Banner

Aluinvent DVTK - VBW CEKK Cegléd 71-69

Szerző: amigeleken.hu | 2020-10-07 14:00:00


Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 2. forduló

Aluinvent DVTK-VBW CEKK Cegléd 71-69 (16-17, 19-11, 21-22, 15-19)

Miskolc, Generali Aréna, 600 néző. Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Pozsonyi László, Györfy Rúben.

DVTK: Medgyessy 15/3, Aho 3/3, Pusztai 7, Kiss A. 8, Vitola 13. Csere: Mokango 10, Vukov 12/3, Kányási 3, Frindt. Vezetőedző: Földi Attila.

Cegléd: Ortiz, Révész L., Sotiriou, McBryde, Kobolák. Csere: Moore, Bozóki, Böröndy D., Szirony, Kuttor. Edző: Kostas Keramidas.


Edzői értékelések

Földi Attila: - Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, amely szoros végjátékot hozott. A végén a saját malmunkra hajtottuk a vizet, de azt gondolom, hogy már korábban is eldönthettük volna ezt a találékozót. A miénk is új csapat sok fiatallal, talán emiatt is jönnek holtpontok a játékunkba. Csak az a fontos, hogy megszereztük a második győzelmünket.

Kostas Keramidas: - Ez egy új csapat, új edzővel és játékosokkal, ezt össze kell még rakni, amihez idő kell. Kemény mérkőzés volt, amelyen a hazai csapat jóval több büntetőt dobhatott. Szenvedélyesen harcoltunk, ez az én filozófiám, és ezt játékosaim végig meg is tették.



Az Aluinvent DVTK vezetése a járványhelyzetre tekintettel az alábbiakról tájékoztatta a szurkolókat:

A fennálló egészségügyi szabályozások változásai okán a hazai mérkőzéseink kapcsán néhány módosítást kell végrehajtanunk az eddig megszokottakhoz képest. A bajnokság ideje alatt, a szabályok betartása mellett, a mérkőzésekre három típusú jegyet vásárolhatnak majd szurkolóink.

A bajnokság alapszakaszában három típusú jegyet fogunk kiadni:

junior/szenior 500,- Ft, felnőtt belépő 1.000,- Ft, családi 2.000,- Ft

Felnőtt: 1955. január 1. és 2001. december 31. között születettek
Junior korosztály: 2002. január 1. és 2014. december 31. között születettek

Szenior korosztály: 1955. január 1. előtt születtek
Családi jegy: 2 felnőtt és 2 junior vagy 1 felnőtt és 3 junior egyidejű belépésére ad lehetőséget.

Ebben az évben nem tudunk szezon bérletet kibocsájtani szurkolóinknak, viszont azok, akik az előző idényben bérletet vásároltak idén kedvezményes jegyet tudnak venni a mérkőzések előtt.

Bérletesek: Az előző szezonban bérletet vásárlókat regisztráltuk, így ők bérletük felmutatásával jogosultak Junior/Szenior jegy megvételére. A jegyeket a 2.számú, Népkert felőli pénztárban tudják készpénzzel kifizetni és átvenni. Belépéskor kérjük az előző évi bérlet felmutatását.

- Egyelőre nem korlátozzuk a beengedhető nézők számát, de azért, hogy ez így is maradhasson, kérjük, hogy belépéstől a távozásig viseljék a maszkjukat.

- Belépéskor a rendezőknek lázat kell mérniük, csak 37.5 C' alatti test hőmérséklettel lehet a csarnok területére lépni. Ha valakinek magasabb lenne ennél, akkor 10 perc várakozás után megismételhető a mérés (ha szaladt a busztól, cipekedett, stb.)

- Idén sajnos nem tudunk kedvezményes jegyet kiadni a jégkorong és labdarúgó bérlet tulajdonosoknak.

- A pénztárakat és a főbejáratot mérkőzés előtt egy órával nyitjuk.

- A csapatpadok mögötti lelátón (E,F,G,H szektorok) az első sort le kell zárjuk, ott nézők nem tartózkodhatnak. Viszont a mérkőzésen dolgozó fotósoknak és operatőröknek -amennyiben felvételt vagy fényképet készítenek- ott kell közlekedniük az időkérések alkalmával.

- Küzdőtérre a csapatokon, zsűriasztal személyzeten, mérkőzés orvoson és a pályatörlő gyerekeken kívül nem léphetnek nézők a mérkőzés befejezése után sem, így nincs lehetőség arra sem, hogy gyerekek a palánkokra dobáljanak

- Sajnos kiemelten fontos, hogy amíg az egészségügyi helyzet nem változik, addig a játékosok nem kerülhetnek fizikai kontaktusba a szurkolókkal, így el kell hagyjuk a mérkőzés végi körben pacsizást.

Köszönjük a megértést és kérjük a fentiek betartását, hogy amíg lehet nyitott mérkőzéseket rendezhessünk!

Jó egészséget kívánunk minden kedves szurkolónknak!

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

28. korxi
2020-10-10 09:24:35 Piros öves, Veterán
Na ugrott a jövő heti Győr elleni meccsünk, tíz napra karanténba kerülnek.

https://www.gyorikosar.hu/hu/hirek/elmarad-a-zte-elleni-meccs
27. Csabi K
2020-10-08 14:56:29 Kék öves, Tag
Gratulálok a CSAPATnak!
Még ha utólag is, de úgy gondolom ez egy nagy győzelem volt.
Ez az a felfogás és ez az a kosárlabda amit minden meccsen látni szeretnék.

