Banner

Antalt elengedi a klub, amennyiben talál magának másik csapatot?

Szerző: Jáborcsik András | 2019-07-08 21:32:00

A jelenlegi Diósgyőr szombati, sorozatban harmadik felkészülési találkozója változatos volt: hol bosszankodtak a kilátogató szurkolók a lassú játék, a rossz passzok láttán, hol meg örülhettek olyan dolgoknak, helyzeteknek, variációknak, amelyek révén úgy gondolták, jobb lehet a 2019/2020-as NB I.-es szezon az előző háromnál.

Molnár István, a boon.hu munkatársa a DVTK vezetőedzőjét, Fernando Fernandezt kérdezte a mérkőzés után a csapat keretének alakulásával, annak várható változásaival kapcsolatban.


Mind a fiatalok, mind a keretben lévő többi játékos nagyon jó munkát végez – summázott a 92 perc után a diósgyőriek spanyol vezetőedzője. – Igen komoly terhelést kapnak a játékosok, ezért fontos, hogy meglegyen a nagy létszám, így szét lehet bontani a játékperceket. Ráadásul a meleg is befolyásoló tényező. Az átigazolási szezon vége még messze van, szeretnénk olyan döntéseket meghozni, amelyek erősíthetik a csapatot. Szóval addig van idő, de nagyjából kilencven-kilencvenöt százalékban összeállt a fejemben a jövő évi keret.

Az újságíró megemlítette a vezetőedzőnek, hogy egy csapat kezdett, egy másik játszott a második félidőben, egy harmadik pedig nem lépett pályára.

Vági András rövidesen apa lesz, az ezzel kapcsolatos dolgokat intézte, emiatt megkapta ezt a hétvégét – árulta el Fernando Miguel Fernández Escribano. – Ismaila Ousman izomsérüléssel fejezte be az előző szezont, mindig van egy kisebb problémája, nem akartam feleslegesen terhelni. Haris Tabakovicnak szintén van egy kis izomproblémája, a következő héten is sok meccs lesz, nem akartam kockáztatni. Ivánka Patrik most tér vissza a sérülésből, a felépülés utolsó szakaszában van, miként Makrai Gábor is. Farkas Marcell plusz egy hét pihenőt kapott az U18-as válogatott meccs miatt, így most a tartalékcsapattal lépett pályára, a jövő héten csatlakozik. Orosz Donát szintén a tartalékcsapatban játszott, míg Tamás Márk kisebb sérülése miatt nem kapott lehetőséget, és hasonló problémája volt Korbély Kristófnak is. Bukrán Erik a múltkor védett, most Antal Botond kapott lehetőséget. Branko Mihajlovic jövőjével kapcsolatban keressük a legjobb megoldást.

Arra a felvetésre, hogy jelenleg három, szinte hasonló képességű kapus áll rendelkezésre: a frissen igazolt Da­nilovic, Antal és Bukrán, a vezetőedző így reagált:

– Egyszerű a helyzet: a legjobb állapotban és formában lévő játékos lesz a kapuban, ugyanaz a szituáció, mint a jobb bekknél, a belső védőnél vagy a középpályásnál, a csatárnál – közölte Fernando Miguel Fernández Escribano. – Cseréltünk egy helyen ezen a poszton, Rados helyett érkezett Danilovic. Szeretem a versenyhelyzetet, szerettem is volna, hogy legyen versenyhelyzet, ebben nőttem fel, én lennék a legboldogabb edző, ha minden poszton ilyen komoly versenyhelyzet alakulna ki.

A boon.hu úgy tudja, hogy Antalt elengedi a klub, amennyiben talál magának másik csapatot.


Elolvasom a teljes cikket a boon.hu-n >>>>>>


forrás: boon.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. szombatondelelott* |Válasz erre: 4. anszkord
2019-07-10 07:54:11 Fekete öves, Veterán
Igen, szerintem nem esett vissza teljesen a két évvel ezelőtti szintre.
5. toki* |Válasz erre: 3. perecesi-diosgyor-szurkolo
2019-07-10 07:24:01 Fekete öves, Veterán
Szerintem is.
4. anszkord |Válasz erre: 2. szombatondelelott
2019-07-09 20:45:00 Piros öves, Őstag
Az volt két éve.
2019-07-09 17:17:38 Fekete öves, Veterán
En meg mindig Bukrant adnam oda, ahol stabil kezdo lehet, es gyarapithatja merkozesei szamat.
Egy Danilovic/Antal portas kettos jobb lenne.
2019-07-09 09:59:47 Fekete öves, Veterán
Sokakkal ellentétben, nekem nincs bajom Antallal, Bódog kapusedzője sokat fejlesztett rajta.
1. toki*
2019-07-09 07:23:27 Fekete öves, Veterán
Csak azt tudnám akkor miért mondta azt az edzőnk, hogy Rados elment, jött helyette 1. Kapus poszton a helyzet jó. Nem ezekkel a szavakkal, de a lényeg ez volt.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...