Banner

Atomerőmű KSC Szekszárd - Aluinvent DVTK 79-84

Szerző: objektív | 2020-01-12 11:22:00

Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 15. forduló

Atomerőmű KSC Szekszárd - Aluinvent DVTK 79-84 (17-26, 19-17, 22-24, 21-17)

Szekszárd, Szekszárd Városi Sportcsarnok, 1000 néző. Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Csabai-Kaskötő Brigitta, Kulcsár Tibor.

Szekszárd: Dojkić, Theodoreán, Miklós, McCall, Ruzicková. Csere: Krnjics, Marshall, Studer Á., Kiss V. Bálint. Edző: Djokics Zseljko.

DVTK: Medgyessy, Kányási, Walker-Kimbrough, Goree, Morrison. Csere: Pusztai, Škorić, Zele, Szücs R., Katona. Vezetőedző: Cziczás László.


A Női Kosárlabda NB I. A-csoport 15. fordulójában a Szekszárd otthonában lép pályára az Aluinvent DVTK. Az alapszakasz kimenetele szempontjából kiemelkedően fontos találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a tolnai megyeszékhelyen.



Cziczás László:

Mi csütörtökön még Görögországban játszottunk a bombaerős Olympiacos ellen, míg az öt külföldön született játékossal rendelkező Szekszárd rápihenhetett a mostani meccsre. Ráadásul mivel a jelenleg legjobb formában lévő magyar együttesről van szó, nagyon nehéz dolgunk lesz vasárnap. Mindettől függetlenül én az Olympiacos elleni verség után is hiszek a lányokban, képesnek tartom őket arra, hogy odategyék magukat és bravúros győzelmet érjenek el.


Jegyinfó

A belépés 10 év alatt ingyenes, diákok illetve nyugdíjasok számára 1000Ft, teljes árú belépővel 1500Ft. A vendégszurkolók külön bejáraton, a Keselyűsi út felől közelíthetik meg majd az létesítményt, és gépjárműveikkel szintén a sportcsarnok melletti Keselyűsi út leállósávjában parkolhatnak.


forrás, fotó: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

64. Attila11 |Válasz erre: 62. Karpfen
2020-01-18 14:47:54 Kék öves, Tag
Ja, és persze, aki köré felépítettem a mondanivalómat, Chachát kihagytam, úgy pedig már nem négyes, hanem ötös rotációnk lenne, ami kicsit sok lenne, de nem lenne rossz. Szerintem. Angi, Chacha, Cy, Juhász Dorka és Stankovic. Hű, az a legfelsőbb polc... Ha Steinberga ide igazolna, ami évek óta az egyik legnagyobb álmom, kívánságom, akkor elmondhatnám, hogy a két kedvenc európai játékosomat láthattam Diósgyőr mezben játszani. Ugyebár Eglé volt itt, bár legnagyobb sajnálatomra nagyon keveset. Teljesen egyetértek veled, hogy nagyon nehéz megválni bárkitől is, mert mind nagyon szerethetőek. Maja kifejezetten nagy kedvencem, mert egy tündéri ember. Szinte mindig mosolyog és mindig pozitívan áll az emberhez. Hiányozna, de valahol lépni kell. A Szekszárd ellen tényleg mindig a legjobb helyen volt, pedig a statja alapján nem ez volt a legjobb meccse, mégis az egyik kulcsa volt a vasárnapi győzelmünknek, bár egy kicsit zavart a három kihagyott a büntető a végén.
63. burritos |Válasz erre: 62. Karpfen
2020-01-17 10:43:43 Zöld öves, Fanatikus tag
Teljesen egyetértek Veled.
Legfelső polc: Griner, Vandersloot, Meessemann, Zandalasini, Nat. Howard, stb. esélytelen
Felső polc: Fagbenle, Mavunga, Turner, Casas, Steinberga, stb. talán nem esélytelen
Középső polc: a mi légiósaink
Alsó polc: Keyona Hayes (zte), Alisia Jenkins (TF)

