Banner

„Az apróságok fognak dönteni”

Szerző: objektív | 2017-01-25 09:00:00

Szerdán este a Magyar Kupa elődöntőjében a Dunaújvárosi Acélbikákat látja vendégül a DVTK Jegesmedvék csapata a Miskolc Városi Jégcsarnokban. A találkozó előtt Doug Bradley vezetőedzőt faggattuk.

2017. január 25., szerda
18:30 DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák

Doug Bradley: - Remek sorozat van a hátunk mögött, de ezt tulajdonképpen el kell felejtenünk. Egy ilyen meccsen, egy ilyen párharcban, mindig az apróságok döntenek. Az fog továbbjutni a döntőbe, aki élesebb és jobban akarja a sikert. Ismerjük ellenfelünket, már négyszer játszottunk velük a szezonban. Szinte mindig szoros meccseket vívtunk, remek és veszélyes támadóik vannak, akikre nagyon oda kell majd figyelnünk. Az utóbbi időszakban hullámzó teljesítményt nyújtottak, de ez nem téveszt meg minket, és tudjuk, hogy a legjobb formánkat kell adnunk a döntőbe jutás érdekében. Remélem sok szurkoló kilátogat a mérkőzésre, nagy szükségünk lesz a támogatásukra, úgyhogy ezúton kérem is, hogy aki teheti, jöjjön és szurkoljon nekünk!

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2017-01-25 21:10:44 Fekete öves, Veterán
A harmadik harmadban több gólhelyzetünk, meg kettős emberelőnyünk is volt, de gólt - az újbóli kettős emberelőnyben - csak a hosszabbításban sikerült lőnünk. Szinte állandóan a DAB kapuja előtt játszottunk, mégis majdnem a DAB lőtt gólt a hosszabbításban, emberhátrányban. Nagy küzdelem volt, rengeteg kiállítás, nálunk egy 20 perces, a DAB-nál egy végleges kiállítással. Igazság szerint többször nem láttam, miért történt kiállítás - mindkét oldalon - de én tévén néztem, a bírók meg ott voltak. :) Minden jó, ha a vége jó, de egy kis izgalmat megspórolhattak volna a fiúk. A döntőt a MAC ellen játsszuk, simán verik a Debrecent.
4. grosser
2017-01-25 20:39:33 Piros öves, Veterán
Erre nem számítottam, hogy ennyire szívósak lesznek végig!
2017-01-25 19:58:21 Fekete öves, Veterán
Még a második harmad után sincs gól. Sokkal több dolga van a DAB kapusának, de gólt nem tudtunk ütni. Csak azt nem értem, amikor középen viszonylag jó helyzetünk van, miért akkor akarunk csomót kötni a DAB-osokra lövés helyett, máskor meg akkor is lövünk, amikor embererdő van előttünk. Meg túl sokat játszunk a palánk mellett, mintha középen nem is lehetne valamit csinálni. Na de majd a harmadik harmadra minden sínen lesz!:)
2. grosser
2017-01-25 19:27:16 Piros öves, Veterán
Nem gondoltam volna, hogy így felszívják magukat az acélbikák!
Aki nézni szeretné élőben, itt a link:
https://www.youtube.com/watch?v=YGIoQsmtN6A
2017-01-25 19:14:07 Fekete öves, Veterán
Kicsit csapkodó játékkal kezdtünk, de utána nagy nyomást helyeztünk a DAB-ra. Sok a kiállítás is, de az első harmad után még 0:0.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...