lehet, hogy nem a teljes összeg onnan jön, de egy része egészen biztos
11. laca |Válasz erre: 10. korxi
2020-05-03 18:21:53 Lila öves, Fanatikus tag
ez ebben a formában nem igaz. elég ha megnézed a mezünket, meg az egyéb hirdetési felületeket.

A Erste egyébként az MJSZ-t támogatja különböző módokon, ebből egy dolog, hogy a bajnokság névadója, a másik hogy a válogatott szponzora a harmadik a sportág általános fejlesztése és ebbe sok minden beletartozik. Hidd el tudom.
10. korxi |Válasz erre: 7. laca
2020-05-03 08:48:27 Piros öves, Veterán
Az Erste Bank az Erste ligát szponzorálja, nem a DVTK és a MAC szlovákiai játékát. Így az Erste talán még örülne is annak ha hazatérnénk.

Azon már én is gondolkodtam viszont, hogy úgy néz ki hogy most a szlovákok is csapathiánnyal fognak küzdeni, és ha igen, akkor nekik sem jön jól ha most jövünk el így onnan, és talán eltekintenek most a harmadik évi pénztől. Esetleg olyan formában, hogy ez a következő szezon nem számít bele a fizetős három évbe.
9. Geotic |Válasz erre: 7. laca
2020-05-03 00:10:05 Piros öves, Őstag
Laca!
Nagyon sok nagyon jó kérdést tettél fel, amire szerintem senki sem tudja a választ.
Ennyire bizonytalan a helyzet, ezért nincs fogalmunk semmiről.
8. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 7. laca
2020-05-02 23:41:02 Fekete öves, Veterán
Én úgy tudom, hogy nem az Erste adta a pénzt a két magyar csapat szlovák ligában való indulásához, hanem a Szerencsejáték Zrt-től jött az állami pénz.
7. laca |Válasz erre: 6. Geotic
2020-05-02 23:29:12 Lila öves, Fanatikus tag
Ebben tök igazad van, de ha ősszel a szlovákok csak az U20at küldik ki a pályára, annak is több értelme van, mint az EL meccsek nagy többségének...

egyébként jó lenne tudni, hogy mi a valós indok... a vírus az kamu. Ha lehet játszani itthon, akkor átengedik a csapatot a határon is. Marad a pénz. De hol nincs pénz? Nálunk? Tehát nem tudunk majd Beach, Vandame szintű légiósokat igazolni? Ezt mennyire tudjuk most jelen helyzetben? Hiszen lehet, hogy az igények is csökkenek most. Vagy annyira gond van, hogy a saját utánpótlásból és magyar fiatalokkal lesz feltöltve a keret? Ezt azért nem gondolnám őszintén szólva. Innen fújhat a szél?
Vagy a szövetségbe nincs pénz és nem akarja kifizetni a 3. évre járó pénzt? Azt alapvetően nem az mjsz adja, hanem az Erste, szóval ezzel alapból nem lenne gond.
Vagy szimplán az MJSZ elnökségi választásra kell várni? Az Erste már jelezte, ha nem "olyan" döntés lesz, akkor átgondolják az együttműködést. Azt is ismert, hogy Szuper Levi nem támogatja ezt a kalandot.

De olyan opció vajon elképzelhetetlen, hogy a szlovákok ingyen is bevállalnak minket? :) ha már szarba vannak?
6. Geotic
2020-05-02 17:05:40 Piros öves, Őstag
De sportszakmailag nem lesz már ugyanaz a szlovák bajnokság sem, hiába volt magas színvonalú a Kassa meg a Banska stb elleni meccs, többek között pont a Kassánál van talán a legnagyobb gáz, és ha jól vettem ki, a Banska is lemondott a BL indulásról, tehát még náluk sincs minden rendben.
A kisebb csapatokról ne is beszéljünk.
2020-05-02 16:34:12 Fehér öves, Újonc
Remélem nem jövünk haza ebbe a fradinak fenntartott bohócligába. Ha most visszalépünk, akkor totál felesleges volt az elmúlt két év.
Engem egyáltalán nem érdekel pl a titánok, dózsa, vasas, stb. elleni meccsek, de a Gyetva ellen simán kimegyek.
2020-05-02 15:21:49 Piros öves, Őstag
Sziasztok! Előre elnézést kérek, de sportszakmailag nagyon bután gondolkoztok. Az utolsó DAB elleni meccsek sehova nem vezettek, inkább csak leehúzta a Csapatot, ellenben egy Banska vagy Kassa elleni meccs szakértők szerint is stabil európai szintű volt. Történelem szerint pedig a tót csapatok annyira tótak, mint én mondjuk svéd...

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...