Asztalnál a második- harmadik vonal

Szerző: objektív | 2017-12-11 09:45:00

A hétközi szép Extra ligás győzelem után a DVTK NB I-es és NB II-es csapata is asztalhoz állt hazai környezetben.

A feladat nagyon hasonló volt, hiszen mindkét csoportban az utolsó helyezett ellen kellett megszerezni a kötelező győzelmet, mely nem forgott veszélyben!

A DVTK második csapata a három alapember mellett Gadóczi Gáborral kiegészülve nem bízott semmit a véletlenre. A három fővel érkezett Univer-Sport Kecskemét ellen az egyetlen páros mérkőzésen (a másik ellenfél híján 3:0 ide) a Tóth, Gadóczi egység 3:1-es vereséget szenvedett a Medvegy, Csonka párostól. Zsolt elmondása szerint nem érezte a ritmust balkezes párja mellett.

Ekkor volt utoljára szoros a mérkőzés, mivel az első körben hengereltek a hazaiak. Bari nagyon elverte paraolimpikon ellenfelét, Csonka Andrást, Doros a fiatal Csille Lajost, míg Gadóczi szép győzelmet aratott az ifjúsági ranglista 15. helyezettje Medvegy Ákos felett. (5:1 ide)

A második körben Bari újból nagy arányú győzelemmel nyitott Csille ellen (5,0,5), Tóth Zs. a vártnál szorosabb meccsen verte Medvegy Ákost (3:2), míg Gadóczi csaknem meglepetést okozott 2:0-ás hátrányból egyenlítve döntő szettre kényszerítette Csonkát, de döntő szett 3:3 után már nem tudott újítani. (8:2 két kör után)

Bari játék nélkül , míg Doros szorosabb győzelemmel (Medvegy ellen 3:1) biztosította a 10. nyert meccsünket. Tóth Zsolt Csonka ellen mindhárom szettjét minimális arányban vesztette (9,9,10), Gadóczi a másik kecskeméti fiatalt is biztosan verte, így 11:3-ra módosult az eredmény.

Az utolsó körben már nem termett babér az ellenfélnek, Bari Medvegyet, Doros igen színvonalas meccsen Csonkát (3:1), Tóth pedig Csillét verve alakította ki a 15:3 arányú győzelmet.

Győzek: Bari 4, Doros 4, Tóth Zs. 3, Gadóczi 3 és a Bari, Doros páros

A csapat kitűnő szerepléssel - Bari, Doros, Tóth vezérletével - az őszi idényt a dobogó harmadik helyén zárta, amihez gratulálunk!

SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Mégsem


Üzenet küldése...