Sajnos csinálok egy új bekezdést is, mert ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül, az a játékvezetés.
Aki ismer az tudja rólam hogy a legritkább esetben bírózok, de ez..ez...
Nem hogy ehhez a meccshez, de az első osztályhoz nem méltó ez a teljesítmény.
Most hirtelen nem jut eszembe a három úrnál gyengébb játékvezető a testületben, de a szövetség legalább annyira megkönyörülhetett volna hogy nem együtt küldi őket játékot vezetni.
26. Csabi K |Válasz erre: 21. Karpfen
2020-10-08 14:34:36 Kék öves, Tag
Nem feltétlen értek egyet, sőt.. úgy gondolom ez inkább a mi csapatunknak köszönhető, a lányok nagy melót tettek bele a védekezésbe.
A meccs jelentős részében kifejezetten magas szinten működött a csapat hátul, inkább ezért tűnt sokszor tanácstalannak a Cegléd, jól mozogtunk passzsávokba, mindenkit mindenhová követtünk, nehezen találtak megjátszható embert, emiatt ugye pörgött az óra és ahogy írtad is sokszor a duda szó előtt dobták el emberről vagy felvállalták az egy-egyeket és betörésből eljutni a gyűrűig - legtöbbször Sotiriu.
A váltások és besegítések is többnyire jól működtek, utóbbival kapcsolatban külön kiemelném Mokango -t, aki óriási hatással van az egész csapat védekezésére.
Nagyon örülök neki hogy a legértékesebb magasemberünket sikerült megtartanunk.
25. vebgy*
2020-10-08 09:34:45 Fekete öves, Veterán
Szájkosárban hogyan kiabáljak... ? Ez meccs...Úgyhogy az ultrákkal tartok, majd maszk nélkül láttok újra. :-(
24. korxi
2020-10-08 08:58:05 Piros öves, Veterán
Megmondtam én hogy Vukov Szonja majd megmutatja nektek!

A meccset nem láttam, csak az eredmény alakulását tudtam nyomon követni valamilyen szinten. A vége miért lett olyan szoros? Az idősebbek elfáradtak, a fiataloknak meg még tanulni kell a végig koncentrálást?
23. burritos
2020-10-08 07:06:09 Zöld öves, Fanatikus tag
Gratulálok! Összességében tetszett, amit láttam. Mindenkinek volt jó periódusa, jól rotalt az edző.
A játék lesz jobb. Ez igy alkalmas az első hatra, a szezon alakulásától függően pedig a keret még feltölthető két légióssal, amit a Cegléd már nem tudmegtenni, mert ne felejtsük el, négy légióssal játszottak.
meccset sajnos videón néztem, de a kamerán is maszk volt? Homályos gyenge minőségű volt a felvétel amiért még füzet is az ember
22. Karpfen |Válasz erre: 20. kiskapu
2020-10-08 06:49:25 Barna öves, Veterán
Még annyit tennék hozzá a bérlet előnyéhez, hogy mindig megvan a helyed. Ha megpróbálok a bérletet kibocsátó fejével gondolkozni és nem csak a saját szempontomat nézem, akkor szerintem jó megoldást találtak.
21. Karpfen |Válasz erre: 9. Csabi K
2020-10-08 06:46:03 Barna öves, Veterán
A külföldiekre, azon belül Moore-ra gondoltam. Inkább az volt a hangsúlyos, hogy még nincs játékuk. Egyéni megoldásokkal próbálták a támadásokat befejezni, gyakran utolsó pillanatban eldobott hármassal.
20. kiskapu
2020-10-08 01:45:00 Fehér öves, Lelkes újonc
Nem is volt ez annyira rossz kezdés.:)

Azonban Kányásinak és Ahonak irányító poszton fel kellene nőnie a feladathoz, mert így Megyónak nagyon nehéz szezonja lesz.
Pusztai játékában nem sok változást láttam. Idővel remélem, hogy Mokango is a régi lesz.
Kiss A. és Vukov Szonja nagyon kellemes meglepetés volt.
A legnagyobb öröm viszont Vitola játéka volt. Hamar beilleszkedett és látszik, hogy nagyon jó csapatjátékos. Vidám, magabiztos, önbizalommal teli játékot produkált. A többiek példát vehetnének róla.

Sajnálom, hogy ma nem voltak kint az ultrák. Elfogadom az érvelésüket, mert a klub semmilyen kommunikációt nem folytat feléjük. Pl. a Sopron már hetekkel hamarabb beharangozta, hogy miként oldják meg pl. a bérletesek helyzetét /tudom, "bezzeg a Sopron", de nem szégyen megtanulni tőlük a megfelelő kommunikációt/.
Mi pedig 2 nappal az első mérkőzés előtt jutottunk egyáltalán valamilyen információhoz a jegyekkel, bérletekkel, belépéssel kapcsolatban.

U.akkor tavalyi bérletesként azt is el kell hogy mondjam, nem jártunk rosszabbul a tavalyi bérletünkkel. Éppen annyi hazai mérkőzést láthattunk a pályán, mint amennyire a jegyek alapján is jogosultak lettünk volna megtekinteni. Így anyagilag 0-ra jött ki a mérlegünk. Annyi lett az előnyünk a jegyvásárlókkal szemben, hogy nem kellett minden mérkőzés előtt sorban állni a jegyért. Ezt egy vis maior helyzetnek fogom fel, amiben egyik oldal sem hibázott.

Az ultrákra nagy szükség van. Arra kérlek benneteket, hogy a következő mérkőzéseken kettőzött erővel buzdítsátok a lányokat. Ma bebizonyították, hogy győzni akarnak és tudnak küzdeni...csak azok a"fránya" leppattanók:):):)
19. Csabi K |Válasz erre: 18. Geotic
2020-10-07 23:13:16 Kék öves, Tag
Az aktuális taktika és a jövő csapatának építése az szerintem két külön dolog.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...