Ha csak az alsó és középső polcról tudunk igazolni, akkor Maja kivételével maradjanak! De jó lenne egyszer már a felső polcról igazolni végre, a szintlépéshez valóban az kell! Erre látnék esélyt az új városvezetéssel, ha a kosár kapná a vízilabda helyett a támogatást - új polgi első nyilvános szereplése ha jól tudom pont kosármeccs volt:)
62. Karpfen |Válasz erre: 61. Attila11
2020-01-17 09:39:13 Barna öves, Veterán
Tényleg, Tinkle volt. Azóta sem hallottam róla. Szinte mindennel egyetértek. Nem tudom, hogy Juhász Dorka és Nagy Dorottya mikor végeznek, de bármelyiküket elfogadnám. Én is úgy érzem, hogy a légiósok közül Maja a "leggyengébb láncszem". Vannak teljesen kuka meccsei, de pl. a Szekszárd ellen rengeteget tett a közösbe.
Nehéz ügy ez a légiós választás. Megszerettük a mostaniakat, mert a mi csapatunk és hajlok affelé, hogy együtt kellene tartani őket. De ugyanakkor az is látszik, hogy ha szintet akarunk lépni, akkor magasabb polcról kell több pénzért légiósokat választani. És több minőségi játékosra is szükség lenne, itt jöhetne képbe Stankovic. Bízom benne, hogy a vezetők már gondolkodnak, sőt dolgoznak a jövő évi csapaton.
61. Attila11
2020-01-16 18:09:31 Kék öves, Tag
Jöhetne Chacha! Viszont akkor én Ziot cserélném, méghozzá Dragana Stankovicra, aki most a Galatában pattogtat, és nem is rosszul. De csak azért, mert, ha jól tudom, ő szintén kosármagyarnak számít. Melléjük még egy Juhász Dorka, vagy Nagy Dorottya. Szerintem nem nézne ki rosszul egy Juhász Dorka, Kiss Angi, Dragana Stankovic, Cyesha Goree négyes, bár igazi négyes talán csak Cy lenne. Még mindig fülig ér a szám, hogy megvertük a birkózós Szekszárdot. Nem lenne nekem semmi bajom velük, ha nem gondolnák magukról azt, hogy ők sz@rták a spanyol viaszt. Djokicnál unszimpatikusabb edzőt ritkán láttam kicsiny hazánkban. Baromi jól játszottunk! Viszont az látszott néhány esetben, hogy Megyó, aki ismét fantasztikusan játszott és Zio között közel sincs olyan összhang, mint Chacha és Megyó között. De azt hiszem ezt már Karpfen leírta.
Karpfen tényleg! A múltkor láttam, hogy említetted az nso fórumán, azt hiszem Joslyn Tinkle jött Vandersloottal együtt Győrbe.
A játékosokat természetesen már előre gondolva írtam. És tudom, hogy néhány szurkolótársnál nem leszek népszerű, de Maját én is cserélném jövőre, akármennyire is szeretem, ha előre akarunk lépni, persze minden csak pénz kérdése.
60. achilleus68 |Válasz erre: 59. lnorbi
2020-01-15 10:45:05 Piros öves, Őstag
Tudom. Én viszont azt mondom, hogy Maja már nem a régi, keresni kell helyette valakit.
59. lnorbi |Válasz erre: 57. achilleus68
2020-01-14 20:29:49 Kék öves, Fanatikus tag
Grosser arról írt,hogy ne küldjünk el senkit plusz még jöjjön Chanel.
58. Karpfen |Válasz erre: 57. achilleus68
2020-01-14 20:29:40 Barna öves, Veterán
Nem stimmel, mert akkor 3 tengerentúli játékosunk lenne. Tori, Zia és Sasa közül minden meccsen egy kimaradna.
57. achilleus68 |Válasz erre: 56. lnorbi
2020-01-14 19:55:05 Piros öves, Őstag
Dehogynem bővülhetne Canellel. Ha Maját elküldjük és hozunk helyette egy magyart.
56. lnorbi |Válasz erre: 54. grosser
2020-01-14 18:57:12 Kék öves, Fanatikus tag
Mondtam neked,hogy felelőtlenül tettél ilyen kijelentést Toriról. Attól,hogy játszott itt tavaly neki is újra be kellett illeszkednie a csapatba mert Amerikában teljesen más rendszerben játszott. Az viszont nem igaz,hogy Chanel-el is bővülhetne ez a keret mert Goree csak európai játékosnak számít az mkosz-nál mert nem Magyarországon nevelkedett. Szóval így is 4 légiósunk van.
55. grosser
2020-01-14 18:35:08 Piros öves, Veterán
Ez a CSAPAT jelenleg ott van a magyar bajnokságban, amelyik európa negyedik legerősebb bajnoksága ugye a TOP 3-ban

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...